NRK > Nyheter

Saturday, 15 June, 03:26

NRK - 17 aug 23 kl. 11:14

Gruppevoldtektssaken i Bergen er berammet i lagmannsretten

Gruppevoldtektssaken i Bergen, der tre menn står tiltalt for å ha voldtatt en mindreårig jente, er berammet i Gulating lagmannsrett. Saken skal gå for lagmannsretten fra 6. mars til 15. mars neste år. – Berammingen er bekreftet, sier statsadvokat Benedickte Hordnes i Hordaland, Sogn og Fjordane statsadvokatembete til NTB.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Gulating, Benedickte Hordnes, Hordaland, Fjordane, NTB, Hordnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gruppevoldtektssakeni , Bergener , berammeti , lagmannsretten
NRK - 05 apr 24 kl. 09:24

Tre menn frifunnet i gruppevoldtektssaken i Bergen

BT og BA melder at de tre mennene som var tiltalt for den mye omtalte gruppevoldtektssaken i Bergen er frifunnet i lagmannsretten. NRK får bekreftet de samme opplysningene. To av mennene må likevel betale erstatning til den kvinnen som var fornærmet i saken, får NRK opplyst..

NRK - 17 apr 24 kl. 09:04

TV 2: Statsadvokaten dropper anke etter gruppevoldtektssaken

Tre menn ble frifunnet etter gruppevoldtektssaken i Bergen. Nå er det avgjort at påtalemyndigheten ikke anker dommen. Det sier statsadvokat Benedicte Hordnes til TV 2.

VG - 06 mar 24 kl. 02:33

Anke i gruppevoldtektssaken i Bergen behandles fra onsdag

Anken i gruppevoldtektssaken i Bergen starter onsdag. De nekter straffskyld..

VG - 06 apr 24 kl. 02:29

Forsvarer i gruppevoldtektssaken i Bergen mottok truende epost

En av forsvarerne i gruppevoldtektssaken i Bergen, mottok fredag en truende epost. Avsenderen skriver at alle nå kan få tak i de tre som ble frifunnet..

Aftenposten - 10 apr 24 kl. 10:16

Bilde av frikjent i gruppevoldtektssaken i Bergen spres

Et bilde av én av de tre mennene som ble frikjent i gruppevoldtektssaken i Bergen, spres i sosiale medier..

NRK - 11 apr 24 kl. 15:16

Elden anmelder drapstrusler etter gruppevoldtektssaken i Bergen

Advokatfirmaet Elden har i dag anmeldt flere drapstrusler og oppfordringer til gatejustis etter frifinnelsen i gruppevoldtektssaken i Bergen..

Aftenposten - 17 apr 24 kl. 09:07

TV 2: Statsadvokaten anker ikke dommen i gruppevoldtektssaken i Bergen

Tre menn ble for rundt tre uker siden frifunnet i den mye omtalte gruppevoldtektssaken i Bergen..

VG - 17 apr 24 kl. 09:04

Statsadvokaten anker ikke dommen i gruppevoldtektssaken i Bergen, melder TV 2

Tre menn ble tidligere denne måneden frifunnet i den mye omtalte gruppevoldtektssaken i Bergen. Nå har påtalemyndigheten avgjort at de ikke anker dommen..

NRK - 14 mar 24 kl. 10:54

Gruppevoldtektssaken: Krever over fem års fengsel for 24-åring

I over en uke har ankeforhandlingene i den mye omtalte gruppevoldtektssaken gått i Gulating lagmannsrett. Tre menn på henholdsvis 24, 25 og 27 år er tiltalt for å ha slått, bundet fast og voldtatt en kvinne i 20-årene. Torsdag startet konstituert statsadvokat Are Nygård Bergh sin prosedyre i retten.

NRK - 03 maj 24 kl. 14:08

Gruppevoldtektssaken: To av mennene anker erstatningskravet

Tre menn, i alderen 24, 25 og 27 år, ble nylig frifunnet i den såkalte gruppevoldtektssaken. Den eldste slipper å betale erstatning, og de to andre ble dømt til å betale 240.000 kroner hver i erstatning til kvinnen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Biden vil gi hundretusener av innvandrere lovlig opphold i USA, melder CBS News

Biden-administrasjonen planlegger et historisk skifte i innvandringspolitikken, nemlig opphold til hundretusener som i dag er i USA ulovlig, ifølge CBS News. Det dreier seg om lovbeskyttelse for hundretusener av papirløse innvandrere som i dag er i USA, sier fire personer med kjennskap til planene til CBS News. Kildene utdyper at innvandrere som bor ulovlig i USA, er gift med amerikanske statsborgere, og som har bodd i USA i minst ti år, kan få arbeidstillatelse og utvisningsbeskyttelse.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke ved Kristiansand

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Meldingen oppdateres..

NRK - 1 time siden

To menn reddet opp etter å ha falt i vannet ved Stathelle

Nødetatene har rykket til Stathelle i Bamble i Telemark etter melding om at to personer hadde falt i vannet. To menn ble hjulpet opp på brygga. – Mennene blir undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 3 timer siden

16 år gammel gutt knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til sjøsiden ved Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rett før midnatt natt til lørdag. En 16 år gammel gutt skal være kritisk skadd. – Vi rykket ut med et stort antall patruljer, og finner en person som var kritisk skadd.

NRK - 3 timer siden

En person knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person er sendt til sykehus og beskrives som kritisk skadd, melder Oslo politidistrikt i en oppdatering klokken 00:12 Politiet har pågrepet en person de mistenker står bak knivstikking. Tre andre personer er anholdt.

NRK - 3 timer siden

Politiet: En person knivstukket på Oslo S

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person blir behandlet på stedet. Ingen flere fremstår skadet.

NRK - 4 timer siden

Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika

Som ventet ble Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika etter at ANC fikk på plass en regjeringskoalisjon. For første gang på 30 år har ANC ikke lenger rent flertall i nasjonalforsamlingen. Fredag samlet de folkevalgte seg for første gang siden valget nylig, og en av oppgavene var å velge president.

NRK - 4 timer siden

Ylvis fikk gjev pris: – Veldig stas

Komikerbrødrene Bård og Vegard Ylvisåker er tildelt Leif Justers ærespris, også kjent som Juster-prisen. Prisen deles ut årlig til noen som har gjort eller gjør en stor innsats på en norsk revyscene. Det var programleder og skuespiller Tom Sterri som overrakte prisen til duoen fredag kveld.

NRK - 4 timer siden

Bevæpnet politi tok i bruk pepperspray i Alta

Bevæpnet politi rykket ut etter flere meldinger om en mann som bar på en øks ved Aronnes i Alta fredag kveld. Mannen var da ikke truende mot noen, men fremsto likevel skremmende for noen. Politiet fikk raskt kontroll på vedkommende.

NRK - 4 timer siden

En person kritisk skadd i trafikkulykke

En person blir ansett som kritisk skadd i en trafikkulykke ved Klepp fredag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com