NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 05:20

NRK - 19 juni 21 kl. 09:09

Granskar vald mot eldre

Helsetilsynet granskar no saka etter at ein helsefagarbeidar i Romsdal er mistenkt for vald og truslar mot fleire eldre på ein insitusjon. Ifølgje kollegaene skal fleire demente pasientar ha blitt slått, knipe og trua. Helsefagarbeidaren avviser skuldingane, men Statsforvaltaren har no sendt saka til Helsetilsynet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Romsdal, Statsforvaltaren, Helsetilsynet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Granskar, valdmot , eldre
NRK - 20 april 21 kl. 16:40

BT: Fylkeslegen granskar dødsfall

Fylkeslegen i Vestland granskar Haukeland universitetssjukehus etter at ein pasient i slutten av mars døydde etter å ha fjerna mandlane, skriv BT. Etter det avisa kjenner til, er det snakk om ein yngre vaksen pasient. Tilsynet omfattar alle ledd i behandlinga..

NRK - 11 mai 21 kl. 20:10

Tromsømenn tiltalte for grov vald

To menn frå Tromsø er tiltalt for grov vald med hammar og ein skarp gjenstand. Det skriv Nordlys. Mennene skal ha angripe ein mann i 20-åra på Setermoen i november 2020.

NRK - 12 mai 21 kl. 05:32

Vald i Kristiansund

Ein mann i 20-åra vart utsett for vald i Kristiansund i natt. Politiet i Kristiansund rykte ut til staden klokka 02:41, dei opprettar sak. Det skriv politiet på Twitter..

NRK - 17 mai 21 kl. 20:52

Ungdommar utøver vald mot politiet

Politiet skriv at ungdommar i Fredrikstad går imot politiet og utøver vald mot politiet. Dei skriv at dei er der med fleire patruljar, og at dei har fleire på veg. Fleire hundre ungdommar er aggressive.

NRK - 13 juli 21 kl. 17:22

UEFA granskar Wembley-finalen

Det europeiske fotballforbundet UEFA opnar si eiga gransking av hendingane rundt EM-finalen på Wembley søndag. I ei pressemelding skriv UEFA at det er fire punkt England blir granska for: Banestorming, kasting av objekt, bråk under avspelaing av nasjonalsong og bruk av pyroteknikk. UEFA legg til at det blir ei eiga gransking av kaoset utanfor og inne på Wembley før avspark.

NRK - 26 mai 21 kl. 07:30

Smitte blant eldre nesten null

95 prosent av dei som har vore smitta i mai har vore under 60 år. Samtidig er talet på koronapasientar framleis lågt, skriv Aftenposten. – Vi tolkar dette som at vi er i ferd med å utrydde epidemien blant eldre, seier Preben Aavitsland i Folkehelseinstituttet til avisa.

NRK - 02 april 21 kl. 20:33

Haugan melder seg ut av Frp

Tidlegare statssekretær Line Miriam Haugan melder på Facebook at ho fredag har vald å melde seg ut av Framstegspartiet. Årsaka skal vere at ho ikkje lenger kan stå inne for «det som over år har skjedd i partiets organisasjon regionalt og sentralt»..

NRK - 04 april 21 kl. 20:30

Osmani vert president i Kosovo

Nasjonalforsamlinga i Kosovo har vald særs populære Vjosa Osmani til president i landet. Ho fekk stemmene til 71 av dei 82 representantane som hadde møtt opp, noko som formelt vil seie at ho er president, sa speaker Glauk Konjufca..

NRK - 07 april 21 kl. 12:18

Kartlegg helsemessige konsekvensar

Regjeringa skal kartleggja dei helsemessige konsekvensane av pandemien og vil få på plass målretta tiltak i kjølevatnet av pandemien. – Nokre vil stå att med konsekvensane av pandemien lenger enn andre. Nokre vil ha helseproblem etter gjennomgått sjukdom.

NRK - 23 april 21 kl. 17:10

Ryan Giggs sikta for vald

Tidlegare fotballspelar for Manchester United og noverande trenar for landslaget til Wales, Ryan Giggs, har vorte sikta av Manchester-politiet for «kontrollerande og tvingande» oppførsel og overfall som har medført kroppsskade, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 15 minutter siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 15 minutter siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 15 minutter siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 2 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.

NRK - 2 timer siden

USA donerer bort pfizer-vaksiner

Pfizer skal på oppdrag fra USAs regjering produsere 500 millioner doser av sin koronavaksine. Dosene skal doneres til andre land. Oppdraget har en pris på rundt 3,5 milliarder dollar, tilsvarende drøyt 30 milliarder kroner.

NRK - 2 timer siden

Filip ute - Jakob videre

Jakob Ingebrigtsen tok seg kontrollert til OL-semifinale i Tokyo på 1500 meter tirsdag. Filip Ingebrigtsen løp et svakt heat og ble slått ut på tid. Filip Ingebrigtsen løp i det første av tre kvalifiseringsheat og ble bare nummer ti..

NRK - 3 timer siden

Filip fikk trøbbel

Filip Ingebrigtsen løp i det aller første kvalifiseringsheatet på 1500 meter natt til tirsdag, og fikk det svært tøft. Han ble til slutt nummer 10 i heatet, og må nå vente på om han mirakuløst greier å gå videre på tid når alle heatene er ferdigløpt. Favoritten Timothy Cheruiyot løp i samme heat, og vant.

NRK - 3 timer siden

Nyhetsbyrå i samarbeid med Twitter

Twitter inngår samarbeid med nyhetsbyråene AP og Reuters for å bekjempe desinformasjon og falske nyheter på plattformen. I tillegg skal det komme tydeligere frem hvorfor visse typer innhold får fotfeste på plattformen, melder AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt