NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:51

NRK - 17 mai 21 kl. 21:14

Gut tatt inn til arresten

Ein gut i Kristiansand har oppført seg ufint i sentrum. Han skal vera rusa og kranglete. Han har blitt tatt inn til arresten etter politilova og vil bli meldt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gut, tatt, inn, til, arresten
NRK - 17 mai 21 kl. 21:41

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 01 juni 21 kl. 08:13

Føraren var 16 år

Det var ein gut på 16 år, som køyrde i fjellveggen ved Tysdal på fylkesveg 520, i dag tidleg. Føraren blei tatt med til Universitetssjukehuset i Stavanger i luftambulanse. Truleg har han brotskadar, skriv politiet..

NRK - 04 mars 21 kl. 07:29

2-åring låste mor ute

Politiet måtte bryta seg inn ein heim i Drammen sentrum i dag. Årsaka var at ein 2 år gammal gut hadde låst mora ute, då ho skulle henta avisa..

NRK - 27 mars 21 kl. 00:50

Ny svensk prins er fødd

I Sverige har prins Carl Philip og prinsesse Sofia fått sitt tredje barn, ein gut, som blei fødd på Danderyd sjukehus i Stockholm fredag. Han vog 3220 gram og var 49 centimeter lang. Guten er det åttande barnebarnet til det svenske kongeparet..

VG - 05 juni 21 kl. 07:34

Grytten i sommersol! Bokanmeldelse: «Gut, jente, juni, juli»

I sin nye novellesamling beveger Frode Grytten seg i velkjente og velbrukte landskaper..

NRK - 02 mai 21 kl. 15:28

Tatt seg inn på banen før ManU-kamp

Det er store protester i Manchester, før Manchester Uniteds møte med Liverpool. Protesterende fans har nå tatt seg inn på banen på Old Trafford. Manchester Uniteds spillerbuss ble først omringet, og store politistyrker har jobbet for å få spillerne frem til arenaen, etter det som er en ventet protest fra fans mot klubbens eiere.

NRK - 25 feb. 21 kl. 08:44

En person tatt av skredet

En person er bekreftet tatt av jordskredet som gikk over en riksvei 80, melder politiet. Det var fra før kjent at en bil var tatt av skredet. Vedkommende får helsehjelp, tilstanden er uavklart..

NRK - 11 mai 21 kl. 09:54

Gjerningsperson har tatt gisler

Gjerningsmannen som er tatt etter skoleskytingen i den russiske byen Kazan skal være 17 år gammel. Den andre skal ha tatt gisler i tredje etasje på skolen..

E24 - 20 mai 21 kl. 10:12

1.200 kan bli tatt ut i streik i Oslo kommune

27. mai kan 1.200 medlemmer av Fagforbundet bli tatt ut i streik i Oslo kommune.

NRK - 24 mai 21 kl. 18:26

Negativ doptest for ESC-vinner

I en pressemelding opplyser Eurovision at de har gransket påstandene og videoklippet som satt i gang spekulasjoner om at vokalisten i vinnerbidraget skal ha tatt kokain. De har nå konkludert med at det ikke ble tatt narkotika under finalen. Medlemmene i bandet Måneskin, som vant Eurovision og representerte Italia, har frivillig tatt en rusmiddeltest.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

VG: Sirin Stav overtar for Berg

Kilder opplyser til VG at MDGs gruppeleder Sirin Stav (33) vil bli Oslos nye miljø- og samferdselsbyråd etter mistillitssaken mot Lan Marie Berg..

NRK - 15 minutter siden

Vil ha leiesoldater ut av Libya

USAs utenriksminister Antony Blinken gjentar kravet om at alle utenlandske soldater og leiesoldater må forlate Libya. Det befinner seg anslagsvis 20.000 utenlandske soldater og leiesoldater i Libya.

NRK - 30 minutter siden

Norwegian-aksjen fortsetter å stige

For andre dag på rad endte Norwegian med en god oppgang på Oslo Børs. Flyselskapet bidro til at hovedindeksen steg med 0,78 prosent til 1.133,14 poeng.

NRK - 30 minutter siden

Smitten stiger i Storbritannia

Det ble registrert 16.135 nye smittetilfeller i Storbritannia i dag, en sterk økning fra dagen før, og det høyeste tallet siden starten av februar. Det skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Tildeler DAT Stord-Oslo flyrute

Samferdselsdepartementet har etter konkurranse tildelt flyselskapet Danish Air Transport (DAT) kontrakt for drift av flyruten Stord–Oslo fra 14. juli. Det opplyser departementet i en pressemelding..

NRK - 45 minutter siden

Gir 183.000 vaksiner til Kosovo

Alle de 182.900 dosene av AstraZeneca-vaksine Folkehelseinstituttet (FHI) har på lager, doneres til Kosovo. – Kosovo er blant landene i Europa som til nå har mottatt færrest vaksinedoser.

NRK - 1 time siden

– Har ingen bedre venn enn Tyskland

– Jeg tror vi kan si at USA ikke har noen bedre partner, ingen bedre venn i verden, enn Tyskland. Det sa USAs utenriksminister Antony Blinken til pressen før han møtte forbundskansler Angela Merkel i dag..

NRK - 1 time siden

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 1 time siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 1 time siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt