NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 04:20

NRK - 07 mai 21 kl. 15:54

Gullrutens fagpriser delt ut

«Rådebank 2», «P3 Gull» og «Kunstneren og tyven» tok flest priser under utdelingen av Gullrutens fagpriser i dag, skriver Rushprint. Fagprisene deles ut i tillegg til selve Gullruten-prisene, som offentliggjøres lørdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gull, Gullrutens, Rushprint, Gullruten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gullrutens, fagpriser, deltut
NRK - 18 feb. 21 kl. 12:35

Kommisjonen delt i to

Kommisjonen for gjenopptakelse av straffesaker var delt i synet på om Viggo Kristiansen skulle få saken opp. Etter det NRK kjenner til, var det tre som stemte for og to mot. DNA-beviset skal ha vært den viktigste årsaken til gjenopptakelse..

NRK - 15 april 21 kl. 10:29

Spellemann for barnemusikk delt ut

Artisten Sarah Camille ble lurt trill rundt av gjengen i NRK Supernytt da hun midt i sendingen ble overrakt prisen for barnemusikk. Hun vant prisen for plata «Spor av dråper og røde nebb». Dermed er fire priser delt ut før Spellemann-showet fredag..

NRK - 10 mai 21 kl. 10:22

Frivillig bruk av vaksine

Det bør åpnes for å gi AstraZeneca- og Janssen-vaksinene utenfor vaksinasjonsprogrammet, anbefaler Vorland-utvalget. Ekspertutvalget overleverte anbefalingen til regjeringen mandag. FHI og utvalget er delt i synet på frivillig bruk.

NRK - 27 mai 21 kl. 01:36

Pitt vant delt foreldrerett

Filmstjerna Brad Pitt har fått rettens medhold og får delt foreldrerett over fem mindreårige barn han har med ekskona Angelina Jolie, melder BBC. Paret gikk fra hverandre i 2016, og har siden kjempet mot hverandre i rettssystemet..

NRK - 30 mai 21 kl. 15:19

Har delt ut 657 millioner

Innovasjon Norge har delt ut 657 millioner i omstillingsmidler, fordelt på 569 selskaper. Det skriver E24..

NRK - 11 feb. 21 kl. 15:52

Kennedy kastet ut av Instagram

Den amerikanske aktivisten Robert F. Kennedy jr. er kastet ut av Instagram etter å ha delt konspirasjonsteorier og feilinformasjon om vaksiner og koronavirus.

NRK - 12 feb. 21 kl. 13:11

Dei nominerte til Spellemannprisen

Artisten og låtskrivaren Kristian Cezinando Karlsen kan vinne i fire kategoriar når Spellemannprisen for koronaåret 2020 blir delt ut på NRK fredag 16. april..

NRK - 18 feb. 21 kl. 00:50

Australia rammet av Facebook forbud

Etter at Facebook kunngjorde onsdag at de ikke lenger vil la nyhetsartikler bli lest eller delt i Australia, har flere hjelpetjenester, blant annet varsling om brann og koronautbrudd, blitt rammet av Facebooks forbud..

Aftenposten - 18 feb. 21 kl. 16:21

En ny strafferettssak er det mest aktuelle alternativet for riksadvokaten

Gjenopptakelseskommisjonen er delt i bevisvurderingen i Baneheia-saken..

NRK - 19 feb. 21 kl. 12:41

Opposisjonen delt om rusreformen

Reformen vil gjøre livene til rusmisbrukere i Norge bedre, sier helsepolitisk talsperson i SV, Nicholas Wilkinson til NTB. Kari Kjønaas Kjos i FrP er mer skeptisk. Hun sier det er viktig at brudd på narkotikaforbudet fortsatt møtes med reaksjoner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Organdonasjon under tvang i Kina

Menneskerettseksperter fra FN sier de har «troverdig informasjon» om at internerte fra minoritetsgrupper i Kina kan bli utsatt for tvungne organdonasjoner. Beijing avviser anklagen på det sterkeste. Tolv uavhengige eksperter, som har FN-mandat, men ikke snakker på FNs vegne, sier i en uttalelse at internerte fra minoritetsgrupper ser ut til å bli tvunget til en rekke medisinske undersøkelser.

NRK - 1 time siden

Israel: Angrepene var mot Hamas-mål

Israel har i natt gjennomført nye luftangrep mot Gaza by, bekrefter det israelske forsvaret. Israel sier at angrepene var rettet mot Hamas-mål. Angrepet var svar på at brannballonger ble sendt fra Gazastripen inn i det sørlige Israel.

NRK - 1 time siden

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 2 timer siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 2 timer siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 3 timer siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 3 timer siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 3 timer siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 3 timer siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 3 timer siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt