NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 22:55

NRK - 26 sep 23 kl. 11:31

Gram bekrefter: Solgte 1220 aksjer i Telenor

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) har svart Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité om sitt tidligere aksjeeierskap. Der fremgår det hvor mange aksjer Gram solgte i Telenor 1. desember 2021. Brevet var først unntatt offentlighet, men dette var gjort ved en feil, opplyser departementet til NRK. – Tidligere kommunal- og distriktsminister Bjørn Arild Gram eide 1220 aksjer i Telenor.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjørn Arild Gram, Stortingets, Gram, Telenor, NRK, TV, TV2, Gram Telenor, Kommunal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gram, bekrefter, Solgte, 1220, aksjeri , Telenor
NRK - 03 aug 23 kl. 12:35

TV2: Gram bekrefter: Beholdt lakseaksjer i fire mneder som statsrd

Da Bjrn Arild Gram (Sp) ble statsrd, eide han aksjer i Telenor og oppdrettsselskapet NTS. Han solgte kun Telenor-aksjene umiddelbart. Det skriver TV2.

Klartale - 20 jun 23 kl. 10:58

Klar for å kutte ned på kjøtt og alkohol?

20. juni kom De nordiske ernærings-anbefalingene (NNR). Rådene anbefaler oss hva vi skal spise.

NRK - 02 jul 23 kl. 09:26

Regjeringen dropper å kjøpe ekstra stridsvogner på «billigsalg»

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram bekrefter at regjeringen ikke kommer til å kjøpe 18 ekstra stridsvogner til en billig penge. Frp er skuffet. I februar ble det kjent at regjeringen kjøper 54 stridsvogner av typen Leopard 2 fra Tyskland.

NRK - 01 sep 23 kl. 21:28

Gram solgte Telenor-aksjer etter habilitetsvurdering

Da Bjørn Arild Gram ble kommunal- og distriktsminister høsten 2021, eide han noen Telenor-aksjer. Han ba om en habilitetsvurdering og endte med å selge aksjene. Kommunal- og distriktsdepartementet har reguleringsansvar for ekom-sektoren.

NRK - 06 nov 23 kl. 13:51

USA og Norge samarbeider om ny teknologi til spesialstyrker

For første gang har den amerikanske spesialsoldatkommandoen invitert med en ekstern nasjon som partner i en innovasjonssyklus. Det siste året har amerikanske og norske spesialstyrker og 50 utvalgte bedrifter eksperimentert med ny teknologi tilpasset arktiske forhold, skriver Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) i en pressemelding. Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) beskriver det som en tillitserklæring.

Klartale - 22 nov 23 kl. 08:54

Nye råd for hva vi bør spise og drikke

20. juni kom De nordiske ernærings-anbefalingene (NNR). Rådene forteller oss hva vi bør spise mer og mindre av.

NRK - 20 jun 23 kl. 18:45

Norge lover kampfly til Island neste år

Norge skal patruljere Islands luftrom med F-35 kampfly også i 2024, på oppdrag fra Nato, opplyser forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp). – Dette er et viktig oppdrag for å vise at allierte står sammen, sier Gram til NTB. De norske kampflyene skal bidra i operasjonen Iceland Air Policing.

NRK - 23 jul 23 kl. 15:25

Fylkesleder foreslår Bjørn Arild Gram som ny nestleder i Senterpartiet

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) er egnet som nestleder i Senterpartiet etter Ola Borten Moes avgang, mener fylkesleder i Trøndelag. – Han har lang og bred erfaring fra hele partiorganisasjonen, både som tillitsvalgt og som folkevalgt, sier fylkesleder Ole Herman Sveian i Trøndelag Senterparti til Aftenposten. Sveian understreker at dette ikke er et spørsmål som skal behandles av partiet nå, men at han holder en knapp på Gram når landsmøtet skal samles.

NRK - 21 aug 23 kl. 15:05

Gram har ikke blitt kontaktet av politiet om Borten Moe

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) sier han ikke har blitt kontaktet av politiet om Borten Moes aksjekjøp, men sier han vil samarbeide om han blir spurt. – Jeg har ikke blitt kontaktet av politiet om dette, men vil naturligvis bidra med det jeg kan dersom de tar kontakt, skriver Gram til Adresseavisen. Økokrim har åpnet etterforskning mot Borten Moe i forbindelse med aksjekjøp i Kongsberg-gruppen.

NRK - 16 sep 23 kl. 12:34

Gram: Våpenhjelp til Ukraina tærer på lagrene – varsler fortsatt mer

Forsvarsministeren mener Norges langsiktige og forutsigbare Ukraina-støtte er noe vi kan være stolte av. Han varsler flere våpen – selv om lagrene minker. Kiel-instituttet regner nå Norge som Ukrainas største bidragsyter målt mot brutto nasjonalprodukt (BNP), ettersom den femårige støtten på 75 milliarder nå regnes inn.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 1 time siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 1 time siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 3 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com