VG > Innenriks

Friday, 17 September, 02:46

VG - 29 jul 21 kl. 23:16

Høyre-topp: Støre moraliserer og skaper splittelse

Høyres Michael Tetzschner mener at Ap-leder Jonas Gahr Støre moraliserer og skaper splittelse i debatten om høyreekstremisme..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Michael Tetzschner, Ap, Jonas Gahr Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høyre-topp, Støre, moralisererog , skaper, splittelse
VG - 13 sep 21 kl. 19:51

Frp-topp: – Høyre må ta lærdom

HOTEL BRISTOL (VG) Frp-topp Terje Søviknes ber Høyre «ta lærdom av smellen» som borgerlig side har gått på, og legger skylden for nedgangen på samarbeidet med KrF og Venstre..

NRK - 09 aug 21 kl. 12:51

Høyre med fireårsplan for Norge

Høyre presenterte i dag en rekke valgløfter partiet vil gjennomføre hvis regjeringen får fornyet tillit i høstens stortingsvalg. Høyre lanserer ulike grep på de sju områdene skole, jobb, helse, klima, frihet, trygghet og inkludering. I arbeidslivspolitikken kunngjorde Solberg et mål om at fire av fem jobber skal skapes i privat sektor.

VG - 14 maj 21 kl. 11:41

Høyre-topp advarer partiledelsen: – Provoserer

Høyre-ledelsen har gått ut mot en rekke forslag fra partiorganisasjonen før helgens landsmøte. Lederen av Oslo Høyre, Heidi Nordby Lunde, er provosert og sier det kan skape motreaksjoner..

VG - 19 maj 21 kl. 08:17

Høyre-topp smeller til Solberg igjen

Leder Heidi Nordby Lunde i Oslo Høyre refser for andre gang på kort tid statsminister og Høyre-leder Erna Solberg..

Dagbladet - 01 maj 21 kl. 07:57

Kan kalles ytre høyre-sykdommen

Man kan kalle det ytre-høyre sykdommen, eller kanskje ytre-høyre psyken? For hvorfor rammer corona særlig hardt land som er styrt av autoritære populister og sjåvinister fra ytre høyre, spør Morten Strand..

NRK - 14 maj 21 kl. 20:12

Vil ikke bruke oljefond politisk

Høyres landsmøte har vedtatt at oljefondet ikke skal brukes som politisk verktøy. Det ble klart i en votering fredag. Det var Viken Høyre og Unge Høyre som sto bak forslaget, som fikk flertall til tross for en innstilling fra landsmøtets redaksjonskomité på å avvise det.

NRK - 15 maj 21 kl. 15:09

Høyre vil la folk velge sykehjem

Høyre går inn for å innføre fritt valg av sykehjem der forholdene ligger til rette for det. Det ble vedtatt på landsmøtet til Høyre lørdag. Det var Senior Høyre som fremmet forslaget om fritt sykehjemsvalg..

NRK - 22 jul 21 kl. 20:09

Stang slettet eget innlegg om Støre

Oslos tidligere ordfører Fabian Stang (H) tordnet mot Jonas Gahr Støre i en Facebook-post torsdag ettermiddag, men valgte senere å fjerne den. Støre mente Høyre må heve stemmen i debatten om høyreekstremisme, og at de ikke har vært tydelige nok. Det fikk Stang til å reagere svært sterkt.

NRK - 30 maj 21 kl. 20:41

Dobling for ytre høyre

Ytre høyre-partiet ELAM ser ut til å ha doblet sin oppslutning ved valget på Kypros søndag. Ifølge fem forskjellige valgdagsmålinger gjort av fire TV-kanaler blir de to største partiene igjen størst. ELAM er opprinnelig en avlegger av greske Gyllent daggry, som ble etablert som nynazistisk gruppe i Hellas i 1983 og registrert som politisk parti i 1993.

NRK - 02 jul 21 kl. 15:28

Høyre og Frp faller på Oslo-måling

Høyre er fortsatt størst i Oslo, men har falt 3,3 prosentpoeng siden mars på Nettavisens måling. Frp har sunket med 2,7 prosentpoeng, mens MDG går mest fram. Høyre har 25,7 prosents oppslutning, noe som er 0,7 prosentpoeng bedre enn Arbeiderpartiet, ifølge målingen.

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Moxnes etter Støre-møte: – Har inntrykk av at Støre ønsker reell forandring

Rødt-leder Bjørnar Moxnes la frem viktige valgkrav for Jonas Gahr Støre – men sier partiet først vil la Ap forme en regjering i fred..

VG - 12 timer siden

Vedum etter skjebnemøte: – Har løpende dialog med Støre

Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum står fast ved at han vil forhandle med Ap om en ny regjering etter sentralstyremøtet..

VG - 17 timer siden

Vaksinekoordinator i EU: Planlegger for tredjedose i vinter

Israel kom nylig med en tydelig advarsel til EU, forteller den svenske vaksinekoordinatoren Richard Bergström til VG..

VG - 18 timer siden

Vil ha behandlingstilbud for tapt luktesans

Tap av luktesansen påvirker deg så vel fysisk som psykisk. Det har mange med covid-19 fått erfare. Fagfolk etterlyser nå et spesialistsenter for lukt i Norge..

VG - Igår: 00:57

Skal ha ringt bekjent: – Jeg har muligens drept noen

Mannen i 20-årene er ustraffet. Natt til søndag skal han ha stukket kjæresten sin i ansiktet med kniv..

VG - Igår: 17:13

MDGs mareritt, Høyres nedgang og trusselen fra Rødt: Eksperter forklarer valget

Hvorfor taper Erna, selv om hun har styrt støtt i krisetider? Hvorfor havner MDG under sperregrensen, selv om klimapolitikk er brennhett? Hvorfor vil Rødt få lite makt, selv om partiet gjør et brakvalg?.

VG - Igår: 11:28

Sakkyndige om Tengs-siktede i 1991: Kvalifisert fare for gjentagelse

I 1991 ble mannen dømt for et seksuelt motivert overfall og blotting. Sakkyndige fryktet gjentagelse, og domstolen pekte på fullstendig manglende impulskontroll..

VG - Igår: 08:58

Kjell Magne Bondevik om KrFs krisevalg: – Man får en sorgfølelse

KrF kom under sperregrensen og gjorde sitt dårligste valg siden 1936. Tidligere partileder og statsminister Kjell Magne Bondevik (74) sier han ble lei seg da resultatet var klart..

VG - I førrgår: 22:36

MDG oppe på 3,94 prosent

Tirsdag har MDG krøpet nærmere sperregrensen på fire prosent, men MDG-leder Une Bastholm tror ikke det er håp om å gå over..

VG - I førrgår: 12:41

Dette er Lysbakkens plan før regjeringsforhandlingene

TØYEN (VG) Både kakespising og regjeringsstrategi sto på planen da SVs sentralstyre samlet seg for å feire valgresultatet tirsdag. Men det er ikke før mot slutten av neste uke at partiet planlegger til å ta en formell avgjørelse rundt eventuelle regjeringsforhandlinger..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt