NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 01:35

NRK - 15 sep 23 kl. 15:10

Grandiosa-fabrikk forblir stengt ut helgen

Orkla-fabrikken i Stranda – der Grandiosa lages – forblir stengt ut helgen etter bakteriefunn i vann. – Kommunen har gjort nye tester. Vi håper å få svar til helgen eller mandag på det seneste. Får vi de resultatene vi håper på, så starter vi opp igjen mandag, sier kommunikasjonssjef Kristoffer Vikebak i Orkla til NTB. Fabrikken ble stengt torsdag kveld etter at Stranda kommune meldte at det ble påvist intestinale enterokokker i drikkevannet fra Ødegård og Svemorka under en rutineprøve.
Les mer på NRK


Les mer om:
Stranda, Grandiosa, Kristoffer Vikebak, Orkla, NTB, Svemorka, Mattilsynet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Grandiosa-fabrikk, forblir, stengtut , helgen
NRK - 14 sep 23 kl. 23:13

Nyss: Grandiosa-fabrikk stanser produksjonen etter bakteriefunn i vann

Seint torsdag kveld er det full stans i produksjonen av frossenpizza ved Orklas fabrikk på Stranda – der Grandiosa lages. Det skriver lokalavisa Nyss..

NRK - 14 sep 23 kl. 23:13

Nyss: Grandiosa-fabrikk stanser produksjonen etter bakteriefunn

Stranda kommune meldte seint torsdag kveld at det under en rutineprøve av drikkevannet fra Ødegård og Svemorka ble påvist intestinale enterokokker i vannet. Enterokokker er en bakterie som finnes i tarmen hos mennesker og dyr, men den skal ikke være i drikkevann. Alle med tilknytning til vannverket må derfor koke drikkevannet sitt.

NRK - 17 sep 23 kl. 12:42

Pizzafabrikken kan åpnes igjen

Anbefalingen om å koke opp vannet i Stranda kommune er opphevet etter nye vann-tester. Fabrikken hvor Grandiosa lages, åpner igjen etter flere dagers stenging. Det opplyser kommunikasjonssjef Kristoffer Barbøl Vikebak i Orkla til NTB.

Klartale - 06 sep 23 kl. 11:15

Slik prøver politikerne å nå unge

– Majones på Grandiosa?Det er en av valgkampens mest sette spørsmål fra politikere på TikTok. Erna Solberg og partiet Høyre har laget en video hvor hun svarer på spørsmålet.

Klartale - 14 jun 23 kl. 15:30

Varmen fortsetter enkelte steder

– Det blir ikke noe kjøligere. Det sier Charalampos Sarchosidis til nyhetsbyrået NTB. Han jobber som meteorolog for Meteorologisk institutt.

Klartale - 22 nov 23 kl. 08:32

Ferge slo hull i butikk

Det meste av veier er stengt i Finnmark. Det sa en trafikkoperatør til nyhetsbyrået NTB onsdag morgen. Minst 18 veistrekninger er stengt.

NRK - 31 jul 23 kl. 14:15

Rørosbanen forblir stengt

Togstrekningen mellom Haltdalen og Røros på Rørosbanen forblir stengt ut mandag etter at det gikk et ras over toglinjen. En ny oppdatering ventes tirsdag. – Det er store mengder med pukk som er skylt vekk, så her må det bygges opp igjen på strekningen, sier pressevakt Britt-Johanne Wang i Bane Nor til NTB.

Dagbladet - 15 sep 23 kl. 08:23

Stanses

Grandiosa-fabrikk stanser produksjonen etter bakteriefunn i vann..

Klartale - 08 aug 23 kl. 11:10

Flere veier stengt og bygder isolert

Ekstremværet «Hans» traff Østlandet mandag ettermiddag. Det herjer fortsatt tirsdag. For folk som bor der og for folk som kjører bil, er situasjonen alvorlig.

NRK - 27 aug 23 kl. 10:41

Disse veiene er stengt etter styrtregnet på Østlandet

E18 Oslo: Stengt mellom Vækerød og Sjølyst. E18 Mosseveien: Stengt mot sentrum ved Ringneskrysset nord for Vinterbro. Sørgående trafikk kan kjøre.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 2 timer siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 3 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 3 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 3 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 4 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 4 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 4 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com