NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 18:31

NRK - 26 apr 22 kl. 16:14

Gressbrann sprer seg i Bergen

En brann sprer seg i vegetasjonen ved Espeland nord i Bergen. En person skal ha fått i seg røyk, og boliger i nærheten vurderes evakuert. Politiet fikk melding om brannen klokken 15.26 tirsdag ettermiddag. Da dekket den et område på cirka 30 kvadratmeter, og det var flammer og røyk i retning Moldalia.
Les mer på NRK


Les mer om:
Espeland, Bergen, Moldalia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gressbrann, sprer, segi , Bergen
Aftenposten - 26 apr 22 kl. 18:26

Gressbrann sprer seg raskt i Bergen – boliger evakueres

En brann sprer seg raskt i vegetasjonen ved Espeland nord i Bergen. Brannhelikoptre og sivilforsvaret bistår, og flere….

NRK - 22 apr 22 kl. 14:56

Gressbrann i Bergen

Det er meldt om gressbrann i Krokeide i Bergen kommune, det skriver politiet på Twitter. Brannen har spredt seg til tre. Det er hus og bygg i nærheten, ifølge politiet.

NRK - 21 mar 22 kl. 15:14

Gressbrann på Mongstad er slukket

Det er meldt om gressbrann inne på raffineriet på Mongstad, melder 110 Vest. Tre mål skal brenne. Brannvesenet bistår industribrannvesenet på stedet.

NRK - 16 jun 22 kl. 14:26

Overlege i FHI: Ikke bekymret for korona i sommer

Undervarianter av omikron sprer seg i Europa, og FHI regner med at det vil skje her i Norge også. – Jeg synes ikke dette bør bekymre så veldig, sier overlege i Folkehelseinstituttet Preben Aavitsland til NRK. Selv om denne varianten sprer seg noe mer, ser ikke Aavitsland noe grunn til at man må innføre nye tiltak.

NRK - 07 apr 22 kl. 12:55

Gressbrann på Ringerike

Brann og politi rykker ut på melding om gressbrann i Nes i Ådal. Det blåser tidvis kraftig i området, og det er hus som muligens kan bli rammet av brannen. Man er også redd for at det kan spre seg til en nærliggende skog.

NRK - 21 mar 22 kl. 15:14

Gressbrann på Mongstad

Det er meldt om gressbrann inne på raffineriet på Mongstad, melder 110 Vest. Tre mål skal brenne. Brannvesenet bistår industribrannvesenet på stedet.

VG - 21 mar 22 kl. 15:24

Gressbrann på Mongstad raffineri

Mandag brenner det i en gressbrann inne på området til Mongstad raffineri i Vestland fylke..

VG - 21 mar 22 kl. 16:35

Gressbrann i Time - beboere evakueres

Brannvesenet har ikke kontroll på en stor gressbrann ved Lyefjellet i Time kommune i Rogaland. Nå kaller de inn sivilforsvaret for bistand i slukningsarbeidet. Boliger evakueres..

VG - 21 mar 22 kl. 16:35

Gressbrann i Time ute av kontroll - minst 30 hus evakueres

Brannvesenet har ikke kontroll på en stor gressbrann ved Lyefjellet i Time kommune i Rogaland. Nå kaller de inn sivilforsvaret for bistand i slukningsarbeidet. Minst 30 hus evakueres..

VG - 21 mar 22 kl. 16:35

Gressbrann i Time ute av kontroll - brannhelikopter på vei

Brannvesenet har ikke kontroll på en stor gressbrann ved Lyefjellet i Time kommune i Rogaland. Tolv boliger ble evakuert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 45 minutter siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 1 time siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 1 time siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 1 time siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..

NRK - 2 timer siden

Flere skadd i trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet. Tre biler skal være involvert.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Fotballpresident Lise Klaveness og en rekke andre reisende ble søndag nektet ombordstigning på et fly til Qatar på grunn av manglende koronatest-dokumentasjon. Dermed har fotballpresidenten stadig ikke kommet seg av gårde på sin reise til Qatar sammen med en Uefa-delegasjon. Flere medlemmer av den norske pressen, blant andre to NTB-medarbeidere, ble også nektet å sette seg på flyet på Gardermoen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 3 timer siden

Politiet brøt opp pride-parade i Istanbul

I Istanbul Tyrkia har politiet gått til aksjon mot en pride-parade i dag. Flere tiltalls demonstranter er arrestert, blant dem også en fotograf fra nyhetsbyrået AFP. Det melder fotografens kolleger på stedet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com