VG > Økonomi

Lørdag, 19 Juni, 19:37

VG - 10 mai 21 kl. 21:30

Golden Globe-protester: NBC vil ikke sende utdelingen

Amerikanske Hollywood Foreign Press Association (HFPA) er i hardt vær for tiden. De beskyldes blant annet for rasisme og sexisme. Nå skal Tom Cruise ha leverte tilbake sine tre statuetter..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hollywood Foreign Press Association, HFPA, Tom Cruise, Globe, NBC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Golden, Globe-protester, NBC, vil, ikke, sende, utdelingen
NRK - 10 mai 21 kl. 21:38

NBC dropper Golden Globe

TV-stasjonen NBC vil ikke sende neste års Golden Globe-utdeling etter at arrangøren av prisene anklages for diskriminering. Anklagene om rasisme og kjønnsdiskriminering er rettet mot Hollywood Foreign Press Association (HFPA), som arrangerer prisutdelingen. Golde Globe-prisene regnes for å være de gjeveste i film- og TV-bransjen etter Oscar-prisene..

VG - 10 mai 21 kl. 21:30

Golden Globe-protester: NBC vil ikke sende prisutdelingen

Presseorganisasjonen Hollywood Foreign Press Association (HFPA) er i hardt vær for tiden. Nå har beskyldninger om rasisme og sexisme fått TV-stasjonen NBC til å avlyse neste års Golden Globe-utdeling. Tom Cruise skal ha levert tilbake sine tre statuetter..

VG - 10 mai 21 kl. 21:30

Golden Globes-protester: NBC vil ikke sende prisutdelingen

Presseorganisasjonen Hollywood Foreign Press Association (HFPA) er i hardt vær for tiden. Nå har beskyldninger om rasisme og sexisme fått TV-stasjonen NBC til å avlyse neste års Golden Globes-utdeling. Tom Cruise skal ha levert tilbake sine tre statuetter..

VG - 01 mars 21 kl. 02:19

Her er årets Golden Globe-vinnere

Netflix dominerer nominasjonene av den 78. Golden Globe-utdelingen. Her får du en oversikt over alle vinnerne..

VG - 01 mars 21 kl. 04:10

Takket prinsesse Diana etter Golden Globe-pris

«The Crown» ble årets dramaserie under nattens Golden Globe-utdeling. Emma Corrin og Josh O’Connor fikk også priser for sin tolkning av ekteskapet mellom prinsesse Diana og prins Charles..

VG - 01 mars 21 kl. 04:10

Fire priser til «The Crown»: Takket prinsesse Diana under Golden Globe

Netflix-serien «The Crown» ble årets dramaserie under nattens Golden Globe-utdeling. Emma Corrin og Josh O’Connor fikk priser for sin tolkning av ekteskapet mellom prinsesse Diana og prins Charles..

VG - 01 mars 21 kl. 02:19

Her er årets Golden Globe-vinnere – fikk pris etter sin død

Den avdøde skuespilleren Chadwick Boseman fikk prisen for beste mannlige skuspiller i en dramafilm under nattens Golden Globe-utdeling..

NRK - 12 mai 21 kl. 08:49

Golden Globe lovar raske endringar

Golden Globe-juryen lovar meir mangfald og nytt styre i sommar etter massiv kritikk mot organisasjonen bak prisen i Hollywood. Medievitar meiner utdelinga har vore godt show, men at prisen aldri har blitt tatt seriøst..

VG - 10 mai 21 kl. 21:30

Golden Globe-protester: NBC vil ikke sende utdelingen – Tom Cruise skal ha levert tilbake priser

Amerikanske Hollywood Foreign Press Association (HFPA) er i hardt vær for tiden. De beskyldes blant annet for rasisme og sexisme. Nå skal Tom Cruise ha leverte tilbake sine tre statuetter..

VG - 10 mai 21 kl. 21:30

NBC vil ikke sende Golden Globes etter anklager om rasisme og sexisme

Etter at Hollywood Foreign Press Association (HFPA), som arrangerer Golden Globes, har blitt anklaget for rasisme og sexisme, har den amerikanske TV-kanalen NBC besluttet at de ikke kommer til å sende prisutdelingen..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Samarbeid med Kina må være bevisst og gjennomtenkt

Autoritære og populistiske styrer vinner stadig mer innpass og forskningsfriheten er truet mange steder i verden, ikke minst i Kina. De store globale utfordringene – klima, miljø, helse, ulikhet – krever bevisst og gjennomtenkt samarbeid om forskning- og utdanning på tvers av landegrenser..

VG - 15 minutter siden

Kim Jong-uns vektnedgang vekker oppsikt

Helsen til Nord-Koreas diktator Kim Jong-un har vært gjenstand for mye spekulasjoner, da hans etterfølger ennå ikke er kjent. Denne gangen er det vektnedgang som vekker oppsikt..

VG - 1 time siden

Dennis Hauger kobler grepet i Formel 3 – pallplass i Frankrike

Dennis Hauger (18) leverte en knallsterk 2. plass i Frankrike og topper Formel 3-mesterskapet før helgens siste løp..

VG - 2 timer siden

Ungarn sjokkerte Frankrike foran fulle tribuner: – Vi hørte ikke hverandre

BUDAPEST (VG) (Ungarn – Frankrike 1–1) Ungarn sto for en av EMs største overraskelser – og et av mesterskapets mektigste øyeblikk..

VG - 2 timer siden

Skjelte ut egne lagkamerater da Viking ga bort gyllen mulighet: – Vi møtte ikke opp

SANDEFJORD (VG) (Sandefjord - Viking 3–0) Viking hadde sjansen til å klatre til 3.-plass på tabellen med seier mot Sandefjord. Isteden ble det levert en forestilling som satte sinnene i kok..

VG - 2 timer siden

«Fast & Furious»-aktuelle Charlize Theron: Stolt av psykopat-rollen

Charlize Theron (45) får lov til å pushe egne grenser i actionfilmen. Det liker hun..

VG - 2 timer siden

Terrorkråke sprer frykt i nabolag i nord: – Den angriper bakfra

TROMSØYA (VG) En kråke har satt frykt i flere av beboerne i et lite nabolag i Tromsø. Daglige angrep fra fuglen gjør at fortvilte innbyggere blir jaget innomhus. – Det må de bare leve med, ifølge fugleforsker..

VG - 2 timer siden

Boksestevne på VG+ i helgen: Felix Sturms jakter sin sjette VM-tittel

Felix Sturm (42) har fem VM-titler i mellomvekt og super mellomvekt. Nå går den tyske veteranen for å få VM-kamp i lett tungvekt også. Da må han slå den 18 år yngre, og hittil ubeseirede, landsmannen James Kraft i Hamburg lørdag kveld..

VG - 2 timer siden

Skjelte ut egne lagkamerater da Viking ga bort gyllen mulighet

SANDEFJORD (Sandefjord - Viking 3–0) Viking hadde sjansen til å klatre til 3.-plass på tabellen med seier mot Sandefjord. Isteden ble det levert en forestilling som satte sinnene i kok..

VG - 4 timer siden

FHI: – Sirkulasjon av virus blant vaksinerte kan ha positiv effekt

Flere vil bli smittet når samfunnet åpner opp. Det trenger ikke å være negativt, ifølge Folkehelseinstituttets vaksineekspert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt