Aftenposten > Utenriks

Onsdag, 28 Juli, 00:42

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Sveriges, Anders Tegnell, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høy, tillit, til, innbyggerneDet kan , væreen av , årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige
P4 - 22 juli 20 kl. 07:50

-Svenske myndigheter har for høy tillit til innbyggerne

Den svenske regjeringen har for høy tillit til innbyggerne. Det sier statsviter og kommentatoren Gina Gustafsson som mener myndighetene i for stor grad har overlatt smitteverntiltak til innbyggerne. I går kom nyhetene om at svensker som er koronasmittet, selv skal ringe rundt til dem de har vært i kontakt med.

P4 - 18 juli 20 kl. 15:29

Fortsatt høy tillit til myndighetene

Nordmenn har fortsatt høy tillit til informasjonen fra helsemyndighetene. Den er uforandret også etter at grensene til Europa ble åpnet mer opp. 72 prosent av de spurte i siste undersøkelse fra Norsk koronamonitor sier de har tillit til informasjonen som gis av helsemyndighetene om situasjonen.

P4 - 04 juni 20 kl. 12:21

Svenskenes tillit til regjeringen svekket

Svenskene har stadig mindre tillit til regjeringens håndtering av koronakrisen. Det viser en ny meningsmåling laget av Novus for SVT. 45 prosent av de spurte har tillit til myndighetenes håndtering av pandemien.

P4 - 05 aug. 20 kl. 13:55

Liten tillit til Hurtigruten

Én av tre nordmenn har svært liten tillit til hurtigruten, etter håndteringen av smitteutbruddet på Roald Amundsen. Det kommer frem i en undersøkelse InFact har gjort for flere aviser, blant annet Nordlys. 15 prosent svarer der har de har tillit, eller svært stor tillit, til selskapet..

P4 - 24 sep. 20 kl. 18:14

Hagen-barna har fortsatt ingen tillit til politiet

Barna til Anne-Elisabeth og Tom Hagen har fortsatt ingen tillit til politiet. I dag har de vært i møte med politiet for å få en oppdatering i drapssaken mot faren sin. Til VG sier barnas bistandsadvokat at møte var et hyggelig initiativ fra politiet, men at de også nå tidvis har parkert politiet på ting, og at det derfor ikke er tillit til etterforskerne.

P4 - 15 mai 20 kl. 10:53

Statsadvokaten har full tillit til Lørenskog-politiet

Statsadvokaten har full tillit til politiet i Lørenskog-saken. Barna til Anne-Elisabeth Hagen mener faren deres er uskyldig og at politiet er på villspor. Også Tom Hagens forsvarer har refset politiet.

P4 - 22 juni 20 kl. 23:04

Mindre tillit til myndighetene

Svenskenes tillit til myndighetenes håndtering av koronautbruddet faller. I april svarte 56 prosent at de hadde ganske mye eller svært stor tillit til håndteringen. Nå sier kun 45 prosent det samme, i en undersøkelse gjort for Dagens Nyheter.

P4 - 02 juli 20 kl. 16:37

Få har tillit til at andre følger råd

Tilliten til at andre følger råd og retningslinjer for å unngå koronasmitte i samfunnet, har stupt. Kun 28 prosent har nå tillit til at andre gjør det, viser en ny underøskelse fra Norsk koronamonitor. I slutten av mai svarte nesten dobbelt så mange, 51 prosent, ja på spørsmålet.

NRK - 15 juni 21 kl. 17:26

Johansen: Har full tillit til Berg

Byrådsleder Raymond Johansen (A) sier at han fortsatt har full tillit til miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG). – Jeg har full tillit til byråd Lan Marie Berg. I morgen er det et møte i bystyret om denne saken.

NRK - 04 juni 20 kl. 12:14

Svekket tillit blant svenskene

Svensker har stadig mindre tillit til regjeringens håndtering av koronautbruddet. Det viser en meningsmåling for SVT fra Novus som ble offentliggjort torsdag. 45 prosent av de spurte har tillit til regjeringens evne til å håndtere pandemien..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt