NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 12:38

NRK - 11 mar 23 kl. 10:30

God stemning i Holmenkollen

Rett før herrenes femmil starter i Holmenkollen melder politiet om «veldig god stemning» ved skiløypene. Politiet tvitrer at de ikke har hatt noen nevneverdige oppdrag og at publikumsflyten er god..
Les mer på NRK


Les mer om:
Holmenkollen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: God, stemningi , Holmenkollen
Klartale - 24 dec 22 kl. 06:30

Kongefamilien klar for jul

Kong Harald måtte nylig på sykehus. Men han fikk komme hjem til jul. I år skal kongefamilien feire på Kongsseteren i Oslo.

Klartale - 27 jun 23 kl. 16:00

Isen du bør smake i sommer

– Jeg skjønner ingenting. Denne var jo god! sier Anders Stensland Olsen.

Klartale - 20 dec 22 kl. 15:30

Fikk du med deg disse fotballstjernene?

Lionel Messi og Argentina er verdensmestere i fotball. De vant over Frankrike søndag kveld.Under et mesterskap er det ofte folk får øynene opp for nye stjerner.

NRK - 05 jan 23 kl. 12:20

Tar i bruk verdens første el-løypemaskin

Verdens første elektriske løypeprepareringsmaskin skal nå lage skiløyper i Holmenkollen i Oslo. Det er Oslo kommune som fra i dag tar i bruk den utslippsfrie og stillegående maskinen, og de opplyser til NRK at dette er den første elektriske preppemaskinen i verden som settes inn i daglig drift. Løypemaskinen blir én av tre maskiner som lager skiløyper i Holmenkollen i Oslo.

NRK - 08 mar 23 kl. 14:03

Vil unngå fyllefest i Holmenkollen

Holmenkollen Skifestival tar grep for å forhindre at årets skihelg utvikler seg til en fyllefest lik det som skjedde i 2018. Blant annet opprettes det en egen DJ-sone inne på arenaen. Her skal artister, Tiktok-stjerner og DJ-er underholde ungdommer på et rusfritt område.

VG - 18 mar 23 kl. 13:13

Thingnes Bø lekte seg i Holmenkollen: Hysjet til publikum

HOLMENKOLLEN (VG) Johannes Thingnes Bø (29) lekte seg på hjemmebane og tok sin 19. jaktstart-seier i Holmenkollen. Ved fjerde skyting tok han seg god tid - og hysjet til publikum før siste skudd..

NRK - 17 dec 22 kl. 22:59

Politiet rykket ut til arrangement med amper stemning på Tveita

Politiet i Oslo rykket lørdag kveld ut til Tveita i Oslo hvor det ble meldt om amper stemning på et arrangement, etter at flere titalls personer var uønsket til stedet. – Det var amper stemning uten at vi har melding om personskade, sier operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter ved Oslo politidistrikt til NRK. Politiet er på stedet med en del ressurser for å roe gemyttene og holde partene adskilt.

Dagbladet - 18 dec 22 kl. 21:32

- Veldig god stemning

Espen Barth Eide er blant forhandlingslederne som skal få i stand en Parisavtale for naturen. - Det er veldig god stemning, og hvis vi skal bruke sjakkpila på NRK, så er vi på hvit. Så jeg er optimist, sier Barth Eide..

NRK - 21 maj 23 kl. 14:28

Politiet før gullfesten: – Forventar god stemning

Politiet fullrosa publikum etter fellesvisiningen av finalen på Torgallmenningen i går. Då var det drygt 4000 menneske til stades, anslo politiet. På grunn av finalen og ei markering i Bergen sentrum, var politiet utrusta meir enn vanleg.

NRK - 17 mar 23 kl. 10:31

Snø hindrer t-banen til Holmenkollen

Linje 1 stopper ikke på Lillevann, Voksenkollen og Frognerseteren i begge retninger. Dette skyldes mye snø. Det settes inn minibusser mellom Lillevann - Holmenkollen og Holmenkollen - Frognerseteren, ifølge Ruter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 15 minutter siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 45 minutter siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 1 time siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 1 time siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 1 time siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 1 time siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.

NRK - 2 timer siden

Person funnet død etter boligbrann i Malvik

Det er funnet en død person der en eldre mann er savnet, etter en boligbrann i Malvik i Trøndelag. Brannen startet tidlig lørdag morgen. Huset var fullstendig overtent da nødetatene kom til stedet.

NRK - 2 timer siden

OL-vinner dømt for storming av Kongressen

Den amerikanske OL-gullvinneren i svømming Klete Keller er dømt til seks måneders husarrest, 360 timers samfunnstjeneste og tre års prøvetid for sin rolle i stormingen av Kongressen 6. januar 2021, melder ABC News. Keller var blant de første som ble pågrepet etter kongresstormingen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com