NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 20:00

NRK - 29 okt 21 kl. 05:55

Gjerningspersoner ikke funnet

Fredag morgen har politiet ennå ikke funnet mannen og kvinnen som skal stå bak knivstikkinga på Byåsen torsdag kveld. – Vi har en formening om hvem de er, sier politiets operasjonsleder Solfrid Lægreid. Hun sier videre at politiet ikke setter gårsdagens knivepisode i sammenheng med knivstikkinga i Trondheim sist helg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Byåsen, Solfrid Lægreid, Trondheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gjerningspersoner, ikke, funnet
Aftenposten - 30 aug 21 kl. 20:46

Politiet søker etter gjerningspersoner

Politiet jakterpå en eller flere gjerningspersoner etter at en person er skutt på Brynseng i Oslo..

Dagbladet - 30 aug 21 kl. 21:24

Person skutt - jakter gjerningspersoner

En person er alvorlig skadd etter å ha blitt skutt ved Brynseng T-banestasjon i Oslo mandag kveld. Politiet jakter på en eller flere gjerningspersoner..

Dagbladet - 30 aug 21 kl. 21:24

Ung mann skutt - jakter gjerningspersoner

Politiet opplyser at en ung mann er alvorlig skadd etter å ha blitt skutt ved Brynseng T-banestasjon i Oslo mandag kveld. Politiet jakter på en eller flere gjerningspersoner..

VG - 15 aug 21 kl. 07:37

Mann som ble funnet alvorlig skadet ble fraktet dit: – Funnstedet er ikke åstedet for volden

GAMLEBYEN (VG) Politiet jakter én eller flere gjerningspersoner etter at en mann i 30-årene ble funnet utendørs med alvorlige skader i Gamlebyen i Oslo..

NRK - 15 aug 21 kl. 06:52

Mann funnet alvorlig skadd i Oslo

En mann ble tidlig søndag morgen funnet alvorlig skadd i Konows gate i Oslo. Politiet mistenker at mannen kan ha blitt utsatt for vold. – Vi søker etter en eller flere gjerningspersoner, og etterforsker bredt med tanke på åsted og hendelsesforløp, skriver politiet i Oslo på Twitter..

VG - 15 aug 21 kl. 07:37

Mann funnet alvorlig skadet i Oslo - mistenker grov vold

Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner etter at en mann i 30-årene ble funnet utendørs med alvorlige skader..

NRK - 18 jul 21 kl. 03:12

To funnet etter stor leteaksjon

Det ble satt i gang en stor leteaksjon etter funnet av en seilbåt ved Katten på Nordstrand natt til søndag. To personer ble funnet og er i god behold. – Etter et omfattende søk har vi nå funnet to personer på Husbergøya.

NRK - 13 aug 21 kl. 01:41

Seks personer døde etter skyting

Til sammen seks personer, blant dem en angivelig gjerningsmann, er døde etter en skyteepisode i den engelske byen Plymouth torsdag, opplyser politiet. Ifølge politiet ble to kvinner og to menn, samt en tredje mann, som de mener er gjerningsmannen, funnet døde på åstedet. I tillegg døde en kvinne, som fikk behandling for skuddskader, på åstedet etter at politiet ankom.

NRK - 16 sep 21 kl. 14:32

Død mann funnet var savnet 24-åring

En død mann ble tirsdag funnet i Loddefjord i Bergen. Avdøde var en savnet 24 år gammel mann, bekrefter politiet. Dødsfallet skyldes en fallulykke.

NRK - 20 sep 21 kl. 00:30

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt