NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 17:25

NRK - 17 jul 21 kl. 16:06

Gresk øy stenger ned

De siste 24 timene har det blitt regisret flere smittetilfeller på den greske øyen Mykonos. Myndighetene innfører derfor strengere restriksjoner, melder mediet Protothema. Det blir innført portforbud mellom klokken 01:00 og 06:00. Det blir unntak for folk som må på jobb eller får akutte helseproblemer. Det blir også blitt innført et forbud mot å spille musikk på barer og restauranter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Mykonos, Protothema

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Greskøy , stenger, ned
NRK - 06 maj 21 kl. 21:45

Stenger utested etter smitteutbrudd

Utestedet Hectors Hybel i Bergen stenger etter at to ansatte har fått påvist koronavirus. Utestedet stenger i helgen, melder BA. De ansatte som har fått påvist smitte, var på jobb fredag 30.

NRK - 02 sep 21 kl. 16:02

Pakistan stenger grensen

Pakistan stenger en viktig grenseovergang for å bremse tilstrømmingen av flyktninger, skriver NTB. – Vi stenger grenseovergangen Chaman i en periode, sier Pakistans innenriksminister Sheikh Rashid Ahmed, men spesifiserer ikke hvor lenge det er snakk om..

NRK - 28 maj 21 kl. 16:15

Malaysia stenger ned

Malaysia stenger ned i to uker for å begrense en heftig oppblomstring av koronasmitte. Praktisk talt all økonomisk og sosial aktivitet vil bli innstilt fra 1. juni.

NRK - 26 jun 21 kl. 07:07

Stenger ned hele Sydney

Sydney stenger ned i to uker etter smitteutbrudd av delta-varianten av koronaviruset. Det melder lokale myndigheter lørdag, ifølge Reuters. Sydney er Australias største by, med over 5 millioner innbyggere.

VG - 26 jun 21 kl. 09:48

Sydney stenger ned på grunn av Delta-utbrudd

Nå stenger den australske millionbyen ned i to uker. Kun tre prosent av den voksne befolkningen er vaksinert og frykten er stor for spredning med over 80 smittede..

E24 - 26 jun 21 kl. 11:08

Sydney stenger ned på grunn av Delta-utbrudd

Nå stenger den australske millionbyen ned i to uker. Svært få av den voksne befolkningen er vaksinert og frykten er stor for spredning med over 80 smittede..

NRK - 01 jul 21 kl. 16:35

Indonesia stenger ned

Indonesia stenger ned store deler av landet i et forsøk på dempe spredningen av koronaviruset. Mange sykehus sliter med kapasiteten på grunn av den svært smittsomme deltavarianten. Nedstengingen gjelder i første omgang øyene Java og Bali.

Dagbladet - 24 jul 21 kl. 13:27

Island stenger på nytt ned

Fire uker etter at Island opphevet alle coronatiltak, stenger landet nå delvis ned igjen..

NRK - 05 aug 21 kl. 08:27

Stenger ned australsk delstat

Etter seks nye smittetilfeller av koronaviruset stenger Australias nest største delstat Victoria ned. Det melder Reuters. Victoria er blant annet hjem til Australias nest største by, Melbourne..

NRK - 24 jun 21 kl. 08:19

Prest kastet syre på biskoper

Sju biskoper i den gresk-ortodokse kirken er skadd i et syreangrep ved Petraki-klosteret i Aten. Gresk politi har pågrepet en prest mistenkt for narkotikahandel, for syreangrepet. Det melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 2 minutter siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 10 minutter siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 15 minutter siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 15 minutter siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 30 minutter siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.

NRK - 1 time siden

Mer enn 90 houthi-opprørere drept

Den saudiledede koalisjonen opplyser at 90 medlemmer av houthi-bevegelsen er drept nær Maarib i Jemen. Houthi-opprørere har den siste tiden innledet en offensiv mot Maarib, det siste området nord i Jemen som fortsatt kontrolleres av regjeringsstyrkene. Store deler av landets olje- og gass-beholdning holder også til i området.

NRK - 1 time siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Britenes 95 år gamle monark gjenopptok fredag sine kongelige plikter etter å ha tilbrakt onsdag kveld på sykehus, opplyser statsminister Boris Johnson. – Jeg har forstått det slik at hennes majestet har returnert til skrivepulten sin på Windsor i dette øyeblikk. Vi sender henne alle gode ønsker, sier Johnson..

NRK - 2 timer siden

To av pasientene er døde

To av pasientene som deltok i endetarmkreftstudien på Haukeland universitetssjukehus, er døde, melder VG. Pasientene ble operert og døde av medisinske komplikasjoner. Ti pasienter fikk spredning eller tilbakefall lokalt i endetarmen mens de deltok i studien, og studien er stanset som følge av dette..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt