E24 > Økonomi

Sunday, 28 November, 04:01

E24 - 21 okt 21 kl. 12:54

Høyre og SV går sammen: Vil tvinge regjeringen til flere strømgrep

Høyre og SV kan påføre Støre-regjeringen det første nederlaget i Stortinget. De vil tvinge frem økt bostøtte og sosialhjelp for folk som sliter med strømregningene..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
SV, Støre, Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høyreog SV , går, sammen, Vil, tvinge, regjeringen, til, flere strømgrep
NRK - 03 okt 21 kl. 21:44

Advarer mot mange Høyre-forlik

Leder av Senterungdommen Torleik Svelle mener det er naturlig å se i retning SV for budsjettstøtte og advarer mot for mange forlik med Høyre. – I likhet med store deler av det norske folk er vi møkklei Høyre-regjeringen. Vi kan ikke byttet ut Høyre-regjeringen og så lage forlik med dem hele tiden.

NRK - 09 aug 21 kl. 12:51

Høyre med fireårsplan for Norge

Høyre presenterte i dag en rekke valgløfter partiet vil gjennomføre hvis regjeringen får fornyet tillit i høstens stortingsvalg. Høyre lanserer ulike grep på de sju områdene skole, jobb, helse, klima, frihet, trygghet og inkludering. I arbeidslivspolitikken kunngjorde Solberg et mål om at fire av fem jobber skal skapes i privat sektor.

NRK - 23 aug 21 kl. 05:23

Demonstranter støtte sammen i USA

En ytre høyre-gruppe og motdemonstranter støtte sammen i Portland i den amerikanske delstaten Oregon søndag. På en parkeringsplass hadde rundt 100 personer møtt opp til et møte for ytre høyre-gruppen Proud Boys, ifølge den lokale TV-stasjonen KOIN-TV. Bilder viser folk fra ytre høyre-gruppen Proud Boys og motdemonstranter som bruker bjørnespray mot hverandre..

NRK - 02 nov 21 kl. 21:07

Ikke flertall for letestans

Det er ikke flertall på Stortinget for forslaget fra SV, Rødt og MDG om å stanse all olje- og gassleting på norsk sokkel. Hverken regjeringen eller Høyre vil støtte forslaget. Det er klart etter at olje- og energiminister Marte Mjøs Persen har sendt et brev til Stortingets energi- og miljøkomite der hun gjør det klart at regjeringen ikke vil stemme for forslaget.

NRK - 30 okt 21 kl. 13:57

Gir seg som nestleder i Oslo Høyre

Eirik Lae Solberg stiller ikke til gjenvalg som nestleder i Oslo Høyre. Han er heller ikke aktuell som ny leder. – For snart to uker siden ga jeg valgkomiteen beskjed om at jeg ikke ønsker gjenvalg som nestleder og heller ikke er kandidat til ledervervet i Oslo Høyre, skriver Lae Solberg på sin Facebook-side, ifølge Vårt Oslo.

NRK - 14 sep 21 kl. 01:34

Frp vil kjempe for oljenæringen

Frp-leder Sylvi Listhaug sier de skal gjøre det de kan for å sørge for at de og Høyre igjen ender opp med regjeringsmakt etter stortingsvalget om fire år. – Er det noe Frp kan, er det å drive opposisjon. Nå får vi et sosialistisk styre, og vi kommer til å utfordre dem hver bidige dag de neste fire årene for å skifte dem ut ved neste korsvei, sa Listhaug i partilederrunden i Stortinget.

NRK - 10 sep 21 kl. 20:27

Listhaug strekker ut hånden til Sp

Sylvi Listhaug sier under kveldens partilederdebatt at det ikke frister å forlate de borgelige. – Det vi skulle ønske er at Trygve Slagsvold Vedum tok steget over hit, han sier han vil ha lavere skatter, han sier han skal bevare oljenæringa og samarbeider med partier som vil legge det ned. Så hvis han mente det han sier, så hadde han kommet over hit, sier hun.

VG - 21 okt 21 kl. 12:51

Høyre og SV går sammen: Vil tvinge regjeringen til flere strømgrep

Høyre og SV kan påføre Støre-regjeringen det første nederlaget i Stortinget. De vil tvinge frem økt bostøtte og sosialhjelp for folk som sliter med strømregningene..

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 18:59

Ingen Høyre-topper vil lede Oslo Høyre – nå leter partiet blant tidligere stjerner

Fem av de mest aktuelle kandidatene har nå sagt nei til å lede Oslo Høyre..

Klartale - 13 okt 21 kl. 16:47

En ny vei for Norge

Det nye samarbeidet og regjeringen startet med en slags skilsmisse. Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) sto igjen sammen uten Sosialistisk Venstreparti. De måtte finne en plan for hvordan parforholdet skulle være videre.

Fler nyheter fra E24

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Wall Street snur nedover – Tesla faller videre

De sentrale indeksene på Wall Street faller fra rekordhøydene sine, mens industrigiganten General Electric klatrer etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Wall Street snur nedover

De sentrale indeksene på Wall Street faller fra rekordhøydene sine, mens industrigiganten General Electric klatrer etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Blandet på Wall Street: General Electric stiger

De sentrale indeksene på Wall Street går hver sin vei i tidlig handel tirsdag, mens General Electric stiger mer enn fem prosent etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 14:38

Bakkafrost-raset viser at oppdrett trives best lokalt

Se ikke bort fra at det for en oppdretter er en fordel å holde seg ved sin merd..

E24 - 09 nov 21 kl. 14:26

General Electric planlegger å splitte selskapet i tre børsnoterte enheter

Det over 100 år gamle amerikanske selskapet gjør store endringer i strukturen. Nå skal tre nye enheter fokusere på luftfart, helsevesen og energi..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:36

Avinor søker fellingstillatelse av oter på Vigra

Flyplassen i Ålesund vil ha lov til å felle og flytte otere som kommer seg inn på flybanen..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:32

Analytikere: Svensker kjøper boliger på billigsalg i Norge

Tirsdag kom nyheten om at svenske SBB kjøper norske Solon. Svenske eiendomsselskaper har gjentatte ganger vist interesse i Norge den siste tiden..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:00

Forlik i Anna Iversen-saken: – Fornøyd

Etter forhandlinger mellom partene kom Anna Iversen og Rosenberg Worley frem til et forlik..

E24 - 09 nov 21 kl. 12:46

Reuters: Junta-krav forsinker Telenor-salg i Myanmar

Militærjuntaen i Myanmar ønsker delvis lokalt eierskap til virksomheten som Telenor skal selge i Myanmar, skriver nyhetsbyrået Reuters..

E24 - 09 nov 21 kl. 12:25

Da Carina ville tjene mer, fulgte hun tre råd: − Det ble et betydelig lønnshopp

Carina Heimdal Waag fulgte en konkret fremgangsmåte for å få høyere lønn. Det ga uttelling: 35.000 kroner mer i årslønn, samt ekstra goder..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt