NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 06:28

NRK - 19 juni 21 kl. 07:42

Gratulerer rival med presidentvalg

Allerede før valgresultatet er klart og stemmene ferdig telt, gratulerer Hassan Rouhani ultrakonservative Ebrahim Raisi med seieren. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Raisi har vært storfavoritt i tiden før valget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hassan Rouhani, Ebrahim Raisi, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gratulerer, rivalmed , presidentvalg
NRK - 18 april 21 kl. 11:55

Presidentvalg i Syria i mai

Syria skal holde presidentvalg 26. mai, det opplyste myndighetene søndag. Dette er landet andre presidentvalg etter at borgerkrigen startet.

VG - 17 mai 21 kl. 15:17

«25 under 25»: Gratulerer med dagen, Norge!

Gratulerer med dagen! Det fortjener vi. I over et år har vi stått på for å kjempe mot pandemien.

NRK - 17 mai 21 kl. 15:47

Blinken gratulerer Noreg med dagen

USA sin utanriksminister Antony Blinken har sendt det norske folk ei helsing på nasjonaldagen. – På vegner av USA si regjering gratulerer eg det norske folk med 207-årsdagen for underteikninga av den norske grunnlova, skriv han i fråsegna..

NRK - 15 minutter siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 18 mai 21 kl. 12:26

Erdogan-rival stifter nytt parti

President Erdogans motstander i presidentvalget i Tyrkia i 2018, Muharrem Ince, har stiftet et nytt parti kalt Hjemlandspartiet. Ince fikk 30,6 prosent av stemmene i valget i 2018. Den gang ble Erdogan gjenvalgt med støtte fra 52,6 prosent av velgerne.

NRK - 29 juni 21 kl. 17:19

Holder presidentvalg 10. oktober

Tirsdag sa statsministeren Mohamed Hussein Roble at det vil holdes presidentvalg i Somalia 10. oktober. Dette vil potensielt lette den politiske krisen, forårsaket av forsinkelser i valget.

NRK - 09 mai 21 kl. 02:01

Boris ber Sturgeon om samarbeid

Storbritannias statsminister Boris Johnson gratulerer den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon etter at partier som kjemper for uavhengighet har fått flertall i det skotske parlamentet. Johnson ber i et brev til Sturgeon om samarbeid til felles beste. Sturgeon og SNP jobber for skotsk uavhengighet og ønsker en ny folkeavstemning om det.

Dagbladet - 18 mai 21 kl. 17:06

Færre fulgte NRKs 17. mai-sending

Seertallene tar et kraftig stup for NRKs folkekjære nasjonaldagssending, «Gratulerer med dagen»..

Dagbladet - 24 mai 21 kl. 09:11

Gratulerer, verdens beste Bob (80)

Bob Dylan kaller seg «en song and dance man». Mange vil mene at han er ganske mye mer enn det..

NRK - 05 juni 21 kl. 13:35

– Jeg ser på Trygve som en alliert

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier han ikke er overrasket over at Senterpartiet peker på partileder Trygve Slagsvold Vedum som sin statsministerkandidat. – Jeg ser på Trygve som en alliert i det som er hovedmålet, nemlig å skaffe Norge et nytt flertall og en ny regjering, sier Støre til NTB. – Det er Erna Solberg og Sylvi Listhaug vi skal bytte ut fra flertallet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 15 minutter siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 30 minutter siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 1 time siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 1 time siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 3 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt