NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 03:40

NRK - 10 mars 20 kl. 11:29

Godtek ikkje fly frå raude område

Danmark stansar alle flygingar inn til landet frå såkalla raude område frå og med tysdag. Det opplyser Danmarks statsminister Mette Frederiksen. Områda det gjeld, inkluderer Nord-Italia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmarks, Mette Frederiksen, Nord-Italia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Godtek, ikkje, fly, frå, raude, område
NRK - 17 okt. 20 kl. 20:42

Armenia godtek våpenkvile

Armenia seier dei godtek ei våpenkvile med Aserbajdsjan frå og med midnatt, melder Reuters..

NRK - 07 juni 21 kl. 10:35

Einige om jordbruksoppgjeret

Etter forhandlingar mellom regjeringspartiene og Frp er det nå klart at tilbodet i årets jordbruksoppgjeret ikkje blir endra på Stortinget, melder Nationen. – Vi har sikra oss støtte frå Frp. Det er nå fleirtal for tilbodet sånn som det ligg.

NRK - 27 jan. 21 kl. 19:16

Kjem med terrorvarsel etter valet

Departementet for trygging innanlands i USA kjem med eit nasjonalt terrorvarsel og åtvarar om fare for vald frå folk som ikkje godtek Joe Biden som president. Departementet syner ikkje til ein spesifikk trugsel, men syner til auka trugselnivå generelt..

NRK - 19 okt. 20 kl. 12:02

Brot i sjukepleieforhandlingane

Sjukepleiarane godtek ikkje resultatet frå lønsforhandlingane. Det blir med det vidare mekling og mogleg streik..

NRK - 24 mai 21 kl. 09:45

Kina åtvarar om Taiwan

Det kinesiske utanriksministeriet åtvarar USA og Sør-Korea mot å blande seg inn i Taiwan. Dei to landa hadde møte i førre veke der dei blei einige om å samarbeide for å skape fred og stabilitet i Taiwanstredet. – Kina godtek ikkje innblanding frå utlandet i Taiwan-saker, sa talsmann for kinesisk UD, Zhao Lijian på ein pressekonferanse, skriv Reuters..

NRK - 26 nov. 19 kl. 04:13

Forbrukartilsynet vil ha penge-svar

Frisørkjeda Cutters, Babybanden og restauranteigar Fursetgruppen må svare Forbrukartilsynet om kvifor dei ikkje godtek at kunder betaler kontant, skriv ABC Nyheter. Dette kan vere i strid med finansavtaleloven, meiner tilsynet..

NRK - 24 mai 21 kl. 11:13

Russland kallar reaksjonar hyklersk

Russland reagerer på at vestlege land har fordømt at eit fly på veg til Litauen blei omdirigert av kviterussiske styresmakter til å lande i Minsk. Om bord i flyet var ein kviterussisk regimekritikar som blei arrestert på flyplassen. Ein talsperson frå russisk UD meiner Vesten er hyklerske når dei er sjokkert når dette skjer i Kviterussland, samtidig som dei godtek at vestlege land gjer liknande ting..

NRK - 19 des. 20 kl. 17:59

Mutasjonen ikkje oppdaga i Noreg

Den nye virusvarianten som er oppdaga i Storbritannia, er ikkje oppdaga i Noreg, seier FHI til NTB. – Vi kan ikkje sjå heilt vekk frå at varianten ikkje eksisterer i Noreg, men vi har ikkje sett dette enno, seier avdelingsdirektør Line Vold i FHI..

NRK - 14 april 20 kl. 15:04

Cuomo: Trump er ikkje ein konge

Guvernør i New York, Andrew Cuomo, seier at Donald Trump ikkje er ein konge, så han kan ikkje tvinge statane til å opne opp økonomien. Cuomo reagerte på eit utsegn frå Trump, der han sa at presidenten har total makt. Det er ikkje sant, meiner Cuomo..

NRK - 20 des. 20 kl. 11:55

Stanser fly fra Storbritannia

Belgia stanser alle fly og tog fra Storbritannia i frykt for økt smittespredning, melder AFP. Fra midnatt søndag vil det ikke være mulig å reise fra Storbritannia til Belgia med tog eller fly. Tyskland vurderer også å stanse fly fra Storbritannia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Organdonasjon under tvang i Kina

Menneskerettseksperter fra FN sier de har «troverdig informasjon» om at internerte fra minoritetsgrupper i Kina kan bli utsatt for tvungne organdonasjoner. Beijing avviser anklagen på det sterkeste. Tolv uavhengige eksperter, som har FN-mandat, men ikke snakker på FNs vegne, sier i en uttalelse at internerte fra minoritetsgrupper ser ut til å bli tvunget til en rekke medisinske undersøkelser.

NRK - 15 minutter siden

Israel: Angrepene var mot Hamas-mål

Israel har i natt gjennomført nye luftangrep mot Gaza by, bekrefter det israelske forsvaret. Israel sier at angrepene var rettet mot Hamas-mål. Angrepet var svar på at brannballonger ble sendt fra Gazastripen inn i det sørlige Israel.

NRK - 1 time siden

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 2 timer siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 2 timer siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 2 timer siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 2 timer siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 3 timer siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 3 timer siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt