NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 01:13

NRK - 22 okt 21 kl. 17:22

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Doknesgutua, Twitter, Eidsvoll

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gravemaskin, velteti , Eidsvoll
NRK - 29 okt 21 kl. 00:29

Smitteutbrudd ved skoler i Eidsvoll

21 elever ved Bønsmoen skole i Eidsvoll har fått påvist koronasmitte. I tillegg pågår det et utbrudd ved Vilberg skole. På Bønsmoen er smitten foreløpig begrenset til 7.

NRK - 18 jul 21 kl. 00:42

Driftsbygning brant ned på Eidsvoll

Rett før midnatt natt til lørdag fikk nødetatene melding om en driftsbygning som stod i brann på Feiring ved Eidsvoll. Det var en stund fare for at brannen kunne spre seg til bolighus på stedet. Politiet i Øst melder at brannvesenet har kontroll på stedet og at fritidsbygningen snart har brent ned.

NRK - 01 aug 21 kl. 23:28

Smittet på kulturarrangement

Kommuneoverlegen i Eidsvoll og Hurdal har testet positiivt etter å ha deltatt på et kulturarrangement fredag, melder Eidsvoll kommune. Kommuneoverlege Carl Magnus Jensen er fullvaksinert og han sier han ble ganske overrasket over testresultatet. Han oppfordrer de som var tilstede på Feiringspillet om å teste seg dersom de merker symptomer..

NRK - 29 sep 21 kl. 18:37

Rundt 1000 uten strøm i Eidsvoll

Rundt 1000 personer er strømløse i Eidsvoll-området, skriver VG. Opprinnelig var tallet rundt 2000, men feilen er nå retta for en del av kundene..

NRK - 05 jul 21 kl. 19:36

ATV veltet over en person

En person er kjørt til sykehus etter å ha å ha fått en ATV veltet over seg i en garasje ved Groos i Grimstad. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 15 jul 21 kl. 03:54

Veltet med elsparkesykkel

En kvinne i 20-årene er fraktet til Ullevål sykehus med hodeskader etter å ha veltet med elsparkesykkel i Fredrikstad natt til torsdag. Kvinnen var i følge med jevnaldrende da hun gikk i bakken. Skaden betegnes som kritisk, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 28 jul 21 kl. 04:18

Veltet fra finaleplass

Kristoffer Brun og Are Strandli røk ut i semifinalen etter at båten veltet på de siste 500 meterne. Den norske duoen la på en andreplass, da Are Strandli misset på et åretak og ett til, før båten gikk rundt og de norske karene havnet i vannet. Dermed er et av Norges store medaljehåp ute av OL..

NRK - 30 jul 21 kl. 12:58

13 gravstøtter veltet på kirkegård

I alt 13 gravstøtter er natt til fredag veltet på kirkegården ved Skåtøy kirke i Kragerø. – Også fundamentene er revet ned, og det er snakk om tunge steiner, så her er det lagt ned stor innsats for å få revet dem. Det er trist og helt ubegripelig, sier leder i Skåtøy menighetsråd, Terje Tolner, til Varden.

Aftenposten - 14 aug 21 kl. 21:08

Flere skadet da traktortilhenger med flere personer veltet

Flere personer er skadd etter at en traktortilhenger veltet i Holmestrand lørdag kveld. Skadeomfanget er uklart..

NRK - 14 aug 21 kl. 21:21

Flere skadd i ulykke i Holmestrand

Flere personer er skadd etter at en traktortilhenger veltet i Holmestrand lørdag kveld. En person er hardt skadet, og en annen er lettere skadet. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde på Odderudveien i Holmestrand kommune, klokken 20.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt