NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 18:11

NRK - 28 jan. 21 kl. 15:08

Gut (7) ute av kunstig koma

Ein sju år gamal gut er ute av kunstig koma etter ei alvorleg skiulukke i Myrkdalen skisenter på Voss i helga. – Han er ute av koma, er stabil, men får framleis behandling på intensivavdelinga, seier politiet til NRK..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Myrkdalen, Voss, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gut7 , uteav , kunstig, koma
VG - 24 feb. 21 kl. 10:59

Quintana holdes i kunstig koma: – Jeg kan ikke si noe

Alfredo Quintana er lagt i kunstig koma. Portugal-keeperen skal ikke være utenfor livsfare. Porto-stjernen står i fare for å ha pådratt seg hjerneskader etter hjertestansen mandag..

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 10:59

Quintana holdes i kunstig koma: – Jeg kan ikke si noe

Alfredo Quintana er lagt i kunstig koma. Portugal-keeperen skal ikke være utenfor livsfare..

VG - 25 mars 21 kl. 14:50

Tande holdt i kunstig koma etter fallet i Planica

Daniel-André Tande (27) er lagt i kunstig koma etter fallet i Planica. Han har brukket kragebeinet, men fikk ikke hode- eller nakkeskader i fallet, skriver NTB..

VG - 25 mars 21 kl. 14:50

Tande holdes i kunstig koma etter fallet: – Kragebeinet er knekt

Daniel-André Tande (27) er lagt i kunstig koma etter fallet i Planica. Han har brukket kragebeinet, men fikk ikke hode- eller nakkeskader i fallet, skriver NTB..

Aftenposten - 25 mars 21 kl. 14:50

Tande holdes i kunstig koma etter fallet i Planica

Daniel-André Tande (27) er lagt i kunstig koma etter fallet i Planica..

Klartale - 29 mars 21 kl. 08:48

Daniel-André Tande har våknet fra kunstig koma

Skiphopper Daniel-André Tande ble torsdag lagt i kunstig koma. Nå har han våknet..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 07:44

Hoppforbundet: Tande har våknet fra kunstig koma

Skihopper Daniel-André Tande (27) har våknet fra kunstig koma og snakker nå med både moren og kjæresten, som begge er….

NRK - 28 jan. 21 kl. 12:43

Sjuåring i koma etter skiulykke

En sju år gammel gutt ligger i kunstig koma etter en skiulykke i Myrkdalen i helgen. Det skriver avisa Hordaland. Situasjonen hans er uavklart, opplyser politiet.

VG - 04 feb. 21 kl. 05:25

Coronasyk fødte i koma – fikk møte datteren etter 84 dager

4. november ble Kelsey Townsends fjerde barn født ved keisersnitt, mens den coronasyke 32-åringen lå i kunstig koma. Nå har hun endelig fått holde sin nye datter..

NRK - 25 mars 21 kl. 18:20

Tande ble lagt i kunstig koma

Daniel-André Tande landet stygt i skiflygingsbakken i Slovenia, men er ikke livstruende skadet. – Han har et brudd i kragebeinet. Han blir holdt i koma til i hvert fall i morgen for å redusere stresset på hjernen, sier sportssjef Clas Brede Braathen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Senterpartiet støtter mistillit

Også Senterpartiet i Oslo støtter mistillit mot Lan Marie Berg..

NRK - 15 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 30 minutter siden

Norge leder WHO-arbeidsgruppe

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..

NRK - 45 minutter siden

Høyre støtter mistillit

Høyre har bestemt seg for å støtte mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bekrefter partiet i en pressemelding. De mener hun har brutt informasjonsplikten.

NRK - 45 minutter siden

Nato skjerper kritikken av Kina

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg uttrykker etter Natos toppmøte i Brussel stor bekymring over Kinas utvikling. – Kinas voksende påvirkning presenterer utfordinger, sier Stoltenberg. I slutterklæringen fastslås det at Kinas ambisjoner og selvhevdende oppførsel utgjør «systemiske utfordringer for den regelbaserte internasjonale ordenen».

NRK - 45 minutter siden

Bekrefter at trener slutter

Styret i IK Start bekrefter at de har valgt å avslutte samarbeidet med hovedtrener Joey Hardarson og assistenttrener Mattias Andersson. På klubbens nettside takker styret begge for innsatsen og ønsker dem lykke til videre..

NRK - 1 time siden

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter.

NRK - 1 time siden

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. NRK kommer tilbake med mer. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt