NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 23:38

NRK - 06 okt 22 kl. 13:11

Gunstigare å vere i fagforeining

Regjeringa aukar fagforeiningsfrådraget slik at det blir skattemessig meir gunstig å vere medlem i fagforeiningar. I år kan ein trekke frå 5800 kroner av utgiftene til medlemskap før skatten blir utrekna. Frå neste år aukar dette frådraget til 7700 kroner..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gunstigareå , verei , fagforeining
Klartale - 17 jun 22 kl. 16:00

Korona fører til nytt kaos i sykkelsporten

1. juli er det start i Tour de France på sykkel. Det er en av de største konkurransene innen sporten, og varer i mer enn tre uker.

NRK - 03 jul 22 kl. 17:59

Håp om å unngå SAS-streik: – Byrjar å skrive tekstar og bli meir konkrete, seier fagforeining.

– I går og i dag er det første gong at vi ser noko konkret frå SAS som indikerer at det kan bli ei løysing, fortel formann i dansk pilotforeining, Henrik Thyregod. Dansk pilotforeining er ein del av SAS pilotmannskap. Den førebelse fristen for forhandlingane går ut måndag kl.

NRK - 19 okt 22 kl. 14:17

FIS-medlem: Ingen russiske utøvere får delta

Ifølge det finske styremedlemmet Marti Uusitalo i Det internasjonale skiforbundet (FIS), vil ingen utøvere fra Russland og Belarus konkurrere til vinteren. Reaksjonene har til dels vært sterke etter at FIS' generalsekretær Michel Vion åpnet døren på gløtt for russisk og belarusisk deltakelse internasjonalt allerede til vinteren under en konferanse i slovenske Planica for en tid tilbake. Fra både svensk og norsk hold har det vært antydet at boikott av verdenscupen kan bli aktuelt om det blir utfallet.

NRK - 22 okt 22 kl. 21:27

Ein person skoten på Tøyen

Ein person skal vere skoten og alvorleg skadd ved Tøyen torg i Oslo. Politiet er til stades med fleire patruljar, skriv dei på Twitter. Politiet skriv at dei framleis søker etter ein person til som skal vere skadd.

NRK - 24 maj 22 kl. 09:25

Kan få til utsleppsfrie byggjeplassar

I ei ny utgreiing frå Sintef, kjem det fram at Oslo kan nå målet om fossilfrie byggjeplassar. Frå 2030 skal all bygg- og anleggsverksemd i kommunen vere utsleppsfri, og frå 2025 skal alle oppdrag gjennomførast utsleppsfritt. Ifølgje den nye rapporten kan elektriske alternativ vere like lønnsame som andre alternativ i løpet av fem til seks år.

NRK - 07 jul 22 kl. 07:06

Konfliktrådet handterer fleire nabokranglar

Hittil i år har konfliktrådet Oslo, som også dekker Romerike, Asker og Bærum, hatt 54 nabokonfliktsaker oppe. Det er ei nesten 60 prosent auke frå same tidspunkt i fjor, då det var 34 tilsvarande saker. Leiar ved Oslo-kontoret, Katinka Hartmann, håpar det er fordi fleire vel å ta kontakt med dei før det har gått for langt.

NRK - 29 sep 22 kl. 16:06

Putin ut mot idrettssanksjoner

Russlands president Vladimir Putin har i dag uttalt seg om hvordan sanksjoner påvirker landet sportslig, noe han i en skriftlig hilsen uttrykte at han synes var urettferdig, skriver nyhetsbyrået TASS. – De aggressive sanksjonene rettet mot landet og borgerne våre påvirker mange områder, inkludert toppidretten. Russiske utøvere er frarøvet muligheten til å representere landet sitt, og Russlands stemme i internasjonale organisasjoner, blir med hensikt ignorert, lyder det fra presidenten.

NRK - 07 okt 22 kl. 15:06

To skal vere kritisk skadde etter båtvelt

To av dei tre ombord i båten som kantra utanfor Bulandet i ettermiddag skal vere kritisk skadde. Det fortel Per Hognaland ved hovudredningssentralen på Sola. Den siste ombord i båten skal vere lettare skadd.

NRK - 22 okt 22 kl. 21:27

Ein person truleg skoten på Tøyen

Ein person skal vere skoten og alvorleg skadd ved Tøyen torg i Oslo. Politiet er til stades med fleire patruljar, skriv dei på Twitter. Det skal vere mange personar på staden, og situasjonen skal vere svært uoversiktleg..

NRK - I førrgår: 14:11

Hamnespy kan vere på veg inn Oslofjorden

Miljødirektoratet ber båteigarar i Oslofjorden seie ifrå om dei mistenker funn av framandarten hamnespy, som nyleg blei oppdaga på Koster i Sverige. – Kosterøyane ligg svært nær Ytre Hvaler nasjonalpark, og vi er uroa for at hamnespy skal spreie seg til kysten av Hvaler. Vi ber difor folk som ferdast langs kysten i ytre delar av Oslofjorden om å vere merksame, seier direktør Ellen Hambro i Miljødirektoratet i ei pressemelding.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Mann funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 1 time siden

Pelé fra sykesenga: – Tusen takk for alt

Fotballegenden Pelé har i lengre tid slitt med kreftsykdom og ligger nå på pallitativ avdeling og får lindrende behandling på sykehus i Sao Paolo. I et innlegg på Instagram lørdag kveld kommer han med en oppdatering. «Mine venner, jeg vil holde alle rolige og positive.

NRK - 1 time siden

Stabil tilstand etter knivstikking i Oslo

En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.

NRK - 2 timer siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 3 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 3 timer siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 4 timer siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 3 timer siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 4 timer siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com