NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 11:10

NRK - 23 sep 23 kl. 02:45

Guvernør ber korrupsjonssiktet senator trekke seg

Guvernør Phil Murphy i New Jersey oppfordrer den korrupsjonssiktede senatoren Bob Menendez til å trekke seg. Det er ikke aktuelt, sier Menendez. Menendez, som representerer New Jersey i det amerikanske Senatet, har midlertidig gått av som leder for utenrikskomiteen «til saken er løst». Senatoren er sammen med kona og tre forretningsmenn siktet i saken. De nekter straffskyld.
Les mer på NRK


Les mer om:
Phil Murphy, New Jersey, Bob Menendez, Menendez, Senatet, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Guvernør, ber, korrupsjonssiktet, senator, trekke, seg
NRK - 13 jul 23 kl. 23:55

Én senator blokkerer godkjenning av 260 militære sjefer

Én enkelt senator fra Alabama blokkerer for Senatets godkjenning av 260 militære nominasjoner i protest mot at hæren betaler for soldaters abortreiser. Senator Tommy Tuberville er fast bestemt på å hale ut nominasjonen av Pentagon-toppene til hærens helsetjeneste slutter å betale for permisjon og reiser for kvinner som trenger abort, til stater der det er tillatt. Blant dem som er rammet av den konservative republikanerens soloaksjon som har pågått siden mars, er generalen som er nominert til å bli ny øverstkommanderende, Randy George.

NRK - 05 jul 23 kl. 07:44

Russiske regioner beskutt fra ukrainsk side, ifølge guvernører

Guvernørene i de russiske regionene Belgorod og Kursk sier deres områder er blitt beskutt av ukrainske styrker natt til onsdag. – Luftforsvarssystemene fungerte, men det er ødeleggelser på bakken, sier guvernør Vjatsjeslav Gladkov i Belgorod på meldingstjenesten Telegram onsdag morgen. Han sier byen Valujki bombarderes av ukrainske styrker, men presiserer ikke om det er snakk om raketter, artilleriild eller en annen form for angrep.

NRK - 26 sep 23 kl. 10:59

USA: Korrupsjonssiktet senator vil ikke trekke seg

Den demokratiske senatoren Robert Menendez avviser kravene om å trekke seg etter at han er blitt siktet for korrupsjon, bedrageri og utpressing. Menendez er siktet for korrupsjon i forbindelse med sitt forhold til tre forretningsmenn i delstaten. Han skal også ha brukt sin innflytelse til fordel for den egyptiske regjeringen.

NRK - 26 maj 23 kl. 10:26

Ukrainsk guvernør hevder sykehus i Dnipro er truffet i russisk angrep

Et sykehus i den ukrainske storbyen Dnipro er rammet av et russisk angrep, ifølge guvernør Dnipro-guvernør Serhij Lysak. – Rakettangrep mot Dnipro. Jævlene angrep et sykehus.

NRK - 26 maj 23 kl. 10:26

NTB: Ukrainsk guvernør hevder sykehus i Dnipro er truffet i russisk angrep

Et sykehus i den ukrainske storbyen Dnipro er rammet av et russisk angrep, ifølge guvernør Dnipro-guvernør Serhij Lysak. Det melder nyhetsbyrået Reuters. – Rakettangrep mot Dnipro.

NRK - 01 jun 23 kl. 08:26

AFP: Åtte skadd i «uavbrutt bombing» av russisk grenseby

Åtte mennesker skal være skadd i byen Shebekino i den russiske regionen Belgorod på grensen til Ukraina etter «uavbrutt bombing». Det hevder guvernøren i området på Telegram, ifølge nyhetsbyrået AFP. Guvernør Vyacheslav Gladkov anklager Ukraina for å stå bak angrepene.

NRK - 08 jun 23 kl. 08:34

Guvernør: 600 kvadratkilometer av Kherson er under vann

600 kvadratkilometer av Kherson fylke sør i Ukraina er oversvømt, hvorav det meste er på den russiske bredden, sier den ukrainske guvernøren. – 68 prosent av de oversvømte områdene er på den russiske siden. Torsdag morgen har vannstanden steget til 5,6 meter, skriver Kherson-guvernør Oleksandr Prokudin på Telegram.

NRK - 15 jun 23 kl. 00:32

Reuters: Guvernør drept av sudansk milits

Guvernøren i Vest-Darfur i Sudan er drept av militsgruppen RSF, ifølge to regjeringskilder i Khartoum. Guvernør Khamis Abbakar ble drept i El Geneina etter å ha beskyldt RSF og andre militsgrupper som er alliert med RSF for folkemord, ifølge to sudanske regjeringskilder som uttaler seg til Reuters. (NTB).

NRK - 17 jun 23 kl. 16:46

To drept i russisk angrep mot landsby i Kharkiv

To mennesker ble drept i et russisk artilleriangrep mot en landsby i Kharkiv-regionen nordøst i Ukraina lørdag, ifølge den lokale guvernøren. Guvernør Oleh Synjehubov skriver på Telegram at russiske styrker angrep områder rundt landsbyen Hurjiv Kozatsjok, som ligger nær grensen til Russland. En artillerigranat skal ha truffet en bil som var på vei mot landsbyen, og to av de fire som satt i bilen, ble drept momentant, ifølge guvernøren.

NRK - 23 jun 23 kl. 12:24

Guvernør: To drept i russisk angrep mot Kherson

Minst to mennesker er drept i et russisk angrep mot en bussgarasje i den ukrainske byen Kherson fredag, ifølge guvernøren i regionen. Oleksandr Prokudin opplyser på Telegram at en 55 år gammel mann ble drept i angrepet, og at en 43 år gammel mann døde kort tid etter på sykehus av skadene han hadde fått. Opplysningene er ikke bekreftet fra annet hold, men Prokudin har publisert bilder av det som ser ut til å være en død mann i forgrunnen og to trolleybusser i bakgrunnen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Hjelpen har nådd fram

Flere tonn nødhjelp har nådd inn i den nordlige delen av Gazastripen, opplyser FNs nødhjelpskontor (OCHA) tirsdag. Det er blant annet snakk om ferdige måltider, drikkevann, telt og tepper, samt medisiner, ifølge FN-byrået. Det ble også levert drivstoff til strømproduksjon og utstyr til driften av avsaltings- og avløpsrenseanlegg og vannpumpestasjoner.

NRK - 10 minutter siden

Avisa Oslo: Grunde Almeland tar ikke gjenvalg som Oslo Venstre-leder

Grunde Almeland stiller ikke til gjengvalg som leder for Oslo Venstre. Det melder Avisa Oslo. Almeland svarer til Avisa Oslo at han ønsker å gi andre i partiet muligheten til å prøve seg i vervet.

NRK - 1 time siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 15 minutter siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 1 time siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 30 minutter siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.

NRK - 45 minutter siden

Rapport om Riksrevisjonen legges fram torsdag

Utvalget som har sett på hvordan Riksrevisjonen jobber, skal overlevere sin innstilling til Stortinget torsdag. Utvalget ble satt ned av Stortinget i 2021. Det ble bedt om å evaluere Riksrevisjonens virksomhet og foreslå en ny lov.

NRK - 45 minutter siden

India: Straks fremme hos innesperrede

Redningsarbeidere har gravd seg fram til de 41 gruvearbeiderne som har vært innesperret i en tunnel i India i 17 dager. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne. De skal nå hentes ut i trygghet, sier en tjenesteperson til Reuters.

NRK - 1 time siden

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Den 18 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept en 22 år gammel mann i Porsgrunn natt til mandag, fremstilles i dag for varetektsfengsling. Kvinnen godtar å bli fengslet og kommer derfor ikke til å møte i retten. 18-åringen hadde et forhold til drapsofferet og de to flyttet før helgen inn i leiligheten der drapet skjedde.

NRK - 1 time siden

Signerte avtale i Oslo

Filippinske myndigheter og kommunistbevegelsen (NDFP) har inngått en avtale om å starte formelle fredsforhandlinger etter mer enn 50 år med konflikt. Avtalen ble signert i Oslo rådhus torsdag 23. november 2023, men partene offentliggjorde avtalen først tirsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com