VG > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 04:40

VG - 07 mai 21 kl. 16:21

Høie, Guldvog og Stoltenberg må vitne i ankesak mot hytteeiere i Sverige

Bent Høie kunngjorde i februar at staten anket rettsavgjørelsen i hytterettssaken, som ga hytteeierne medhold. Neste uke må han selv vitne i retten..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Høie, Stoltenberg, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høie, Guldvogog , Stoltenberg, vitnei , ankesakmot , hytteeiere i Sverige
Dagbladet - 26 feb. 21 kl. 22:08

Guldvog: Går mot strengere tiltak

Fredag kveld sier helsedirektør Bjørn Guldvog til NRK at man i Norge mest sannsynlig går mot noe mer inngripende tiltak. Han mener at vi vil se hvor vi står i løpet av de neste ukene..

NRK - 04 april 21 kl. 09:06

FHI-overlege tror vi er nær toppen

FHI-overlege Preben Aavitsland mener ikke at utviklingen nødvendigvis går i feil retning, selv om over 300 koronapasienter var innlagt på norske sykehus lørdag. Tallet er ikke langt unna toppen på antall innlagte under pandemien, 325 personer 1. april i fjor.

VG - 05 april 21 kl. 13:59

Guldvog: Håper å starte første trinn av gjenåpningen i mai

Gjenåpningen vil blant annet avhenge av smittesituasjonen, antall vaksinerte og nye virusvarianter, opplyser Helsedirektør Bjørn Guldvog..

NRK - 05 april 21 kl. 14:11

VG: Håper på gjenopning i mai

Helsedirektør Bjørn Guldvog seier til VG at dei håper å kunne starte første trinn av gjenopninga i siste halvdel av mai. Men alt avhenger av smittesituasjonen, talet på vaksinerte og nye virusvariantar, skriv avisa. Det er opp til regjeringa å avgjere kva grupper som skal prioriterast i gjenopninga.

E24 - 05 april 21 kl. 14:16

Guldvog: Håper å starte første trinn av gjenåpningen i mai

Gjenåpningen vil blant annet avhenge av smittesituasjonen, antall vaksinerte og nye virusvarianter, opplyser Helsedirektør Bjørn Guldvog..

VG - 14 april 21 kl. 16:14

Guldvog om coronadommen: – Vi burde vært mer forberedt

Det sier helsedirektør Bjørn Guldvog etter at kommisjonen har lagt frem sin rapport..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 17:00

Guldvog: Beslutninger ble tatt under sterkt tidspress

Guldvog: Beslutninger ble tatt under sterkt tidspress.

VG - 14 april 21 kl. 18:38

Guldvog om 12. mars-nedstengingen: Ville ha «sjokkeffekt»

Helsedirektør Bjørn Guldvog sier at det nok var hans beslutning å innføre en samlet tiltakspakke da landet stengte ned 12. mars i fjor..

NRK - 11 mai 21 kl. 10:24

Ville gitt flere unntak om de kunne

Vi har et ansvar for å ta initativ, sier helsedirektør Bjørn Guldvog i lagmannsretten i dag. Han forklarer seg i ankesaken mellom hytteeiere i Sverige og den norske stat. Han sier videre at smittesituasjonen i Norge ikke tilsier at de kan gi flere unntak fra karantenereglene enn det er nå.

VG - 11 mai 21 kl. 11:59

Guldvog om hytteeiere i Sverige: – Forstår frustrasjonen

Helsedirektør Bjørn Guldvog medgir at han forstår svenske hytteeieres frustrasjon, og at de inngripende tiltakene kan oppleves som unødvendig. Samtidig frykter han importsmitten..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Pandemi-milepæl i USA: California gjenåpner

California var den første delstaten som stengte ned under pandemien. Som en av de siste kan USAs mest folkerike stat nå gjenåpnes..

VG - 3 timer siden

Nye israelske luftangrep mot Gaza

Israel har sent tirsdag kveld angrepet flere mål på Gazastripen. Luftangrepene er de første siden våpenhvilen 21. mai, og er ifølge Israel et svar på brannballonger sendt fra det Hamas-kontrollerte området..

VG - 7 timer siden

Slik avgjøres dramaet om MDG-Lan

Raymond Johansen sier til VG at han fortsatt er motivert til å styre Oslo videre. Det letes etter en løsning som gjør at partiet kan samarbeide med både MDG og Rødt..

VG - 11 timer siden

Presset øker mot Raymond Johansen: Vil ikke svare om kabinettsspørsmål

OSLO RÅDHUS (VG) Situasjonen rundt mistillitsforslaget mot byråd Lan Marie Berg (MDG) er ennå ikke avgjort. Nå øker presset mot byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

VG - 12 timer siden

Finner ingen lege som vil gi Johnson-vaksinen: – Føler meg lurt

Personer som vil ha Johnson & Johnson-vaksinen, sliter med å finne leger som sier ja til å sette den. I flere dager har Beata Harsvik (43) lett etter en lege som kan vurdere å gi henne vaksinen, slik at hun kan besøke familien i Polen..

VG - 13 timer siden

Oslo Ap om MDG-Lan: Ikke grunnlag for mistillit

Lederen av Oslo Arbeiderparti, Frode Jacobsen, sier til VG at de nå må diskutere hva de skal gjøre før bystyret onsdag. Et alternativ kan være at Raymond Johansen stiller kabinettsspørsmål..

VG - 14 timer siden

Ny VG-måling: – Må håpe på et lite mirakel

Høyre taper fem mandater, Frp syv, KrF seks, Venstre seks. De fire borgerlige partiene er særdeles langt unna flertall på VGs nye måling, knapt 100 dager før valget..

VG - 14 timer siden

Nå har Norge åpnet for Johnson & Johnson-vaksinen – lege ringes ned

Tirsdag har lege Gunnar Hasle sagt ja til ti personer som vil ha Johnson & Johnson-vaksinen, mens han har måttet si nei til 43. Han mener retningslinjene er for strenge..

VG - 15 timer siden

FHI: Tror alle voksne kan få andre dose innen midten av oktober

FHI beregner at dem mellom 18 og 44 år må vente opptil to uker lenger på første dose. Men større er forsinkelsene for andre dose..

VG - 15 timer siden

FHI: Tror alle voksne kan få andre dose innen midten av oktober - fire til fem uker senere enn tidligere antatt

FHI beregner at dem mellom 18 og 44 år må vente to til tre uker lenger på første dose. Men større er forsinkelsene for andre dose..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt