NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 15:12

NRK - 23 juni 21 kl. 10:57

Høyesterett: Kan avvise utbetaling

Et forsikringsselskap kan nekte å utbetale pengar til en kunde om han ikke vil gjennomføre et kirurgisk inngrep. Det slår Høyesterett fast i en ny avgjørelse. Avgjørelsen er knyttet til en Widerøe-flyger som var plaget med gallestein..
Les mer på NRK


Les mer om:
Høyesterett, Widerøe

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: HøyesterettKan , avvise, utbetaling
VG - 20 mai 21 kl. 11:07

Må avvise statister til Rådebank 3

Rådebank-serien er blitt så populær at produksjonsselskapet Fenomen må avvise mange fans som drømmer om å være statister, gjerne med bilen sin, i sesong 3..

NRK - 27 mai 21 kl. 11:36

Koronaundersøkelse: Nav har levert

Nav mottok flere søknader om dagpenger i løpet av de to første ukene etter nedstengingen 12. mars enn de vanligvis mottar i løpet av et år. I slutten av måneden etablerte Nav en ordning for utbetaling av forskudd på dagpenger.

NRK - 26 mai 21 kl. 18:58

Fengslingssak skal trolig behandles

Høyesterett har satt av 17. juni og halve 18. juni til behandlingen av Baneheia-dømte Viggo Kristiansens begjæring om å bli løslatt fordi saken er gjenåpnet.

NRK - 31 mai 21 kl. 14:00

Høyesterett fremskynder behandling

Høyesterett fremskynder behandlingen av spørsmålet om Viggo Kristiansen skal løslates til 2. juni, opplyser Høyesterett. Behandlingen skulle opprinnelig skje 17.

NRK - 01 juni 21 kl. 16:01

Høyesterett løslater Kristiansen

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen skal løslates fra fengsel etter 21 år. Det har Høyesterett bestemt. Både advokatene til Viggo Kristiansen og statsadvokaten leverte sine uttalelser om behandlingen av løslatelsen til Høyesterett tirsdag..

NRK - 17 juni 21 kl. 16:50

Høyesterett støtter homo-nekt

Høyesterett i USA ga torsdag medhold til et katolsk adopsjonsbyrå som ikke ønsker å adoptere fra seg barn til homofile par, skriver CNN. Adopsjonsbyrået, som holder til i delstaten Pennsylvania, fikk ikke lenger økonomisk støtte etter det ble kjent at de ikke ønsket å samarbeide med par av samme kjønn. Høyesterett har nå konkludert med at delstaten opptrådte lovstridig da de trakk pengestøtten..

NRK - 18 juni 21 kl. 17:05

Ny dommer i Høyesterett

Assisterende riksadvokat Knut Erik Sæther (50) ble i statsråd fredag utnevnt til ny dommer i Høyesterett. Sæther har vært assisterende riksadvokat siden 2012. Han erstatter høyesterettsdommer Magnus Matningsdal når han går av høsten 2021.

NRK - 20 juli 21 kl. 17:47

Høyesterett avviste anken

Høyesterett har avvist anken til de som er dømt for drapet på Sigbjørn Sveli på Regestranden i desember 2019. De to tiltalte ble dømt til 15 og 20 år forvaring både i tingretten og i lagmannsretten. Begge anket straffeutmålingen til Høyesterett, men anken er nå avvist og dommene blir stående..

NRK - 21 april 21 kl. 19:19

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

Aftenposten - 24 april 21 kl. 19:58

Tusenvis har søkt sommerjobb i Oslo-bydelene. – Vi må avvise mange

Tusenvis har søkt sommerjobb i Oslo-bydelene. Khadija Mohamoud fikk jobb i butikk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Tror bryllup-utbruddet er over

51 personer har fått påvist koronasmitte etter et bryllup på Strømmen i starten av juli. Lillestrøm kommune regner ikke med at det kommer flere..

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Person slått med jernstang

En person som var involvert i en slåsskamp ved Borkedalen i Lillesand ble blant annet slått med jernstang og kjøres til legevakt av politiet. Flere personer var involvert i slåsskampen, men gikk hver til sitt da politiet ankom stedet..

NRK - 30 minutter siden

Nye søk i Vennesla

Det søkes nå sørover Otra etter mannen som mandag formiddag ble observert kavende i vannet i Venneslafjorden. Politiet arbeider ut ifra nye observasjoner..

NRK - 15 minutter siden

Sherman hardt ut mot Kina

USAs viseutenriksminister Wendy Sherman gikk hardt ut mot Kina og tok opp deres påståtte hacking på et møte i Tianjin. Kina ber USA slutte å demonisere landet. En rekke saker som cybersikkerhet og menneskerettigheter har bidratt til å forverre forholdet mellom USA og Kina..

NRK - 30 minutter siden

SAS-passasjerer rammes av flystreik

SAS-flygninger fra Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av streik blant flygeledere i Italia. Forbrukerrådet minner folk om rettighetene de har. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB.

NRK - 30 minutter siden

Taxiløyver i Oslo har økt

Siden taxireformen i november har det blitt registrert 2890 nye løyver i Norge. I hovedstaden har antallet løyver økt med 51 prosent. Reformen har gjort det mulig for flere internasjonale aktører å slå seg opp i det norske markedet..

NRK - 45 minutter siden

Brann i Femundsmarka

Det brenner på to steder i Femundsmarka ved Revsjøen på grensen mellom Trøndelag og Innlandet. Brannen er på Trøndelag-siden av grensen, men det er mye røyk som kan synes fra Innlandssiden.

NRK - 45 minutter siden

Palestinsk 17-åring død

En 17 år gammel palestisnk gutt har dødd på sykehuset etter at han for to måneder siden ble skutt i halsen av israelske soldater nær Ramallah på den okkuperte Vestbredden. Skytingen skjedde etter flere voldelige sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske soldater under den elleve dager lange krigen mellom Israel og Hamas i mai. Det var den fjerde krigen siden den militante gruppen tok kontroll over Gazastripen i 2007.

NRK - 45 minutter siden

12-åring påkjørt av båt

Søndag ettermiddag ble en gutt (12) fløyet til Haukeland sykehus etter at han fikk foten i en båtpropell. Ulykken skjedde i Skotøysundet i Bjørnafjorden. Politiet oppretter sak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt