NRK > Nyheter

Thursday, 23 September, 05:49

NRK - 27 jul 21 kl. 23:10

Gulltyv rømte på sparkesykkel

En bevæpnet mann som ranet en gullsmedbutikk i Paris, rømte med ransutbyttet på en elsparkesykkel. Han fikk med seg gullsmedvarer for 20 millioner kroner, og er fortsatt på frifot, melder fransk politi..
Les mer på NRK


Les mer om:
Paris

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gulltyv, rømte, sparkesykkel
NRK - 18 jun 21 kl. 16:49

Ulykke mellom sparkesykkel og buss

I Josefinesgate i Oslo har det vært en trafikkulykke mellom en buss og sparkesykkel, melder politiet på Twitter. Det skal være tre sparkesykler som skal ha kjørt inn i en buss. Ulykken har ført til noe trafikkutfordringer på stedet, men det er ikke snakk om alvorlig personskade, skriver politiet..

NRK - 23 jun 21 kl. 23:50

Ulykke med sparkesykkel i Oslo

En person er fraktet til sykehus med hodeskader etter å ha kjørt utfor en trapp på sparkesykkel ved Frogner i Oslo, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 30 jun 21 kl. 10:15

Sjekkes av helsepersonell

På Østerås i Bærum blir to gutter undersøkt av ambulansefolk, etter et uhell på sparkesykkel. Ifølge politiet har to unge gutter på sparkesykkel truffet en personbil i fronten. Det skal ha vært lav hastighet på en lite trafikkert vei i et boligområde.

NRK - 05 jul 21 kl. 09:51

Bil og el-sparkesykkel kolliderte

Politiet oppretter sak etter en kollisjon mellom en bil og en el-sparkesykkel i Tønsberg. Klokken 09:00 meldte politiet om sammenstøtet på Twitter. Føreren av el-sparkesykkelen ble sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha kollidert med bilen.

NRK - 18 jul 21 kl. 16:43

Ulykke mellom bil og sparkesykkel

Politiet melder om en trafikkulykke mellom en bil og en sparkesykkel på Solsiden i Trondheim..

NRK - 05 aug 21 kl. 15:09

Batteri til el-sparkesykkel tok fyr

Det brenner i et næringslokale i Avenyen i Sørlandsparken etter at det tok fyr i en el-sparkesykkel. Det var batteriet på sparkesykkelen som begynte å brenne, ifølge politiet..

Dagbladet - 11 aug 21 kl. 14:09

13 000 i bot etter sparkesykkel-påkjørsel

Ettåringen Santiago ble påkjørt av en el-sparkesykkel..

NRK - 17 aug 21 kl. 12:47

Farlig frakt på sparkesykkel

En mann ble i formiddag stanset av politiet på Bakklandet i Trondheim. Årsaken var at han kjørte el-sparkesykkel med en baby i en bæresele på magen. Patruljen frarådet mannen å frakte barnet på denne måten, dette ble etterkommet..

NRK - 20 aug 21 kl. 17:42

Eldre kvinne påkøyrt av sparkesykkel

På Majorstua i Oslo har ei eldre kvinne blitt påkøyrt av ein sparkesykkel. Det skriv politiet i Oslo på Twitter. Hendinga fann stad i krysset mellom Bogstadveien og Industrigata.

NRK - 27 aug 21 kl. 08:35

Jente på sparkesykkel påkøyrt

Ei jente på sparkesykkel skal ha blitt påkøyrt av ein bil på ein parkeringsplass i Jessheim. Det skriv Aust politidistrikt på Twitter. Jenta er bevisst, men skadeomfanget er ikkje kjent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Evergrande-aksjen stiger

Aksjekursen til den kinesiske eiendomsgiganten Evergrande stiger med 23 prosent etter at selskapet onsdag inngikk en avtale med sine obligasjonseiere. Avtalen sikrer at det gjeldstyngede selskapet kan betale ett av sine avdrag og førte til optimisme i aksjermarkedet..

NRK - 45 minutter siden

254 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 254 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 57 færre enn samme dag forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 303 smittede per dag i hovedstaden..

NRK - 1 time siden

Utenriksministrene møtes torsdag

USAs utenriksminister Antony Blinken skal møte sin franske kollega Jean-Yves Le Drian torsdag, får AFP opplyst. Frankrike er rasende over en skrotet ubåtavtale. De to snakket sammen i forbindelse med et møte mellom de fem permanente medlemmene i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

– Verden står overfor tre kriser

Klima, helse og økonomisk krise viser at internasjonalt samarbeid trengs, sa statsminister Erna Solberg (H) i sin tale til FNs hovedforsamling natt til torsdag. – Vi trenger å minne hverandre på vår kollektive styrke. FN ble født i en krisesituasjon, og fordi kriser har potensial til å øke samholdet og beslutningsevnen, må vi utnytte framdriften som er skapt og handle, oppfordret Solberg i den forhåndsinnspilte talen.

NRK - 1 time siden

Sprekker i nye flytog

I tre måneder har Flytogets nye togsett vært ute av trafikk på grunn av sprekker i togenes understell. Flytoget har ikke fått noen forklaring på hvorfor understellet har sprekker, skriver Aftenposten. Flytoget fikk levert de fire første av i alt åtte nye togsett i juni..

NRK - 2 timer siden

Ubåtverft sender faktura

Frankrikes Naval Group sier verftet kommer til å sende en detaljert kostnadsoversikt til Australia i løpet av de neste ukene. Fakturaen kommer til å inneholde kostnadene det franske verftet forventer at myndighetene i Canberra betaler for å skrote ubåtavtalen..

NRK - 3 timer siden

Passasjersvikt kan gi rutekutt

Bruken av Ruters kollektivtilbud i Oslo og Akerhus falt kraftig under pandemien, og passasjertallene i høst er rundt 70 prosent av normalen. Det kan føre til rutekutt. Nedgangen i kollektivbruken har vedvart, selv om biltrafikken ser ut til å være tilbake som normalt, målt ut fra passeringstall i bomringene og Vegvesenets trafikktellinger, skriver Aftenposten..

NRK - 4 timer siden

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

NRK - 4 timer siden

Argentina har tilbakebetalt gjeld

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF). Det gjeldstyngede søramerikanske landet fikk 44 milliarder av et i alt 56 milliarder dollar stort lån fra IMF..

NRK - 5 timer siden

799 nye koronasmittede

Det siste døgnet er det registrert 799 koronasmittede i Norge. Det er 170 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 737 koronasmittede per dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt