NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:23

NRK - 17 aug 23 kl. 11:14

Gruppevoldtektssaken i Bergen er berammet i lagmannsretten

Gruppevoldtektssaken i Bergen, der tre menn står tiltalt for å ha voldtatt en mindreårig jente, er berammet i Gulating lagmannsrett. Saken skal gå for lagmannsretten fra 6. mars til 15. mars neste år. – Berammingen er bekreftet, sier statsadvokat Benedickte Hordnes i Hordaland, Sogn og Fjordane statsadvokatembete til NTB.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Gulating, Benedickte Hordnes, Hordaland, Fjordane, NTB, Hordnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gruppevoldtektssakeni , Bergener , berammeti , lagmannsretten
NRK - 05 apr 24 kl. 09:24

Tre menn frifunnet i gruppevoldtektssaken i Bergen

BT og BA melder at de tre mennene som var tiltalt for den mye omtalte gruppevoldtektssaken i Bergen er frifunnet i lagmannsretten. NRK får bekreftet de samme opplysningene. To av mennene må likevel betale erstatning til den kvinnen som var fornærmet i saken, får NRK opplyst..

NRK - 17 apr 24 kl. 09:04

TV 2: Statsadvokaten dropper anke etter gruppevoldtektssaken

Tre menn ble frifunnet etter gruppevoldtektssaken i Bergen. Nå er det avgjort at påtalemyndigheten ikke anker dommen. Det sier statsadvokat Benedicte Hordnes til TV 2.

VG - 06 mar 24 kl. 02:33

Anke i gruppevoldtektssaken i Bergen behandles fra onsdag

Anken i gruppevoldtektssaken i Bergen starter onsdag. De nekter straffskyld..

VG - 06 apr 24 kl. 02:29

Forsvarer i gruppevoldtektssaken i Bergen mottok truende epost

En av forsvarerne i gruppevoldtektssaken i Bergen, mottok fredag en truende epost. Avsenderen skriver at alle nå kan få tak i de tre som ble frifunnet..

Aftenposten - 10 apr 24 kl. 10:16

Bilde av frikjent i gruppevoldtektssaken i Bergen spres

Et bilde av én av de tre mennene som ble frikjent i gruppevoldtektssaken i Bergen, spres i sosiale medier..

NRK - 11 apr 24 kl. 15:16

Elden anmelder drapstrusler etter gruppevoldtektssaken i Bergen

Advokatfirmaet Elden har i dag anmeldt flere drapstrusler og oppfordringer til gatejustis etter frifinnelsen i gruppevoldtektssaken i Bergen..

Aftenposten - 17 apr 24 kl. 09:07

TV 2: Statsadvokaten anker ikke dommen i gruppevoldtektssaken i Bergen

Tre menn ble for rundt tre uker siden frifunnet i den mye omtalte gruppevoldtektssaken i Bergen..

VG - 17 apr 24 kl. 09:04

Statsadvokaten anker ikke dommen i gruppevoldtektssaken i Bergen, melder TV 2

Tre menn ble tidligere denne måneden frifunnet i den mye omtalte gruppevoldtektssaken i Bergen. Nå har påtalemyndigheten avgjort at de ikke anker dommen..

NRK - 01 jul 24 kl. 13:32

TV 2: Høyesterett har avvist anke i gruppevoldtektssaken

I april i år ble to menn frifunnet i den mye omtalte gruppevoldtektssaken i Bergen. De ble likevel dømt til å betale erstatning til kvinnen, noe de ønsket å anke. Nå har Høyesterett avvist anken deres, melder TV2.

NRK - 14 mar 24 kl. 10:54

Gruppevoldtektssaken: Krever over fem års fengsel for 24-åring

I over en uke har ankeforhandlingene i den mye omtalte gruppevoldtektssaken gått i Gulating lagmannsrett. Tre menn på henholdsvis 24, 25 og 27 år er tiltalt for å ha slått, bundet fast og voldtatt en kvinne i 20-årene. Torsdag startet konstituert statsadvokat Are Nygård Bergh sin prosedyre i retten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 1 time siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 2 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 2 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 2 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.

NRK - 3 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - 3 timer siden

Secret Service sjef sier ja til å forklare seg

Direktøren for Secret Service går med på å forklare seg for en komité i Representantenes hus om attentatet mot ekspresident Donald Trump i helgen. Kimberly Cheatle har takket ja til å komme til høringen, som skal holdes 22. juli, opplyser komiteen.

NRK - 4 timer siden

Nasa dropper månerobot

Etter forsinkelser og budsjettsprekk kutter Nasa en robot som skulle lete etter vann ved månens sørpol. Den har allerede kostet 450 milliarder dollar å utvikle. – Slike beslutninger er aldri lette å ta.

NRK - 5 timer siden

Korrupsjonsdømt senator sier han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez sier han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon, sier kilder til NBC. Presset mot senatoren fra New Jersey har økt etter at han tirsdag ble funnet skyldig i 16 tiltalepunkter, inkludert bestikkelser. Både senatsleder Chuck Schumer og den andre New Jersey-senatoren Cory Booker har bedt Menendez trekke seg.

NRK - 5 timer siden

Schumer skal ha bedt Biden trekke seg

Toppdemokraten Chuck Schumer skal ha bedt president Joe Biden om å trekke seg i et møte lørdag, melder ABC News. Schumer skal ha sagt til Biden at det er bedre for landet og det demokratiske partiet om han trekker sitt kandidatur, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com