NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 05:24

NRK - 05 aug 22 kl. 20:30

Høye drivstoffpriser kritisk for fiskenæringa

Også fiskerinæringa sliter med utgiftene til de høye drivstoff prisene. I dag var politikere med på rekefiske i Grimstad og fikk beskjed om at noe må gjøres..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grimstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høye, drivstoffpriser, kritisk, for, fiskenæringa
NRK - 06 jul 22 kl. 15:22

Økning i Oslo-trafikken til tross for dyrere drivstoffpriser

Trafikken i Oslo-regionen gikk opp med 5,5 prosent i juni sammenlignet med juni i fjor, til tross for økende drivstoffpriser. I juni ble det registrert nærmere 35,4 millioner passeringer i Fjellinjens bomstasjoner, og i Oslo-regionen har trafikken økt med 5,5 prosent sammenlignet med juni i fjor. Volumet av både norske personbiler, utenlandsregistrerte kjøretøy og tungtransport har vokst, til tross for økende drivstoffpriser, skriver bomselskapet Fjellinjen i en pressemelding.

NRK - 11 apr 22 kl. 08:10

Stigende drøm- og drivstoffpriser dro opp konsumprisindeksen

Konsumprisindeksen (KPI) steg 0,6 prosent fra februar til mars 2022 og er 4,5 prosent høyere enn for ett år siden. Stigende strøm- og drivstoffpriser forklarer mye av oppgangen i KPI, skriver SSB. – Årsaken til den økte veksttakten er først og fremst at prisene på strøm og drivstoff steg i mars i år, mens de falt på samme tid i fjor, sier seksjonssjef Espen Kristiansen i SSB..

NRK - 11 apr 22 kl. 08:10

Stigende strøm- og drivstoffpriser dro opp konsumprisindeksen

Konsumprisindeksen (KPI) steg 0,6 prosent fra februar til mars 2022 og er 4,5 prosent høyere enn for ett år siden. Stigende strøm- og drivstoffpriser forklarer mye av oppgangen i KPI, skriver SSB. Fra mars 2021 til mars 2022 steg KPI 4,5 prosent.

NRK - 05 maj 22 kl. 23:21

Flyselskapet Flyr vil hente inn ny kapital

Flyselskapet Flyr tapte 250 millioner kroner i første kvartal og sliter med blant annet høye drivstoffpriser. Nå må selskapet igjen ut å hente kapital, men sjefen i selskapet avviser at kassen er bunnskrapt. – Det er ikke tomt, men vi gjør dette for å reetablere den bufferen som vi hadde.

VG - 11 apr 22 kl. 03:00

Dyrere mat og drivstoff gjør at folk tar til gatene i flere land

Skyhøye mat- og drivstoffpriser fører til demonstrasjoner i Peru, Pakistan og Sri Lanka..

NRK - 12 maj 22 kl. 04:35

Sportskjedenes omsetning stuper

Sportkjedenes omsetning stuper i årets føste kvartal, etter et rekordhøyt første kvartal i fjor. Omsetningen falt med 11 prosent målt mot samme periode i fjor, skriver Dagens Næringsliv. Årsakene er en mild vinter, forsyningstrøbbel på grunn av korona og krigen i Ukraina, rentehevinger og høye strøm og drivstoffpriser.

NRK - 01 jun 22 kl. 10:43

Flere reisende bedrer Vys resultat

Vys driftsresultat endte på minus 237 millioner kroner i årets fire første måneder. Verken inntektene eller antall reisende er tilbake til nivået før pandemien. Resultatet er en bedring fra samme periode i fjor, da det endte på minus 384 millioner kroner.

NRK - 14 jun 22 kl. 09:47

Lastebilstreik i Sør-Korea rammer globale forsyningslinjer

Sørkoreanske lastebilsjåfører fortsetter protesten mot høye drivstoffpriser. Streiken påvirker globale forsyningslinjer og gir store tap, ifølge regjeringen. Tirsdag er den åttende dagen med streik.

NRK - 14 jun 22 kl. 10:20

NAF: – Leverer ingen tiltak mot skyhøye drivstoffpriser

Regjeringen leverer ingen tiltak mot de skyhøye drivstoffprisene i avtalen om revidert budsjett. – De svikter alle som nå sliter med de skyhøye drivstoffprisene. Kraftige avgiftskutt ville hjulpet på folks økonomi i en tid hvor alt blir dyrere, sier Ingunn Handagard, senior kommunikasjonsrådgiver i Norges Automobil-Forbund.

VG - 15 jun 22 kl. 09:01

Nesten ulevelige drivstoffpriser

Likevel vil ikke regjeringen gjøre noe med avgiftene. Det går det an å ha forståelse for..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 1 time siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 2 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 2 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 3 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 4 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 6 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 7 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.

NRK - 7 timer siden

Alvorlig voldshendelse i Stavanger

Politiet har rykket ut til Hundvåg i Stavanger i forbindelse med en alvorlig voldshendelse. En person behandles for stikkskader og det utføres førstehjelp, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 8 timer siden

Hotellgjester får gå inn igjen

Den antatte røyken som ble oppdaget på et hotell på Frogner i Oslo ser ut til å ha vært damp, skriver politiet på Twitter. De opplyser at gjestene får gå inn på hotellet igjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com