NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 01:05

NRK - 16 okt 21 kl. 17:00

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt. Politiet lokalt får bistand fra nasjonale ressurser til å håndtere granaten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Langesund, Telemark, Sør, Politidistrikt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Granati , Langesund
NRK - 07 aug 21 kl. 15:44

Dødsfall i fritidsbåt i Langesund

En person er erklært død etter å ha fått hjertestans i en fritidsbåt utenfor Langesund i Bamble. Personen ble hentet av redningstjenesten. Dødsfallet er ikke mistenkelig, opplyser politiet til Telemarksavisa..

VG - 08 jul 21 kl. 22:59

Pynt viste seg å være høyeksplosiv granat

Dørpynten foran et hus viste seg å være en Howitzer-granat på kanariøyen La Graciosa..

NRK - 04 aug 21 kl. 10:49

Truet med granat i regjeringsbygg

Ukrainsk politi har arrestert en mann som truet med å sprenge en granat i et regjeringsbygg i hovedstaden Kiev i dag. Det opplyser talspersonen for innenriksdepartementet Artem Shevchenko til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 01 okt 21 kl. 21:18

Fant militær granat i Sarpsborg

Forsvaret var fredag i området rundt Trøskenveien og Tuneveien i Sarpsborg etter funn av en gammel militær granat. Området ble sperret av mens granaten ble detonert, men sperringene er nå opphevet, skriver Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 16 okt 21 kl. 19:09

Granat funnet i Bærum

Det er funnet en granat på Fossumjordet på Eiksmarka i Bærum. Politiet sier at de vil foreta en kontrollert sprenging av granaten, skriver NTB. Politiet og Forsvarets bombegruppe er på stedet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter klokken 18.

NRK - 05 jul 21 kl. 15:53

Wrightegaarden får ny vurdering

Kulturrådet vil behandle Wrightegaarden i Langesund sin søknad om støtte på nytt. Wrightegaarden har søkt om tre millioner kroner, fordi dei berre kan selje 400 billettar på grunn av koronarestriksjonar. Styreleiar Fritjof Hungnes seier han har fått e-post frå Kulturrådet der dei spør etter meir informasjon..

NRK - 29 jul 21 kl. 11:15

Oljeflak i Langesund

Det er observert et stort oljeflak i fjorden ved Smietangen. Brannvesenet undersøker hvor oljeutslippet kommer fra, skriver TA. De vurderer å bruke drone for å kunne få en bedre oversikt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt