NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 01:01

NRK - 06 april 21 kl. 16:37

H&M sier opp 1100 i Spania

Den svenske motekjeden H&M stenger 30 butikker i Spania etter at koronarestriksjoner har rammet bransjen. 1100 permitterte ansatte skal sies opp, og Spania blir dermed det hittil første landet der kjedens ansatte mister jobben..
Les mer på NRK


Les mer om:
Spania

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: H&M, sier, opp, 1100i , Spania
E24 - 07 april 21 kl. 10:18

Fredriksen-aksje opp 40 prosent - tidligere fotballstjerne laster opp

Alfie Haaland kjøpte seg i første kvartal opp til å bli 12. største aksjonær i John Fredriksen-selskapet Archer..

E24 - 11 jan. 21 kl. 07:31

Hydrogenaksjene på Oslo Børs skjøt opp 20 milliarder på én uke

Verdien på hydrogenselskapene på Oslo Børs er på kort tid sendt opp til 85 milliarder kroner. Forvalter mener man må være forsiktig med aksjene – som småsparerne er ville etter. Bærekraftsekspert forklarer hydrogenfeberen med Joe Bidens kommende makt..

E24 - 10 feb. 21 kl. 18:15

DNB har ikke satt av mer til utlånstap siden finanskrisen

Banken har kuttet kraftig i utlånene til olje, gass og offshore, men ser en massiv vekst i grønn finansiering. Siden 2018 er verdien av transaksjonene opp 451 prosent..

E24 - 06 mars 21 kl. 22:56

Oljefondet har aksjer for 1100 milliarder kroner i lavskattland. SV vil selge alt.

Nesten 15 prosent av alle Oljefondets aksjeverdier er nå i et knippe land som ofte regnes som skatteparadiser. SV vil likevel ikke gi opp kampen for å få fondet ut av alle slike investeringer..

E24 - 15 april 21 kl. 11:39

Cathie Wood plukket opp Coinbase-aksjer for to milliarder

Onsdag gikk kryptobørsen Coinbase på børs i USA. Nå er toppsjefen en av verdens rikeste etter at aksjen skjøt til himmels..

E24 - 13 april 21 kl. 08:11

Kjøpspress på flytende naturgass: – Drypper ned i fraktmarkedet

Sterkere etterspørsel gjør at prisen for både kjøp og frakt av flytende naturgass løftes fra et lavt nivå. – Man ser allerede kjøpere på jakt etter spotlaster for andre halvår, sier shippingtopp. Analysesjef er optimistisk til fraktmarkedet i år..

Aftenposten - 04 jan. 21 kl. 17:03

Britannia permitterer 300 hotellansatte

Etter nye innstramminger stenger hotellet i Trondheim midlertidig ned..

E24 - 11 jan. 21 kl. 14:13

Mølsæter klar for å være med på noteringsrushet: – Mange spennende muligheter

Forvalteren øyner riktignok en «åpenbar» børsnoteringsboble i fremtiden..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 12:36

Graham Hansen forlenger med Barcelona: — Veldig fornøyd

Caroline Graham Hansen er enige med Barcelona om en ny kontrakt. Den strekker seg til 2023..

E24 - 26 jan. 21 kl. 19:02

Skjenkestoppen oppheves i flere Rogalands-kommuner

Sandnes, Sola og Randaberg vil vedta lettelser i skjenkestoppen fredag, melder Stavanger Aftenblad. Stavanger vil derimot vente..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 15 minutter siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 45 minutter siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 45 minutter siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 1 time siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..

NRK - 1 time siden

Salgsrekord for vinmonopolet

Det var lange polkøer flere stedet i landet fredag, og Vinmonopolet satte omsetningsrekord for 2021. Sosiale medier flommet over av bilder og videoer av de lange polkøene fredag. Det viste seg også i Vinmonopolets omsetning, som var rekordhøy så langt i år, skriver Dagbladets Børsen.

NRK - 1 time siden

7 ungdommer utsatt for pepperspray

7 ungdommer i alderen 17–21 år har vært utsatt for pepperspray, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann fra Tønsberg, som er innsatt i arresten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt