VG > Sport

Mandag, 26 Juli, 16:03

VG - 24 mai 21 kl. 11:57

Høyre splittet om hurtigvaksinering av Stortinget: Burde takket nei

Stortingsrepresentanter bør ikke få forrang foran andre borgere, når corona-vaksinen skal settes. Det mener Høyre-veteran Michael Tetszschner, som ber Stortinget takke høflig nei til vaksinedosene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Høyre, Michael Tetszschner, Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høyre, splittetom , hurtigvaksineringav , Stortinget, Burde, takket, nei
VG - 07 mars 21 kl. 05:24

Kommune-Norge splittet om nye nasjonale restriksjoner

Regjeringen har varslet at de vil legge frem nye nasjonale tiltak neste uke. Norske kommuner med lite smitte er splittet i synet på hvem som bør bestemme tiltaksnivået..

NRK - 03 april 21 kl. 08:37

Splittet Fatah kan gi Hamas-seier

Det er registrert 36 parti- og valglister før valget i Palestina, som blir det første på 15 år. Partiet til president Mahmoud Abbas, Fatah, er splittet, og stiller 22. mai til valg med tre ulike lister.

VG - 16 april 21 kl. 14:52

Ny VG-måling: Folket er splittet om fri abort til uke 18

Arbeiderpartiets landsmøte skal denne helgen stemme over et forslag om å avskaffe nemndene og å utvide grensen for selvbestemt abort til uke 18. En ny VG-måling viser at folket er splittet i saken..

Dagbladet - 10 mai 21 kl. 20:34

Ett spørsmål splittet gruppa

Det var særlig ett spørsmål som splittet regjeringens ekspertgruppe når det kommer til hvem som skal kunne ta AstraZeneca-vaksinen og Janssen-vaksinen frivillig dersom de tas ut av vaksinasjonsprogrammet..

NRK - 07 juni 21 kl. 10:35

Einige om jordbruksoppgjeret

Etter forhandlingar mellom regjeringspartiene og Frp er det nå klart at tilbodet i årets jordbruksoppgjeret ikkje blir endra på Stortinget, melder Nationen. – Vi har sikra oss støtte frå Frp. Det er nå fleirtal for tilbodet sånn som det ligg.

NRK - 04 mai 21 kl. 11:16

Valg kan gi ytre høyre-parti makt

I Spania åpnet stemmelokalene i Madrid tirsdag morgen. Regionvalget kan føre ytre høyre-populistene i Vox til makten sammen med konservative Partido Popular. Utsiktene til at Vox kan få politisk makt, har virket samlende på en ellers splittet venstreside, som har jobbet for stor deltakelse i valget..

Dagbladet - 01 mai 21 kl. 07:57

Kan kalles ytre høyre-sykdommen

Man kan kalle det ytre-høyre sykdommen, eller kanskje ytre-høyre psyken? For hvorfor rammer corona særlig hardt land som er styrt av autoritære populister og sjåvinister fra ytre høyre, spør Morten Strand..

NRK - 14 mai 21 kl. 20:12

Vil ikke bruke oljefond politisk

Høyres landsmøte har vedtatt at oljefondet ikke skal brukes som politisk verktøy. Det ble klart i en votering fredag. Det var Viken Høyre og Unge Høyre som sto bak forslaget, som fikk flertall til tross for en innstilling fra landsmøtets redaksjonskomité på å avvise det.

NRK - 15 mai 21 kl. 15:09

Høyre vil la folk velge sykehjem

Høyre går inn for å innføre fritt valg av sykehjem der forholdene ligger til rette for det. Det ble vedtatt på landsmøtet til Høyre lørdag. Det var Senior Høyre som fremmet forslaget om fritt sykehjemsvalg..

VG - 12 april 21 kl. 00:38

Lukket høring på Stortinget: Vil ikke avgradere Frode Berg-rapporten

Mandag morgen møter Frode Berg (64) til høring bak lukkede dører i Stortinget. Nå sier Høyre og flere av de borgerlige partiene på Stortinget at de ikke vil avgradere rapporten om den spiondømte nordmannen..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Richard Ordemann tapte bronsefinalen

TOKYO (VG) Richard Ordemann (26) sparket og slo tappert - men måtte gi tapt for egypteren Seif Eissa (23) i bronsefinalen i taekwondo..

VG - 2 timer siden

Stupgullgutten: – Jeg er homofil og olympisk mester

Tom Daley (27) – en av Storbritannias største idrettskjendiser – strålte etter å ha vunnet et etterlengtet OL-gull..

VG - 4 timer siden

Eksmannen etter Naya Riveras død: – Vi er så sterke som vi kan være

I 2020 døde Naya Rivera i en drukningsulykke under en båttur med sønnen (4). Over ett år etter hennes bortgang skriver eksmannen at sønnen deres har det greit, men at han savner mammaen sin..

VG - 5 timer siden

Spania-marerittet fortsetter for håndballgutta: – Dritbittert

TOKYO/OSLO (VG) (Spania – Norge 28–27) Norge ledet til pause, men gikk på et nytt tap mot marerittmotstander Spania. Vinnermålet kom på straffe i siste sekund..

VG - 6 timer siden

Ridderen av råskap

Alt blir ekstra vakkert når innsats og uttelling virkelig henger sammen. Det er umulig å jobbe hardere for et gull enn Kristian Blummenfelt (27) har gjort..

VG - 5 timer siden

Folkebørsen: Bergeruds monsterkamp ikke nok

TOKYO (VG) (Spania-Norge 27–28) Han sto en monsterkamp i det norske buret. Men Torbjørn Bergeruds redninger var ikke nok mot europamesterne..

VG - 5 timer siden

Spania-marerittet fortsetter for håndballgutta

TOKYO/OSLO (VG) (Spania – Norge 28–27)) Norge ledet til pause, men gikk på et nytt tap mot marerittmotstander Spania. Vinnermålet kom på straffe to sekunder før slutt..

VG - 9 timer siden

Mandag 26. juli: Dette skjedde i natt

Her er noe av det viktigste som skjedde mens du sov..

VG - 11 timer siden

Netflix-stjernen Brianne Howey sa ja

Brianne Howey (31) sto hvit brud lørdag..

VG - 13 timer siden

Rørt storesøster etter OL-triumf: – Han er verdens beste lillebror

Kristian Blummenfelt sikret Norges første OL-gull i triatlon natt til mandag. Hjemme i Bergen hadde storesøster og pappa slått opp telt i hagen, hvor de kunne holde festen gående utover natten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt