E24 > Økonomi

Saturday, 18 September, 13:36

E24 - 15 sep 21 kl. 08:20

H&M-salget svakere enn ventet

Nedstenginger og restriksjoner fortsetter å tynge selskapets drift i Asia..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Asia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: H&M-salget, svakere, enn, ventet
Aftenposten - 01 sep 21 kl. 12:04

Obos-prisene falt i Oslo i august: – Overraskende og svakere enn ventet

Sjeføkonom kaller prisfallet overraskende og svakere enn ventet..

NRK - 15 jul 21 kl. 07:56

Jula stanser salget av utelampe

Jula har besluttet å midlertidig stanse salget av en utelampe etter at en lampe av den aktuelle typen eksploderte og påførte en kvinne kraftige brannskader. Det dreier seg om en vanlig bordlampe til 300–400 kroner. Jula sier de ikke har hørt om lignende tilfeller tidligere, men at de stanser salget for å være på den sikre siden..

NRK - 19 jul 21 kl. 23:51

Stanser salget i okkuperte områder

Ben & Jerry's stanser salget av iskrem på den israelskokkuperte Vestbredden og i Øst-Jerusalem, opplyser iskremkjempen. Ben & Jerry's, som har hovedkontor i USA, forklarer at salget i okkuperte palestinske områder ikke er i tråd med selskapets verdier..

E24 - 01 sep 21 kl. 14:31

Langt svakere jobbvekst i USAs private sektor enn ventet

Arbeidsmarkedet i USA preges fortsatt av viruspandemien, og i forrige måned ble det skapt betydelig færre jobber i privat sektor enn ventet..

E24 - 15 jul 21 kl. 07:33

Bedre enn ventet for Europris

Europris leverte svakere salgstall i andre kvartal, og skylder på pandemieffekter. Likevel leverer lavpriskjeden sterkere resultat enn på samme tid i fjor..

E24 - 24 aug 21 kl. 06:04

Bakkafrost mer enn dobler driftsresultatet, beholder slaktemål

Det færøyske lakseselskapet leverer litt svakere tall enn ventet, men ser bedring i markedet i takt med normalisering etter pandemien..

E24 - 09 sep 21 kl. 08:00

Veksten i økonomien dabber litt av i juli

Den økonomiske veksten er litt svakere enn ventet i juli, men fastlands-BNP er likevel 0,5 prosent høyere enn siste måned før corona. – Ingenting som hindrer renteheving i september, kommenterer Handelsbanken..

NRK - 20 aug 21 kl. 10:07

Økning i drivstoffsalg i juli

I juli ble det solgt 114 millioner liter bilbensin. Det er en økning på 3,6 prosent sammenlignet med samme måned i 2020, viser tall fra SSB. Økningen utgjør 4 millioner liter, Salget av autodiesel gikk opp med 3 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

NRK - 27 jul 21 kl. 22:52

Google og Apple i pluss

Flere av USAs store teknologiselskaper melder om gode resultater i andre kvartal. Googles eierselskap Alphabet melder om nær en tredobling av overskuddet fra samme periode i fjor. Økte reklameinntekter fra søkemotoren og på Youtube trekkes fram som noe av forklaring, melder nyhetsbyrået AFP.

NRK - 14 jun 21 kl. 15:14

Høie: Får langt færre Pfizer-doser

– Vi har fått en dårlig nyhet, sier helseminister Bent Høie og sier at Norge får langt færre vaksinedoser fra Pfizer i juli, august og september enn ventet. – Totalt er det 900.000 færre doser enn det vi hadde håpet på i disse månedene, sier Høie.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Bjarne Melgaard skal selge kryptokunst: – Naturligvis et økonomisk motiv

Basert på analysene til Bjarne Melgaards samarbeidspartner, kan kryptokunstprosjektet hans komme til å dra inn opptil 200 millioner kroner..

E24 - 15 minutter siden

Skatteetaten: Sa aldri at Ropstad skulle slippe skatt

Skatteetaten sier at dersom de hadde fått riktige opplysninger fra Statsministerens kontor (SMK), ville de gitt et annet svar på spørsmål om skatt på Kjell Ingolf Ropstads statsrådsbolig..

E24 - 2 timer siden

Vil snu opp-ned på verdenshandelen

SAN FRANCISCO (E24): Helt siden Henry Ford utviklet samlebåndet for over hundre år siden, har verdens produksjonssystemer operert etter samme modell: Råvarer sendes til fabrikker som masseproduserer varer, som deretter fraktes ut i verden igjen..

E24 - 5 timer siden

Nå er Bergen på sparkesykkeltoppen i Europa

Siden det ble innført en ny forskrift for elsparkesykler i Oslo tidligere denne måneden, er Bergen nå byen med størst elsparkesykkeltetthet i Europa..

E24 - 5 timer siden

Pascal mottok over 200.000 i krisestøtte: – Pandemiåret var som en drøm

Kjendiskonditor Pascal Dupuy mener livet aldri har vært så enkelt som under pandemien. Samtidig fikk de også coronamidler fra staten..

E24 - 7 timer siden

– Hun viste en enorm emosjonell intelligens

Ida Lerner (46) er mer enn DNBs nye finansdirektør. Hun er kontorets energibombe, arbeidsmiljøets champagneflaske og lederen som gjør medarbeiderne bedre..

E24 - 14 timer siden

Største jernmalm-fall siden finanskrisen

Prisen på jernmalm har falt med over 20 prosent på én uke til under 100 dollar per tonn. Stål- og gruveselskapene faller på børs..

E24 - 22 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street

Nasdaq 100-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måned..

E24 - 15 timer siden

Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA

Utenriksminister Jean-Yves Le Drian opplyser at Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA i kjølvannet av ubåtsaken..

E24 - 22 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street på historisk svak dag

Nasdaq-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måned..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt