NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 10:08

NRK - 21 april 21 kl. 19:19

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeidarpartiet, TV, Ap

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høgre, nektarå , forhandlemed Ap
NRK - 16 april 21 kl. 19:09

Høie kan forhandle med Ap om reform

Helseminister Bent Høie sier regjeringspartiene kan forhandle med Arbeiderpartiet om en rusreform dersom de er åpne for det. Aps landsmøte sa i dag nei til å avkriminalisere mindre mengder narkotika. Da er det ikke stortingsflertall for rusreformen..

NRK - 04 feb. 21 kl. 14:08

BT: Tiltalt for drap på mora

Ein 20 år gamal mann er tiltalt for drapet på mora (55) på Litlesotra utanfor Bergen, skriv Bergens Tidende. Sonen nektar framleis straffskuld. Kvinna vart funnen drepen i bustaden sin på Brattholmen i mai i fjor..

NRK - 10 feb. 21 kl. 21:37

Teken etter to månadar på rømmen

Ein mann som har vore etterlyst av politiet i to månadar, er teken og varetektsfengsla. Mannen er, ifølge Drammens Tidende, sikta for vald mot ein mann i 30-åra i fjor. Mannen som no er teken, nektar straffskuld og meiner det er ei misforståing..

NRK - 10 feb. 21 kl. 21:37

Teken etter to månader på rømmen

Ein mann som har vore etterlyst av politiet i to månader, er teken og varetektsfengsla. Mannen er, ifølge Drammens Tidende, sikta for vald mot ein mann i 30-åra i fjor. Mannen som no er teken, nektar straffskuld og meiner det er ei misforståing..

NRK - 12 feb. 21 kl. 11:32

Får vise bort utlendingar på grensa

No får politiet lov til å vise bort utlendingar som nektar å teste seg på grensa eller registrere seg før innreise, melder VG. Regjeringa har i dag innført ein heimel for å vise bort utlendingar som bryt reglane i covid-19-forskrifta..

NRK - 23 mars 21 kl. 08:23

Sikta for forgifting

Ei kvinne i 30-åra frå Grenland har sidan desember sete varetektsfengsla for drapsforsøk, opplyser Søraust politidistrikt. Eit familiemedlem blei to gonger i fjor lagt inn på sjukehus med symptom på forgifting. Den sikta kvinna nektar straffskuld..

NRK - 24 april 21 kl. 12:30

Meiner kvinna vart skada av fall

Mannen i 40-åra som er drapssikta etter at ei kvinne i 40-åra vart funnen død på Varaldsøy i Kvinnherad torsdag kveld, nektar straffskuld og sette seg imot fengsling. Ifylgje forsvararen hans seier mannen at kvinna vart skada av eit fall, skriv Bergens Tidende..

NRK - 28 april 21 kl. 13:58

Smitteutbrot på Haakonsvern

Vernepliktige som har returnert frå perm til Haakonsvern har ført til eit stort smitteutbrot på orlogsstasjonen. Så langt er sju personar bekrefta smitta, skriv BT. Mange er i karantene og Sjøforsvaret nektar no folk å ta perm for å hindre smitte ut..

NRK - 30 april 21 kl. 12:00

Ber om 19 års fengsel

Aktor ber om 19 års fengsel for mannen som er tiltalt for bestilling av over 100 seksuelle overgrep mot filippinske småjenter. Mannen har vedgått det meste, men nektar for å ha forgripe seg mot sitt eige barn og to elevar på skulebussen han køyrde..

VG - 30 april 21 kl. 14:48

Ukens låter: Musikalsk sammenbrudd og misantropisk nektar

Billie Eilish, Donkeyboy, Shaggy og Morgan Sulele er alle representert når noen av ukens sentrale låter skal oppsummeres..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Flere hundre soldater sendt hjem

Flere hundre soldater er sendt hjem fra en militærøvelse i Sverige med symptomer på koronasmitte, melder TV 4. Den første store øvelsen siden koronapandemien brøt ut har flere enn 3500 deltagere fra 13 militære avdelinger..

NRK - 15 minutter siden

Storbrann i oljehavn i Iran

En storbrann herjer i havnebyen Bushehr, en av Irans største eksporthavner for olje. Brannen har oppstått nær en av Irans siste kjernekraftverk, melder the Jerusalem Post, som siterer et iransk nyhetsbyrå. Årsaken til brannen er ikke kjent..

NRK - 30 minutter siden

Vil ha medisiner godkjent raskere

Fremskrittspartiet vil ha raskere tilgang til nye og kostbare medisiner i Norge. I Danmark tar det i snitt 154 dager før nye legemidler er innført, mens det i Norge tar 522 dager. Kostnadene skal dekkes av kutt i bistand, integrering og klimatiltak..

NRK - 30 minutter siden

Sentrum støtter venstresiden

– I dagens situasjon ønsker vi en sentrum-venstreregjering, sa partileder Geir Lippestad i sin første landsmøtetale til partiet Sentrum. Det nye partiet har 850 medlemmer, ifølge NTB. Hovedsaker er kampene mot klimaendringene og sosialt utenforskap..

NRK - 45 minutter siden

440 arrestert og siktet – så langt

Fire måneder etter stormingen av Kongressen i Washington D.C. er 440 mennesker arrestert for å ha forsøkt å hindre godkjenningen av Joe Biden som president.

NRK - 45 minutter siden

Samarbeider om byjubileene

Arendal og Risør skal samarbeide om deler av feiringen av byjubileene om to år. I 2023 blir både Arendal og Risør 300 år, og byene inviterer kongehuset på besøk i forbindelse med feiringen..

NRK - 45 minutter siden

På Mount Everest for 25. gang

Kami Rita fra Nepal har vært på Mount Everest for 25. gang. 51-åringen har dermed besteget verdens høyeste fjell flest ganger, melder AP.

NRK - 1 time siden

Strømbrudd ødela vaksinedoser

I Måsøy kommune i Finnmark ble 48 vaksinedoser som sto i et kjøleskap ødelagt etter et strømbrudd denne uka. Det skriver ordfører Bernth R. Sjursen i sitt ukentlige brev til innbyggerne.

NRK - 1 time siden

Forbrukerrådet kritiserer 3-for-2

Tilbud som lar kunder kjøpe tre produkter for prisen av to bidrar til økt matsvinn, mener Forbrukerrådet. 3-for-2-kampanjene til Rema 1000 og Coop fører til at folk kjøper mer enn de trenger, sier direktør Inger Lise Blyverket til Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Gjenforent med amerikansk familie

En kvinne som ble deportert i 2018 er den første som har fått komme tilbake etter at president Joe Biden innførte et program for gjenforening av familier. Alejandra Juarez ble sendt bort fra sin ektemann og to døtre til Mexico, melder the Guardian..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt