E24 > Økonomi

Onsdag, 23 Juni, 17:33

E24 - 14 mai 21 kl. 20:44

Høyres landsmøte sier nei til å redusere statens eierskap i Equinor

Høyres landsmøte stemte ned et forslag om å selge seg ned i oljeselskapet Equinor med 190 stemmer mot 146..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Equinor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høyres, landsmøte, sier, nei, tilå , redusere, statens, eierskap, i Equinor
NRK - 14 mai 21 kl. 18:57

Høyre freder oljeskatten

Høyres landsmøte sier nei til å gjennomgå skatte- og avgiftssystemet for olje- og gassbransjen. Et mindretall i Høyres programkomité gikk foran landsmøtet inn for å vedta et krav om å «gå gjennom og evaluere skatte- og avgiftssystemet for petroleumsnæringen for å gjøre endringer for å skjerme staten for økt risiko». Men flertallet på landsmøtet ville det annerledes, og forslaget falt da dissensen kom opp til votering fredag..

NRK - 15 mai 21 kl. 11:29

Sa nei til generell bevæpning

Høyres landsmøte sa nei til å åpne opp for generell bevæpning av politiet. Det er klart etter voteringen på landsmøtet lørdag..

VG - 07 mai 21 kl. 13:57

Ingen formuesskatt-kamp på Høyres landsmøte

Redaksjonskomiteens leder, Henrik Asheim, bekrefter at det ikke blir noen voteringer om formuesskatt på Høyres landsmøte..

NRK - 14 mai 21 kl. 19:05

Høyre vil ha sterkøl i butikk

Høyres landsmøte går inn for å tillate salg av drikke med alkoholinnhold opp til 8 prosent i dagligvarebutikker. Det ble klart da saken kom opp til votering fredag. Det var i forkant lagt inn en dissens på det nye programpunktet, men landsmøtet endte opp med å støtte innstillingen fra flertallet i programkomiteen.

NRK - 14 mai 21 kl. 20:12

Vil ikke bruke oljefond politisk

Høyres landsmøte har vedtatt at oljefondet ikke skal brukes som politisk verktøy. Det ble klart i en votering fredag. Det var Viken Høyre og Unge Høyre som sto bak forslaget, som fikk flertall til tross for en innstilling fra landsmøtets redaksjonskomité på å avvise det.

NRK - 16 mai 21 kl. 10:33

Sier nei til nasjonalt mobilforbud

Høyres landsmøte sier nei til et nasjonalt forbud mot mobilbruk i skolen. Partiet vil la den enkelte rektor bestemme regler for mobilbruk i klasserommet. 287 delegater stemte imot forbudet, 50 stemte for..

NRK - 15 mai 21 kl. 04:54

Høyre vil gi unge psykiatrigaranti

Høyre kommer i helgen til å vedta at unge skal få rett til vurdering og møte med fagperson innen tre uker ved henvisning til barne- og ungdomspsykiatrien (BUP). Retten skal også gjelde unge som henvendes til distriktspsykiatrisk senter (DPS), og blir vedtatt som del av Høyres partiprogram på landsmøtet i helgen, skriver Adresseavisen. Statsminister Erna Solberg stiller seg bak forslaget.

NRK - 16 mai 21 kl. 10:28

Sier ja til frivillig 11. skoleår

Høyres landsmøte sa ja til å innføre en muliget for et frivillig 11. skoleår. Det er klart etter voteringen på landsmøtet søndag.

NRK - 16 mai 21 kl. 10:28

Høyre vil ha frivillig 11. skoleår

Høyres landsmøte sier ja til et frivillig 11. skoleår. Det er klart etter voteringen på landsmøtet søndag.

VG - 18 mai 21 kl. 14:11

Høyres programposter

Ut med kontantstøtten, ja til sterkøl i butikk og bygging i strandsonen er budskapet fra Høyres landsmøte. Ikke rart om KrF gnir seg i øynene..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Ramm ut mot Arctic: – Den dårligste premien jeg noensinne har sett

I et innlegg på Instagram harselerer komiker Morten Ramm med Arctics premier i en Instagram-konkurranse: Tre capser – med selskapets logo..

E24 - 2 timer siden

Wall Street stiger svakt fra start – Nasdaq klatrer opp til ny rekord

Legemiddelselskapet GSK skiller ut deler av virksomheten og gjør et byks på børs..

E24 - 3 timer siden

Bank under offentlig administrasjon for første gang siden finanskrisen

Nyoppstartede Optin Bank blir satt under offentlig administrasjon, melder Finansdepartementet..

E24 - 2 timer siden

Næringsministeren kjente ikke til Norwegian-bonusene: – Noe umusikalsk

Staten har stilt opp med milliarder i lån og krisehjelp til Norwegian. Næringsministeren misliker at toppledelsen har fått en ekstrabonus, men mener at eierne får styre bonuspolitikken – så lenge selskapet betaler tilbake lånene de har fått..

E24 - 3 timer siden

Den norske modellen står seg også i fremtiden

Lovforslagene i en fersk rapport er ment å styrke og tydeliggjøre regler i arbeidsmiljøloven. Forslagene er ikke radikale, men likevel viktige for å sikre den norske modellen, som har gitt Norge et robust og tilpasningsdyktig arbeidsliv..

E24 - 2 timer siden

Regjeringsutvalg foreslår å begrense midlertidige ansettelser

I dag mottok arbeidsministeren en utredning om fremtidens arbeidsliv. Utvalget ber om at regjeringens utvidelse av midlertidige ansettelser fra 2015 fjernes «for å unngå todeling i arbeidslivet»..

E24 - 3 timer siden

Den norske modellen står seg også i framtiden

Lovforslagene i en fersk rapport er ment å styrke og tydeliggjøre regler i arbeidsmiljøloven. Forslagene er ikke radikale, men likevel viktige for å sikre den norske modellen, som har gitt Norge et robust og tilpasningsdyktig arbeidsliv. Utviklingen har vist at kollektive reguleringer og høy grad av involvering ikke er gammeldags, men tvert om et avgjørende fortrinn i en konkurranseutsatt og internasjonalisert økonomi..

E24 - 3 timer siden

EU-passet: Fra torsdag slipper langt flere inn i Norge uten karantene

Fra og med torsdag slipper blant andre fullvaksinerte tyskere, kroatere og belgere karantenefritt inn i Norge. Svenskene må vente noe lenger..

E24 - 3 timer siden

Optin Bank blir satt under offentlig administrasjon

Den relativt nye banken har en innskuddsmasse på rundt 270 millioner kroner..

E24 - 4 timer siden

Kjendisinvestorer kjapt ute av lakseliste

Etter kraftig kursoppgang er flere av kjendisinvestorene som ble med oppdrettskonsernet Måsøvål på børs, nå ute av listen over de største aksjonærene i selskapet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt