NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 13:36

NRK - 22 april 21 kl. 03:59

Gjengjeldte rakettangrep

Israels forsvar skjøt natt til torsdag raketter over grensen mot Syria etter at de selv var blitt beskutt sørøst i landet Det blir koblet til den pågående konflikten mellom Israel og Iran. Ingenting skal ha blitt ødelagt som følge av angrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, Det, Israel, Iran

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gjengjeldte, rakettangrep
VG - 20 timer siden

Rakettangrep fra Hamas mot Jerusalem – Israel gjengjeldte angrepet

BEIRUT/OSLO (VG) Mandag har Hamas skutt raketter mot Jerusalem. Like etter gjengjaldt Israel angrepet. Ifølge palestinske myndigheter er ni personer drept på Gazastripen i motangrepet..

NRK - 15 feb. 21 kl. 23:05

Rakettangrep mot Arbil i Nord-Irak

Én sivilt ansatt ble drept og seks andre ansatte ble såret, blant dem en amerikansk soldat, i et rakettangrep mot flyplassen i Arbil i Nord-Irak mandag. To raketter traff også et boligområde nær flyplassen, men det er ikke meldt om drepte der..

E24 - 26 mars 21 kl. 06:28

Brann på oljeterminal i Saudi-Arabia etter rakettangrep

Et rakettangrep utløste en brann på en oljeterminal sør i Saudi-Arabia, på dagen seks år etter landets militærintervensjon i Jemen..

NRK - 24 april 21 kl. 03:51

Israel svarer på rakettangrep

Israels militære slo natt til lørdag til mot flere mål på Gazastripen som gjengjeldelse for flere rakettangrep. Israels militære sa på Twitter at de hadde slått til mot en militærpost tilhørende Hamas etter at 3 raketter fredag ble avfyrt mot Israel..

NRK - 05 mai 21 kl. 08:28

En drept i rakettangrep i Syria

En sivil person er drept og seks såret i det som syriske medier melder var et israelsk rakettangrep mot mål i havnebyen Latakia natt til onsdag. Israelske myndigheter hadde onsdag morgen ikke kommentert saken..

NRK - 15 feb. 21 kl. 20:39

Rakettangrep ved irakisk flyplass

Tre raketter slo mandag ned i nærheten av flyplassen i Erbil nord i Irak, melder AP. Minst to sivile skal ha blitt skadet. Amerikanske styrker er stasjonert like ved flyplassen, som ligger i den selvstyrte Kurdistan-regionen..

NRK - 15 feb. 21 kl. 20:39

Rakettangrep ved flyplass i Irak

Tre raketter slo mandag ned i nærheten av flyplassen i Erbil nord i Irak, melder AP. Minst to sivile skal ha blitt skadet, ifølge myndighetene. Amerikanske styrker er stasjonert like ved flyplassen, som ligger i den selvstyrte Kurdistan-regionen..

NRK - 16 feb. 21 kl. 04:28

USA er opprørt over rakettangrep

USAs utenriksminister Antony Blinken sa mandag at de er opprørt over rakettangrepet mot Arbil i Nord-Irak. Én sivilt ansatt ble drept og seks andre ansatte ble såret, blant dem en amerikansk soldat, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 22 feb. 21 kl. 17:55

Rakettangrep nær USAs ambassade

Det er avfyrt raketter mot USAs ambassade i Iraks hovedstad Bagdad, opplyser sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Det er foreløpig ikke kjent om noen mennesker er blitt såret i mandagens angrep..

NRK - 26 feb. 21 kl. 01:29

USA har bombet iranske mål i Syria

Det amerikanske forsvaret utførte torsdag luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Angrepet kommer etter flere rakettangrep mot amerikanske mål i Irak, opplyser to kilder til nyhetsbyrået..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Skredramma kan få 125 mill. ekstra

Regjeringa foreslår å gi Gjerdrum, som i romjula vart ramma av eit stort jordskred som kravde ti menneskeliv, 125 millionar kroner meir. Beløpet skal kompensere kommunen for meirkostnader i samband med skredet. – Gjerdrum kommune står i ein vanskeleg situasjon, og det skulle berre mangle at staten stiller opp.

NRK - 30 minutter siden

114 koronasmitta pasientar innlagde

Tysdag var 114 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ein nedgang på tre pasientar frå dagen før. 24 av pasientane får respiratorbehandling.

NRK - 30 minutter siden

Fleire arresterte i razzia

Politiet i Stockholm har gjennomført ein razzia mot fleire personar som er mistenkte for å ha overgrepsmateriale mot born, melder Aftonbladet. Bakgrunnen for aksjonen skal vera opplysningar politiet har fått gjennom internasjonalt samarbeid..

NRK - 45 minutter siden

Symbolsk krav mot AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

EU saksøker AstraZeneca

EU går til søksmål mot vaksineprodusenten AstraZeneca og krever å få levert 90 millioner doser innen juli..

NRK - 45 minutter siden

Symbolsk krav fra AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Fire personar i flyet – alle ute

Det var fire personar i flyet som har sklidd av rullebana på Voss. Alle skal vere ute av flyet og ingen av dei skal vera alvorleg skadde, melder 110-sentralen i Vest. Flyet skal lekke ein del drivstoff.

NRK - 1 time siden

75 prosent meldte om bivirkninger

I alt 28,7 prosent sier at de opplevde bivirkninger etter første dose med Pfizer-vaksinen. Hele 75,7 prosent AstraZeneca-vaksinerte sier det samme. Folkehelseinstituttet (FHI) har gjennomført en undersøkelse der 7.

NRK - 1 time siden

Fly har sklidd av rullebane på Voss

Et fire seters fly har sklidd av rullebanen på Bømoen på Voss, melder 110-sentralen..

NRK - 1 time siden

Bøndene tropper opp ved Stortinget

Jordbruksoppgjøret har satt sinnet i kok hos norske bønder. Nå møter de opp foran Stortinget for å vise sin misnøye. Det bli også flere markeringer andre steder i landet tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt