NRK > Nyheter

Saturday, 22 January, 02:50

NRK - 27 okt 21 kl. 18:14

Godkjenner nye bosetterboliger

Israel har endelig godkjent 3 130 nye bosetterboliger på den okkuperte Vestbredden. Det melder NTB. I tillegg skal man diskuttere om man skal godkjenne ytterligere 1 000 nye boliger for palestinere på Vestbredden i slutten av uken. Dette skjer til tross for kritikk fra USA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestbredden, NTB, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Godkjenner, nye, bosetterboliger
NRK - 04 nov 21 kl. 12:06

Britene godkjenner pille mot korona

Storbritannia godkjenner koronapillen Molnupiravir til bruk for voksne i risikogruppen for alvorlig koronasykdom. Britene er de første som godkjenner pillen. Det er ikke kjent når pillen, som produseres av legemiddelselskapene Merck Sharp & Dohme og Ridgeback Biotherapeutics, vil gjøres tilgjengelig.

Aftenposten - 24 okt 21 kl. 17:37

Israel vil bygge 1.300 nye bosetterboliger på okkupert palestinsk land

Israel gir grønt lys til planer om å bygge over 1.300 nye boliger i bosetningene på den okkuperte palestinske….

NRK - 28 okt 21 kl. 16:43

Norge mot israelske bosetninger

– Vi oppfordrer den israelske regjeringen til å omgjøre sin avgjørelse om å fremme byggingen av rundt 3.000 bosetterboliger på Vestbredden, heter det i uttalelsen, som står på Utenriksdepartementets nettsider. Norge står bak uttalelsen sammen med Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Nederland, Polen, Spania, Sverige og Tyskland.

NRK - 15 jul 21 kl. 14:01

EU godkjenner redningsoperasjon

EU-kommisjonen godkjenner Italias regningsplan for det kriserammede flyselskapet Alitalia, opplyser italienske myndigheter. Refinansieringen av det statseide selskapet innebærer også at det skifter navn til Ita (Italia Transporto Aero)..

NRK - 23 jul 21 kl. 02:42

Godkjenner Pfizer-vaksine for barn

Australias legemiddelverk godkjenner bruk av Pfizer/Biontechs vaksine på barn i alderen 12–15 år. Helseminister Greg Hunt sier avgjørelsen skal vurderes av en rådgivningsgruppe for vaksiner..

NRK - 23 jul 21 kl. 15:13

EMA godkjenner vaksine til barn

EUs legemiddelbyrå EMA godkjenner koronavaksinen Spikevax (Moderna) for barn i alderen 12 til 17 år. I testar utført er biverknadane av vaksinen for folk i denne aldersgruppe lik som dei som er over 18 år. Fordelane med å gi koronavaksinen til barn er derfor større enn ulempene, meiner EMA..

NRK - 10 aug 21 kl. 17:47

Godkjenner stor infrastrukturpakke

Senatet i USA godkjenner president Joe Bidens infrastrukturpakke på over 1.000 milliarder dollar, melder NTB..

NRK - 24 aug 21 kl. 22:15

Godkjenner budsjett-planer i USA

Representantenes Hus i USA godkjenner planer om det nasjonale budsjettet på 3500 milliarder dollar. Samtidig fremmer de et forslag om infrastrukturplanen på 1000 milliarder dollar. Det melder Reuters..

NRK - 23 sep 21 kl. 01:42

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

NRK - 26 okt 21 kl. 22:24

FDA godkjenner vaksine for barn

Det amerikanske mat- og legemiddeltilsynet FDA godkjenner koronavaksinen fra BioNTech og Pfizer for barn fra fem til elleve år, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt