NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 17:08

NRK - 11 mars 21 kl. 15:35

Høie: Viktig å undersøke nøye

Helseminister Bent Høie (H) mener det er viktig å gjøre en nøye granskning av om AstraZeneca-vaksinen kan føre til blodpropp, melder NTB. Danmark og Norge har satt bruken av vaksinen på vente for å undersøke om det kan være en sammenheng. – Det er svært viktig for oss å være åpen om mulige bivirkninger ved vaksineringen. Vi har gode systemer for å overvåke og vurdere bivirkninger i Norge og Europa, og dette viser at overvåkingssystemene fungerer, sier Høie til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bent Høie, AstraZeneca, NTB, Norge, Europa, Høie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høie, Viktigå , undersøke, nøye
NRK - 26 mai 21 kl. 14:16

FHI ber unge til undersøkelse

FHI inviterer personer mellom 18 og 30 år til å delta i en undersøkelse om effekten av vaksinering mot korona. Undersøkelsen går ut på å svare på spørsmål, samt blodprøver for noen. – Det er svært viktig å følge med på befolkningens motstandskraft mot koronasykdom, og om de vaksinene vi bruker i Norge faktisk gir god beskyttelse.

NRK - 24 mars 21 kl. 14:51

Sykehus undersøker 500 ansatte

Universitetssykehuset Nord-Norge tar blodprøve av 500 ansatte, skriver Aftenposten. I snart to uker har Astra Zeneca-vaksinen vært satt på pause i Norge. – Vi undersøker omfanget av lavt antall blodplater.

NRK - 14 mai 21 kl. 21:35

Undersøker mistenkelig dødsfall

Etterforskere fra politiet undersøker fredag kveld en adresse i Sandnes etter at en person ble funnet død på stedet. Operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt forteller til Sandnesposten at politiet fikk melding fra noen i nabolaget om at en død person var blitt funnet på adresse. Etterforskere rykket til adressen og gjorde fredag kveld fortsatt undersøkelser på stedet.

NRK - 02 juni 21 kl. 15:32

Stoltenberg: – Viktig for Nato

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier det er viktig at Nato er en del av klimaarbeidet i verden. Onsdag kom nyheten kom at Nato for første gang er invitert til FNs klimatoppmøte i Glasgow. Globale klimaendringer skaper konflikt og fører til en mer utrygg verden.

NRK - 26 feb. 21 kl. 10:43

Velger naturen under pandemien

Naturen er blitt en viktig møteplass under pandemien. Nær to av tre møter venner og familie ute i naturen, viser en ny undersøkelse fra Norsk Friluftsliv. I undersøkelsen kommer det fram at 61 prosent har truffet venner eller familie ute i naturen i vinter, som de under andre omstendigheter heller hadde truffet hjemme, på kafé eller lignende..

NRK - 15 jan. 21 kl. 10:39

Skal undersøke 40 meter ned i leira

To beltegående borerigger settes inn i arbeidet med å undersøke grunnforholdene på Ask i Gjerdrum. Leire ned til 40 meters dyp skal undersøkes, skriver NVE. Hvis områdene er trygge, kan evakuerte flytte hjem igjen..

Aftenposten - 07 april 21 kl. 09:39

Undersøkelse: Én tredjedel sliter med psykisk eller nevrologisk lidelse etter covid-19

En rekke undersøkelser viser langvarige helseproblemer. Nå viser en ny stor undersøkelse at én av tre risikerer….

NRK - 15 april 21 kl. 12:56

Skal undersøke den sikta sonen

Politiet har starta ei primærpsykisk undersøking av den drapssikta sonen til advokat Tor Kjærvik. Ei slik undersøking vert brukt til å avgjere om den sikta er strafferettsleg tilrekneleg. Sonen er sikta for drapet på faren, som skjedde måndag kveld..

NRK - 19 april 21 kl. 16:50

Rettspsykiatrisk undersøkelse

Politiet vil ha en full judisiell undersøkelse av advokat Tor Kjærviks drapssiktede sønn, melder VG. En slik undersøkelse er ikke uvanlige i alvorlige straffesaker og brukes blant annet til å avgjøre om siktede er strafferettslig tilregnelig, skriver avisa..

NRK - 04 mai 21 kl. 09:38

En av tre i EU ønsker ikke vaksine

Hver tredje EU-borger svarer «aldri» eller «senere enn 2021» på spørsmål om når de ønsker å ta en vaksine mot covid-19, viser en omfattende undersøkelse. Vaksineskepsisen er størst på Kypros, der to tredeler ikke ønsker å ta vaksine i år, viser undersøkelsen Eurobarometer. Rundt 27.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter.

NRK - 15 minutter siden

WHO informerer om koronasituasjonen

NRK - 45 minutter siden

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. NRK kommer tilbake med mer. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen.

NRK - 45 minutter siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 1 time siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.

NRK - 1 time siden

TV 2: Start-treneren sparket

Start-trener Joey Hardarson ferdig i Start, erfarer TV 2. Islendingen har vært hovedtrener siden 2019. Det er ventet at klubben snart kommer med en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Venstre støtter mistillt mot Berg

Venstre i Oslo støtter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bestemte de seg for mandag ettermiddag, skriver partiet i en pressemelding. De skriver i sin begrunnelse at de ikke kan se forbi at Lan Marie Berg ventet så lenge med å informere bystyret om sprekken.

NRK - 1 time siden

Norge fortsetter sykehus i Kabul

Norge har sagt seg villig til å drive feltsykehuset i Kabul ut året, selv om Nato trekker styrkene sine ut. Statsminister Erna Solberg (H) kom med nyheten på Natos toppmøte i Brussel. Hun tar forbehold om at sikkerheten må ivaretas for dem som jobber på sykehuset.

NRK - 1 time siden

Rettssak mot Suu Kyi har startet

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste. Suu Kyi har sittet i husarrest siden hæren igjen kuppet makten 1.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt