Klartale > Nyheter

Friday, 24 March, 09:38

Klartale - 08 okt 21 kl. 09:03

Gjerningsmannen ikke funnet

En mann ble skutt på Mortensrud i Oslo torsdag kveld. Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen for hendelsen.Mannen som ble skutt havnet i kritisk tilstand. Han fikk behandling på stedet. Så ble han fraktet til Ullevål sykehus.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Mortensrud, Oslo, Ullevål, Lofsrud, Søndre Nordstrand, Hekkelstrand,  nrk,  VG, Olstad, Erling Olstad, Tale

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gjerningsmannen, ikke, funnet
NRK - 27 maj 22 kl. 18:49

Sikkerhetsdirektør i Texas: Politiet gikk for sent inn

Sikkerhetsdirektør Steven McCraw i Texas sier politiet tok «feil avgjørelse» da de ventet med å bryte seg inn i klasserommet hvor en mann drepte 19 barn og to lærere på tirsdag. Det melder både Reuters og AFP. Kritikken av det amerikanske politiet har haglet siden skoleskytingen fant sted tirsdag i Uvalde i Texas.

NRK - 27 feb 23 kl. 20:40

Sjekker mistenkelig gjenstand etter at politimann ble angrepet

En politimann ble stukket med en spiss gjenstand utenfor politihuset i Norrköping da han skulle hjem fra jobb. Den antatte gjerningsmannen er skutt av politiet. Mandag kveld opplyser politiet at det innenfor sperringene rundt åstedet er funnet en mistenkelig gjenstand.

NRK - 02 feb 23 kl. 14:04

Oslo-politiet: Mener de vet hvem som drepte språkforsker i 1999

Oslo-politiet har funnet nye opplysninger om språkforskeren Knut Kristiansen, som ble funnet drept i leiligheten sin på Sandaker i Oslo i juli 1999. Han døde som følge av grov vold, og på åstedet var det ingen tegn til innbrudd. Etterforskningsgruppen som jobber med uløste saker har gått grundig gjennom materialet på nytt, sa politiinspektør Grete Medlid på en pressekonferanse torsdag.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:13

– Ingen andre ofre

Politiet sier at de ikke har kjennskap til at det var flere fornærmede i forbindelse med hendelsen på Bislett tirsdag. Vitner har blant annet fortalt at de så gjerningspersonen løpe med kniv etter en kvinne. – Det er ingen andre enn politiet og gjerningsmannen som er direkte involverte.

NRK - 05 jul 22 kl. 14:56

To lærere drept i Frankrike

To lærere er skutt og drept i en liten landsby i Frankrike, og fransk politi jakter på den antatte gjerningsmannen. De to lærerne, en mann og en kvinne, ble funnet drept i landsbyen Pouyastruc i Pyreneene mandag. Begge jobbet ved en skole i nabolandsbyen Tarbes.

NRK - 13 aug 21 kl. 13:53

Gjerningsperson kjente offer

En «veldig ung jente» og fem andre ble drept i en skyteepisode i den engelske byen Plymouth torsdag kveld. Det forteller politiet på en pressekonferanse fredag, ifølge Sky News. To andre ligger på sykehus med alvorlige skader.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 26 apr 22 kl. 16:46

Tre drept i barnehage sentralt i Russland

Tre mennesker ble drept da en mann åpnet ild i en barnehage i Uljanovsk-regionen i Russland. Også gjerningsmannen er død. – Vi kan bekrefte at det ble skutt og at det er fire døde, sier en talsperson for myndighetene i regionen til nyhetsbyrået Tass.

NRK - 02 jun 22 kl. 19:01

Gjerningsmannen i sykehusskytingen i USA var pasient – skjøt kirurgen sin

Mannen som skjøt og drepte fire personer på et sykehusområdet i Tulsa i USA var pasient ved sykehuset. Et av ofrene var en kirurg som hadde behandlet mannen. Ofrene for skytingen var kirurgen og en annen lege, en resepsjonist og en pasient, opplyser politisjef Wendell Franklin i Tulsa torsdag.

NRK - 03 jul 22 kl. 20:31

Vitne til danske TV 2: – Gjerningsmannen var lys og nytta jaktgevær

Mahdi Al-Wazni fortel til danske TV 2 at han såg gjerningsmannen på omkring 200 meter avstand. – Han var lys i andletet. Han gjekk i jakt- eller militærklede, seier Al-Wazni.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

– Blir overrasket om noen andre kan ta opp kampen

– Det er vanskelig å si hvem som vinner av Brann, Vålerenga og Rosenborg. Det sier Solveig Gulbrandsen til nyhetsbyrået NTB. Hun er ekspert for kanalen TV 2 og har tidligere vært fotballspiller.

Klartale - 45 minutter siden

Mann dømt for å ha svindlet 94 år gammel kvinne

En 62 år gammel mann har svindlet en 94 år gammel kvinne. Han er dømt til rundt to år i fengsel. Mannen kommer fra Østfold.

Klartale - 1 time siden

Solberg mener hun kunne styrt Norge bedre enn Støre

Erna Solberg leder partiet Høyre. Hun har også vært statsminister før. Hun sier hun kunne styrt landet bedre enn nårværende statsminister Jonas Gahr Støre.

Klartale - 1 time siden

Mange i Norge lurte på hva dette var

I Sverige skjøt de opp en rakett torsdag. I Norge så folk lysende objekter på himmelen. Mange lurte på hva det var.

Klartale - 1 time siden

Amerikansk angrep i Syria

USA har gjennomført et luftangrep i Syria. De angrep torsdag kveld. Det var gjengjeldelse for et angrep tidligere på dagen.

Klartale - 3 timer siden

Europa ruser seg på både kokain og «hestedop»

Et byrå har sjekket vann fra avløp. Der fant de mye rester av kokain. Folk i Europa bruker mer av narkotikaen enn før, sier de.

Klartale - 18 timer siden

Klarer Norge å kvalifisere seg?

Herre-landslaget til Norge skal spille mot Spania. Den spilles lørdag. Kampen er kvalifisering til Europa-mesterskapet (EM).

Klartale - 19 timer siden

Sier nei til Tiktok og Telegram

Folk som jobber i Oslo kommune, må fjerne apper. Det gjelder Tiktok og Telegram. Mange i arbeidslivet har telefoner gjennom jobb.

Klartale - 20 timer siden

Fant død person i Byfjorden i Bergen

Folk om bord i en hurtigbåt varslet politiet. Det lå en død person i i Byfjorden i Bergen. Personen er hentet til land.

Klartale - 20 timer siden

Stadig flere strever med å betale for lånene sine

Norges Bank gjør lånene våre dyrere. Men hensikten er god. Høyere styrings-rente skal hjelpe oss på sikt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com