NRK > Nyheter

Onsdag, 12 Mai, 20:27

NRK - 11 jan. 21 kl. 10:28

Høgre utset landsmøtet

Høgre sitt landsmøte, som var planlagt til 11-14. mars, vert utsett til 13-16. mai. Det melder partiet. Bakgrunnen er smittesituasjonen, og partiet skriv at dei trur det er meir truleg at dei kan samle fleire hundre personar i mai, enn det er i mars..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høgre, utset, landsmøtet
NRK - I førrgår: 09:35

Høgre med tre hovudsatsingar

Solberg skisserte tre område som blir Høgre sine hovudsatsingar i valkampen, då ho måndag morgon inviterte til pressekonferansekonferanse i framkant av Høgre sitt landsmøte denne helga. Høgre vil: 1) Inkludera fleire i arbeidslivet. 2) Jobba for det partiet kallar pasienten si helseteneste.

NRK - 31 mars 21 kl. 15:55

Utset avgjerd om AstraZeneca

EU sitt legemiddelbyrå EMA utset avgjerda om Vaxzevria frå AstraZeneca. Det melder Aftenposten. I utgangspunktet skulle EMA kome med ei melding som skulle klargjere kor mange som har fått den sjeldne kombinasjonen av blodpropp og låge blodplater, og kor mange som har døydd.

NRK - 08 jan. 21 kl. 14:22

Karpe utset konsertar

Karpe utset sine ti konsertar i Oslo Spektrum til august 2022, melder rapduoen sjølve. Konsertane skulle eigentleg verte gjennomført i sommar, og skulle samle 100.000 menneske frå heile landet..

NRK - 21 april 21 kl. 19:19

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 20 jan. 21 kl. 01:02

Sp utsetter landsmøtet til juni

Senterpartiet utsetter landsmøtet sitt fra mars til 4.–6. juni på grunn av koronasituasjonen.

VG - 26 mars 21 kl. 10:18

De Grønne-landsmøtet vedtok å sette grense for hyttestørrelse

Landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne (MDG) vedtok fredag at det skal innføres maksgrense for hvor stor hytte du skal få bygge..

NRK - 26 mars 21 kl. 15:29

MDG krever nullutslipp for oljefelt

Det var stor uenighet om å bruke havvind til å elektrifisere oljefeltene på landsmøtet til MDG i dag. Fylkeslaget i Vestland ville droppe det helt, men landsmøtet vedtok å «stille krav om nullutslippsløsninger» for oljefelt som ikke kan stanses..

Aftenposten - 17 april 21 kl. 16:08

Aftenpodden oppsummerer: Hør det viktigste fra Ap-landsmøtet

Lars Glomnes og politisk redaktør Kjetil Alstadheim diskuterer det viktigste fra Ap-landsmøtet i helgen, der….

VG - 23 april 21 kl. 15:15

Venstre-landsmøtet: Kan si ja til både apotek-cannabis og butikkvin

Venstres programkomité vil ha både cannabis-salg på apoteket og vin i butikken. Men et mindretall i komiteen advarer landsmøtet mot rusmiddel-frislipp..

NRK - 24 april 21 kl. 13:46

Venstre vil halde på formuesskatten

Venstre vil framleis at det skal vere formuesskatt i Noreg, men vil auke botnfrådraget. Det vedtok landsmøtet til partiet laurdag. Landsmøtet vedtok også at partiet ynskjer å fjerne rentefrådraget på bustadlån..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Reagerer på vaksinefordelingen

Tidligere ordfører Torhild Brandsdal reagerer på at Vennesla ligger an til å få færre vaksinedoser enn antatt. – At Vennesla kommune må avgi vaksiner samtidig som man har ett av landets største smittetrykk, er for meg komplett uforståelig, skriver hun på Facebook..

NRK - 30 minutter siden

Må teste seg etter restaurantbesøk

Det er påvist koronasmitte på restauranten Zen i Strømgaten i Bergen. Alle som har spist eller hentet mat i tiden 3. mai til 8.

NRK - 30 minutter siden

Jødiske ekstremister i sammenstøt

Det har vært sammenstøt mellom politi og jødiske ekstremister i Israel onsdag. I Bat Yam nær Tel Aviv gikk ekstremister løs på arabiske forretninger. Ifølge Times of Israel gikk jødiske ungdomsgjenger som gikk løs på arabiske forretninger i Bat Yam.

NRK - 15 minutter siden

Ingen enighet  i Sikkerhetsrådet

Heller ikke onsdag ble FNs sikkerhetsråd enige om en uttalelse om Israel og Palestina, melder NTB. Norge og europeiske land uttrykker stor bekymring for situasjonen. Ifølge diplomater var det USA som blokkerte en enighet i onsdagens krisemøte i Sikkerhetsrådet.

NRK - 45 minutter siden

Oslo varsler pressekonferanse

Oslo kommune varsler pressekonferanse om videre gjenåpning av Oslo neste fredag, altså 21. mai, skriver Aftenposten. Det er alt varslet at trinn to i kommunens gjenåpning ikke begynner før etter 27.

NRK - 45 minutter siden

Mann tok fram softgun på utestad

Ein mann er tatt hand om av politiet etter at tok fram ein softgun på ein utestad i Tromsø, og sikta han på ei dame. Mannen blir meldt til politiet for dette, i tillegg for å ha på seg kniv og å plage politiet..

NRK - 45 minutter siden

Blinken i Netanyahu-samtale

USAs utenriksminister Antony Blinken har bedt partene i i Israel og Gaza om å de-eskalere konflikten. Det var et av budskapene da Blinken onsdag snakket med Israels statsminister Benjamin Netanyahu, melder AFP. Tidligere i dag ble det kjent at USA sender en spesialutsending til Midtøsten for å møte israelske og palestinske ledere.

NRK - 1 time siden

Hurtigbåt får ikkje legge til kai

Hurtigbåten mellom Harstad og Tromsø får ikkje legge til kai fordi ein av matrosane har fått påvist koronasmitte. Båten ligg til hamn i Finnsnes på veg til Tromsø. Passasjerane som skal til Tromsø får foreløpig ikkje forlate båten..

NRK - 1 time siden

319 kommuner får færre vaksinedoser

Regjeringens prioritering av 24 østlandskommuner med vedvarende høyt smittetrykk innebærer at 319 kommuner vil få om lag 35 prosent færre vaksinedoser enn befolkningsnøkkelen tilsier, i opptil 7 uker. Innbyggerne i disse kommunene utgjør om lag halvparten av Norges befolkning. 13 kommuner får ingen endring.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt