NRK > Nyheter

Sunday, 27 November, 00:44

NRK - 17 aug 22 kl. 21:40

Guvernør: Seks drepne etter russisk angrep i Kharkiv

Talet på døyde etter ein russisk bombeangrep mot den ukrainske byen Kharkiv har auka frå tre til seks drepne, ifølge den regionale guvernøren Oleh Synjehubov, melder Reuters. Talet på skadde auka frå ti til 16, ifølge guvernøren. Tidlegare sa byens ordførar at tre var drepne etter angrepet, som starta ein brann i ei bustadsblokk i den nordaustlege delen av byen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kharkiv, Oleh Synjehubov, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Guvernør, Seks, drepne, etter, russisk, angrepi , Kharkiv
NRK - 09 nov 22 kl. 11:58

Minst 64 barn vart drepne i Storbritannias militæroperasjonar i Afghanistan

Minst 64 barn under 18 år vart drepne i Storbritannias i Afghanistan, ifølgje ei undersøking. Det er over fire gonger så mange som tidlegare kjent. Alle vart drepne i kampar som involverte britiske styrkar mellom 2006 og 2014.

NRK - 03 sep 22 kl. 12:06

Minst 20 sivile drepne etter Al-Shabaab-angrep i Somalia

Minst 20 menneske er drepne i eit terrorangrep i Hiiraan-regionen i Somalia, ifølge myndigheitene i landet. Islamistgruppa al-Shabaab seier dei står bak. Talet på drepne har auka sidan tidlegare i dag, då det var minst 18 drepne.

NRK - 10 aug 22 kl. 08:26

Guvernør: Elleve drepne i russisk angrep i Ukraina

Elleve sivile er drepne i russiske artilleriangrep i Dnipropetrovsk i Ukraina, ifølge guvernør Valentyn Reznytsjenko. Angrepa skal ha skjedd natt til onsdag. i ei Telegram-melding onsdag morgon sa han først at 21 var drepne, ifølge Reuters.

NRK - 10 aug 22 kl. 08:26

Guvernør: Tretten drepne i russisk angrep i Ukraina

Tretten sivile er drepne i russiske artilleriangrep i Dnipropetrovsk i Ukraina, ifølge guvernør Valentyn Reznytsjenko. Angrepa skal ha skjedd natt til onsdag. Han melde om dødsfalla i ei Telegram-melding onsdag morgon, melder AFP.

NRK - 09 nov 22 kl. 02:24

Demokratene gjenerobrer guvernørstillinger

Demokratene har gjenerobret guvernørstillingene i Maryland og Massachusetts som har vært holdt av republikanere de siste årene. Maryland og Massachusetts er blant de mest demokratiske delstatene i USA, men har likevel valgt republikanske guvernører de siste periodene. I Maryland blir Wes Moore delstatens første svarte guvernør etter republikaneren Larry Hogan, mens Maura Healey tar over etter Charlie Baker som guvernør i Massachusetts.

NRK - 01 jul 22 kl. 07:42

17 drepne i rakettangrep mot Odesa

17 menneske skal no vera drepne i russiske rakettangrep mot ei bustadblokk og eit fritifssenter i Odesa-regionen sør i Ukraina, ifølgje myndigheiter i landet. Ukrainske redningstenester opplyser at 14 personar blei drepne i angrepet på bustadblokka, medan tre menneske, blant dei eit barn, blei drepne i angrepet på fritidssenteret. I tillegg skal 30 personar skadde..

NRK - 17 okt 22 kl. 07:20

Fire sivile drepne i Donetsk

Guvernør Kyrylenko i Donetsk melder at fire sivile vart drepne av russiske styrkar i går. I fylgje han er det funne sju nye drepne sivile i den no frigjorde byen Lyman, melder Kyiv Independent. Donetsk er ein av dei fire ukrainske områda Russland har erklært som russiske, ei annektering i strid med folkeretten..

NRK - 11 jun 22 kl. 19:50

Guvernør: Kraftig brann ved kjemikaliefabrikk i Sievjerodonetsk

Russiske artilleriangrep ved fabrikken der kampene raser i østukrainske Sievjerodonetsk, har ført til en kraftig brann, ifølge guvernøren i Luhansk. Brannen brøt ut etter en lekkasje av flere tonn olje ved kjemikaliefabrikken Azot lørdag, opplyser guvernør Serhij Hajdaj ifølge nyhetsbyrået Reuters. Opplysningene er ikke verifisert av uavhengige kilder, og guvernøren oppgir ikke hvorvidt brannen er slukket..

NRK - 30 jun 22 kl. 03:09

Luhansks guvernør melder om omfattende kamper

Omfanget av angrepene i byen Lysytsjansk er omfattende, ifølge Luhansk-fylkets guvernør. Lysytsjansk er under konstante angrep med tungt skyts. Kampene fortsetter i byens utkanter.

NRK - 09 nov 22 kl. 05:19

Shapiro blir guvernør i Pennsylvania

Demokraten Josh Shapiro har vunnet valget til guvernør i Pennsylvania, melder NBC. Shapiro vant med god margin over republikaneren Doug Mastriano, som hadde full støtte av ekspresident Donald Trump. Mastriano, en tidligere oberst, var kjent for sitt arbeid for å omstøte presidentvalget som Joe Biden vant, og for kompromissløs abortmotstand.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Nord-Korea vil bli verdens sterkeste atommakt

Kim Jong-un sier at hans mål er å gjøre Nord-Korea til verdens sterkeste atommakt, melder statlige medier. I forbindelse med en inspeksjon av en test av Nord-Koreas nye interkontinentale rakett Hwasong-17 lovte Kim å gjengjelde enhver trussel fra USA med atomvåpen, ifølge Reuters. Han sa at utvikling av en atomstyrke er nødvendig for å beskytte landets verdighet og suverenitet, og at målet er å ha verdens sterkeste strategiske styrke.

NRK - 2 timer siden

Kilde briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde herjet med konkurrentene og gikk til topps i utforrennet i canadiske Lake Louise lørdag. Den norske stjernen var seks hundredeler foran Daniel Hemetsberger på andreplass. Marco Odermatt var ti hundredeler bak nordmannen..

NRK - 1 time siden

Ti boliger evakuert på grunn av brann i Ålesund

Nødetatene har rykket ut til Skarbøvika ved Olsfjellet ved nedkjøringen til Atlanterhavsparken i Ålesund etter melding om Lyngbrann. – Til boliger har blitt evakuert, opplyser politiet i Møre og Romsdal til NRK..

NRK - 1 time siden

Bilbrann i Oslo slukket

Bilen som brant i Nydalen i Oslo lørdag kveld er slukket, opplyser politiet i Oslo. Årsak til brannen er ikke kjent. Det er ikke meldt om skadde i forbindelse med brannen..

NRK - 1 time siden

Aurora vant årets P3-pris

Aurora vant årets P3-pris.

NRK - 1 time siden

Samlet inn 150 millioner dollar til eksport av ukrainsk korn til land i nød

– Rundt 150 millioner dollar ble samlet inn under et toppmøte om matsikkerhet under initiativet «Grain from Ukraine», fortalte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj under en pressebrifing i Kyiv lørdag. Over 20 land viste sin støtte til initiativet, som vil eksportere matvarer til land i Afrika. Ifølge Zelenskyj planlegger Ukraina å sende minst 60 skip fra havner i Ukraina til land som er mest berørt av matkrisen, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Bil i brann i Oslo

Nødetatene er på vei til brann i en bil i Nydalen i Oslo. Bilen skal være overtent, melder politiet i Oslo på Twitter lørdag kveld. Det er trolig ikke spredningsfare til andre biler eller bygg, legger politiet til..

NRK - 2 timer siden

To priser til Karpe i P3 Gull

Karpe ble kåret til årets artist og og årets låt med melodien «paf.no» under NRKs prisutdeling P3 Gull..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brannen i Åfjord

– Brann har kontroll på slik brannen står seg nå, men alt er avhengig av at vinden ikke snur og blir kraftigere, skriver operasjonsleder Anne Birgitte Arras ved Trøndelag politidistrikt en pressemelding lørdag kveld. Politiet har evakuert 17 hytter og hus og 27 personer. Flere husstander har i tillegg evakuert seg selv.

NRK - 2 timer siden

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com