NRK > Nyheter

Mandag, 10 Mai, 06:38

NRK - 08 jan. 21 kl. 17:21

Granerud best i kvaliken

Halvor Egner Granerud vant fredagens hoppkvalifisering i Titisee-Neustadt med et hopp på 140 meter. Han stakk dermed av med premiepotten på 3000 sveitsiske franc, foran polske Dawid Kubacki og Marius Lindvik..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Egner Granerud, Titisee-Neustadt, Dawid Kubacki, Marius Lindvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Granerud, besti , kvaliken
VG - 19 feb. 21 kl. 15:50

Granerud disket fra historisk seier: – Veldig kjipt

Halvor Egner Granerud (24) hoppet inn til sin 12. verdenscupseier i rumenske Rasnov fredag. Minutter senere kom kontrabeskjeden om at Granerud ble disket..

NRK - 03 mars 21 kl. 09:02

Granerud koronasmittet

Skihopperen Halvor Egner Granerud har avgitt positiv koronatest, ifølge Norges Skiforbund. Testen ble gjort under ski-VM i Oberstdorf. Granerud sier han føler seg ok og har bare lettere symptomer..

NRK - 04 mars 21 kl. 11:29

Granerud vann verdscupen

Halvor Egner Granerud har vunne verdscupen i hopp. Det er klårt at det ikkje blir erstatningsrenn for den avlyste Raw Air-konkurransen i Noreg. Det er dermed berre 3 renn att, og Granerud leier klårt samanlagt..

Aftenposten - 31 jan. 21 kl. 18:10

Granerud ble historisk: Vant bingorenn

Halvor Egner Granerud mestet de vanskelige forholdene i Willingen best og tok sesongens åttende seier..

VG - 31 jan. 21 kl. 18:10

Granerud ble historisk: Vant bingorenn

Halvor Egner Granerud mestet de vanskelige forholdene i Willingen best og tok sesongens åttende seier. Med det er han den norske herrehopperen som har vunnet flest verdenscuprenn i løpet av en sesong..

VG - 31 jan. 21 kl. 18:10

Granerud ble historisk i bingorenn: – Rett og slett imponert

Halvor Egner Granerud mestret de vanskelige forholdene i Willingen best og tok sesongens åttende seier. Med det er han den norske herrehopperen som har vunnet flest verdenscuprenn i løpet av en sesong..

Aftenposten - 31 jan. 21 kl. 18:10

Granerud ble historisk i bingorenn: – Rett og slett imponert

Halvor Egner Granerud mestret de vanskelige forholdene i Willingen best og tok sesongens åttende seier..

Aftenposten - 31 jan. 21 kl. 18:10

Sesongens åttender seier for Granerud

Halvor Egner Granerud mestret de vanskelige forholdene i Willingen best og tok sesongens åttende seier..

VG - 31 jan. 21 kl. 18:10

Granerud ble historisk i bingorenn: – Var ganske sikker på at det skulle bli avlyst

Halvor Egner Granerud mestret de vanskelige forholdene i Willingen best og tok sesongens åttende seier. Med det er han den norske herrehopperen som har vunnet flest verdenscuprenn i løpet av en sesong..

VG - 06 jan. 21 kl. 18:36

Brutal nedtur for Granerud: 0,8 poeng fra podieplass i Hoppuka

Halvor Egner Granerud (24) forsøkte å gamble, men mislyktes i den første omgangen. For Kamil Stoch ble det fullklaff og allerede før det siste hoppet hadde nordmannen gitt opp håpet om en Hoppuke-seier..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

11 drept av veibombe i Afghanistan

En buss kjørte mandag på en veibombe i Zabul-provinsen sør i Afghanistan, opplyser landets innenriksdepartement. Minst elleve personer ble drept. I tillegg er minst 28 personer såret, opplyser en talsmann for departementet.

NRK - 15 minutter siden

Langtidsledigheten har eksplodert

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt.

NRK - 15 minutter siden

Sperringar på Mount Everest

Kinesiske myndigheiter har sett opp sperringar som skal halda klatrarar åtskilde, då fleire klatrarar dei siste vekene har blitt koronasjuke på veg opp til Mount Everest. Over 30 klatrarar har dei siste vekene blitt evakuerte frå basecampen. Det er frykta at koronaviruset vil øydeleggja klatresesongen..

NRK - 1 time siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Smittetrykket er høyest i bydel Grünerløkka og lavest i bydel Ullern, viser tall fra Oslo kommune. Dette er tre færre smittetilfeller enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Kystvaktskip venter på ubåt

I løpet av kort tid vil den første amerikanske atomubåten legge til kai ved Tønsnes utenfor Tromsø. Fra midnatt ble det innført flyforbud. Kystvaktskipet KV Harstad ligger utenfor Arnøya i Ullsfjorden, mens KV Heimdal har vakthold ved Nord-Kvaløy..

NRK - 1 time siden

Drapssak opp for retten i dag

Rettssaken mot en 46 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept kjæresten i Sandefjord i februar i fjor, starter i dag. Han ble pågrepet kort tid etter drapet. Han har nektet for å ha noe med drapet å gjøre..

NRK - 1 time siden

Valdelege protestar i Irak

Etter drapet på ein regjeringskritisk aktivist var det sundag valdelege protestar ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstrantane storma området rundt konsulatet og sette fyr på bildekk og deler av bygninga, skriv nyheitsbyrået DPA. Opptøyane kom dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad vart skoten og drepen av ukjende gjerningsmenn utanfor heimen sin i byen, ifølgje politiet.

NRK - 45 minutter siden

63 nye koronasmittede i Oslo

Søndag ble det registrert 63 nye smittetilfeller i Oslo. Det er 47 færre enn på lørdag..

NRK - 1 time siden

Voldelige protester i Irak

Etter drapet på en regjeringskritisk aktivist var det søndag voldelige protester ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstranter stormet området rundt konsulatet og satte fyr på deler av bygget, skriver nyhetsbyrået DPA. Opptøyene skjer dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad ble skutt og drept av ukjente gjerningspersoner utenfor sitt hjem i byen, ifølge politiet.

NRK - 1 time siden

Taliban ber om våpenhvile

Taliban erklærer tre dager våpenhvile i Afghanistan når fastemåneden ramadan slutter. Uttalelsen kommer to dager etter terrorangrepet mot en skole i Kabul som krevde 68 liv, mange av dem jenter. Myndighetene mener Taliban-opprørere står bak, selv om Taliban selv nekter for dette..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt