Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 01 February, 09:53

Dagbladet - 02 dec 22 kl. 07:46

Høy spenning i Oslo

Totalt sett er konfliktbildet i kriminelle miljøer normalt i Oslo, forteller polititopp Grete Lien Metlid til Dagbladet. Men mellom enkelte miljøer og aktører er spenningsnivået høyt for tida..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Oslo, Grete Lien Metlid, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høy, spenningi , Oslo
NRK - 02 aug 22 kl. 08:31

Asia-børsene i rødt etter Taiwan-spenning

Børsene i Asia går i rødt etter økt spenning mellom USA og Kina om det mulige Taiwan-besøket til Nancy Pelosi. Børsene i Kina får hard medfart tirsdag. Litt over klokka 8 norsk tid har Hang Seng-indeksen i Hongkong falt med 2,5 prosent.

NRK - 24 aug 22 kl. 06:48

Spenning knytt til valet i Angola

Millionar av angolanar går onsdag til valurnene, og for første gong sidan sjølvstendet frå Portugal i 1975 er det ei viss spenning knytt til utfallet. Frigjeringspartiet MPLA har styrt Angola i alle år sidan landet blei sjølvstendet, men blir no utfordra av sju andre parti..

NRK - 29 aug 22 kl. 10:59

Stor spenning rundt nytt inntektssystem for kommunene

En jevnere inntektsfordeling er blant tingene kommunene håper på når Inntektssystemutvalget mandag legger fram sin rapport. I drøyt to år har det regjeringsoppnevnte utvalget jobbet med å gjennomgå de ulike elementene i inntektssystemet for kommunene. I rapporten, som mandag skal overleveres til kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik (Sp), er det ventet flere forslag til endringer av systemet.

Klartale - 01 nov 22 kl. 11:15

Helsevesenet er det viktigste for danskene

Lars Løkke Rasmussen vet hva velgerne er opptatt av. Han er tidligere statsminister. Han startet partiet Moderaterne for fire måneder siden.

NRK - 09 nov 22 kl. 00:00

Valglokalene stengt i to delstater

Ved midnatt norsk tid stengte valglokalene i en del distrikter i delstatene Indiana og Kentucky. I begge delstatene er det ventet at dagens republikanske senatorer blir gjenvalgt. I Kentucky er det knyttet spenning til en folkeavstemning om et lovforslag som vil forby abort i praktisk talt alle tilfeller.

NRK - 09 nov 22 kl. 05:21

CNN: Kemp vant guvernørvalg i Georgia

Republikaneren Brian Kemp har vunnet guvernørvalget i Georgia, en delstat der det knyttes stor spenning til senatsvalget. Kemp beseiret demokraten Stacey Abrams, som er regnet som en stemmesanker av rang som har gjort Georgia til en vippestat. Abrams har erkjent nederlag, skriver New York Times.

NRK - 09 nov 22 kl. 05:21

Kemp vinner guvernørvalget i Georgia

Republikaneren Brian Kemp har vunnet guvernørvalget i Georgia, en delstat der det knyttes stor spenning til senatsvalget, melder CNN. Kemp beseiret demokraten Stacey Abrams, som er regnet som en stemmesanker av rang som har gjort Georgia til en vippestat. Abrams har erkjent nederlag, skriver New York Times.

NRK - 20 jan 23 kl. 07:16

Forsinkelser på Gardemobanen

En signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm fører til forsinkelser på Gardemobanen, skriver BaneNor på sine nettsider. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver BaneNor fredag morgen. Signalfeilen berører følgende toglinjer: Asker - Oslo S - Kongsvinger - (Charlottenberg) R14 Drammen - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY1 Drammen - Oslo S - Lillestrøm - Oslo Lufthavn/Oslo Airport - Lillehammer RE10 Drammen - Oslo S - Dal R13 Kongsberg - Oslo S - Eidsvoll R12 Oslo S - Trondheim S, Dovrebanen F6 Skien - Oslo S - Eidsvoll, Vestfoldbanen RE11 Spikkestad - Asker - Oslo S - Lillestrøm L1 Stabekk - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY2 En feil på en sporveksel mellom Nordagutu og Notodden fører til forsinkelser også på Bratsbergbanen.

Klartale - 09 jan 23 kl. 06:30

Blir det en ny uke med kaos for pendlere?

11. desember åpnet Follobanen. Det skulle gi kortere reisetid for folk som pendler med tog inn til Oslo.

Klartale - 10 sep 22 kl. 06:00

Inviterer alle til å gå i regnbuetog lørdag

– Det er hektiske dager, kan Rohan Sandemo Fernando bekrefte. På bare 14 dager har Oslo Pride kastet seg rundt. De arrangerer en ny pride-parade.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 6 timer siden

Nektet å svare 400 ganger

Gang på gang på gang på gang valgte tidligere president Donald Trump å bruke sin grunnlovsfestede rett til ikke å svare mens han vitnet under ed..

Dagbladet - 11 timer siden

Funn overrasker: - Har løst gåten

Forskere har endelig kommet til et gjennombrudd i en lang og ubesvart gåte i Zimbabwe..

Dagbladet - 11 timer siden

- Det er helt sykt

I matbutikkene er det enkelte som sikrer seg ekstra matvarer før matprisene økes onsdag. - Merkes at prisene allerede har gått opp, sier kunde Trine Mathiasen..

Dagbladet - 13 timer siden

Ustabilt vær i vente

Flere steder i Norge blir det skiftende vær opp imot helga. - Følg med på lokalt værvarsel, oppfordrer meteorologen..

Dagbladet - 15 timer siden

Dobbeltgjenger-drap ryster

Politiet mener en kvinne i 20-årsalderen drepte sin egen «dobbeltgjenger» for å iscenesette sin egen død..

Dagbladet - 18 timer siden

- Gapte mot meg i skiløypa

Hvem eier det tapte gebisset?.

Dagbladet - 20 timer siden

- 9000 soldater ble ulovlig mobilisert

Statsadvokat i Russland, Igor Krasnov, sier tirsdag at 9000 tjenestemenn ble ulovlig mobilisert. Norsk ekspert utelukker ikke at tallene er høyere..

Dagbladet - Igår: 09:22

- Hadde griseflaks

Aksel Ruden (63) falt 13 meter rett ned på betongen. - Jeg skulle vært død..

Dagbladet - Igår: 09:22

Måtte snu halvveis

Et fly på vei til New Zealand fra Dubai var i lufta i totalt 13 timer - bare for å lande i Dubai igjen..

Dagbladet - Igår: 04:37

Røper detaljer om flukten

Den tidligere Wagner-soldaten Andrej Medvedev sier han fikk hjelp av flere da han flyktet til Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com