NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 19:57

NRK - 08 mai 21 kl. 08:57

Gjenforent med amerikansk familie

En kvinne som ble deportert i 2018 er den første som har fått komme tilbake etter at president Joe Biden innførte et program for gjenforening av familier. Alejandra Juarez ble sendt bort fra sin ektemann og to døtre til Mexico, melder the Guardian..
Les mer på NRK


Les mer om:
Joe Biden, Juarez, Mexico, Guardian

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gjenforentmed , amerikansk, familie
Aftenposten - 23 feb. 21 kl. 15:30

Spilte sammen i Fløya i fjor – nå blir den tidligere TIL-duoen gjenforent i Senja

Tomas Stabell (19) har bestemt seg for å bli Senja-spiller. Der gjenforenes han blant annet med Runar Johansen (20) som….

NRK - 15 mars 21 kl. 00:08

Papegøyepar gjenforent i Vestfold

Papegøyen Pia stakk fra kjæresten Pelle i Hof i Holmestrand kommune, Ved hjelp av brannvesenet ble hun hentet ned fra et grantre der hun satt 25 meter over bakken. Dermed kunne paret gjenforenes, melder Vestfold interkommunale brannvesen. ..

NRK - 12 mai 21 kl. 05:04

Hund reddet ut fra Gullfjellet

Hunden som falt utenfor en skrent på Gullfjellet, er reddet opp. Brannvesenets USAR-gruppe bidro i aksjonen. Det måtte borres inn to kroker før nedfiringen kunne starte.

VG - 17 mai 21 kl. 16:54

Her blir Suzy (6) reddet etter syv timer - men mistet mor og fire søsken

Suzy Eshkuntana (6) overlevde et israelsk luftangrep, men mistet moren og sine fire søsken. Hun ble senere gjenforent med faren på sykehuset..

E24 - 28 mai 21 kl. 11:33

Tidligere Viking-ledere blir tech-gründere: Selskapet prises til 28 millioner

Eirik W. Henningsen og Stian Røisland styrte Viking sammen. Nå er duoen gjenforent i Solv Spire AS.

Aftenposten - 31 mai 21 kl. 16:40

Her grensen Boris Johnson sa aldri ville komme. Nå kan den bli hans verste mareritt: Et forent Irland.

BELFAST (Aftenposten): Først kan han miste Skottland. Nå kan også Nord-Irland bli gjenforent med Irland..

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 21:07

Familie ble kastet ut. Nå fremskynder Oslo arbeidet med nye regler.

For en uke siden ble en familie med fem barn kastet ut av sin kommunale bolig på Tøyen i Oslo..

Dagbladet - 16 feb. 21 kl. 04:43

Trump-kritiker utstøtt fra egen familie

Flere republikanere straffes nå hardt av partiet for ha kritisert Donald Trump etter angrepet på Kongressen. Kongressrepresentanten Adam Kinzinger er i tillegg blitt utstøtt fra sin egen familie..

NRK - 16 feb. 21 kl. 09:44

Partier støtter utkastet familie

Venstre og Rødt krever at utkastelsen av en familie på sju i Oslo blir omgjort, melder TV 2. Etter ti år i den kommunale leiligheten, tjente familiefaren 15.000 kroner mer enn grensen for å ha rett på en slik bolig.

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 16:47

Mistet familie og venner i eksplosjon: – Jeg har hatt det veldig vanskelig

OBERSTDORF/OSLO (VG) Nour Keirouz (27) Har hatt en tung oppkjøring til VM, hvor hun har mistet både familie og venner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 30 minutter siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 45 minutter siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 1 time siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.

NRK - 1 time siden

Tre bjørnar kan fellast i Troms

Fleire bjørnar hatt tatt livet at sauer i Troms. Mest sannsynleg er det fire bjørnar som har forsynt seg av saueflokkar i kommunane Bardu, Salangen og Lavangen den siste tida. No blir det gjeve skadefellingstillatelse på tre av bjørnane..

NRK - 1 time siden

Eriksens kjærast snakkar ut

Christian Eriksens kjærast, Sabrina har for første gong uttalt seg etter Eriksens hjartestans. – Chris har det bra. No er vi her, og no har vi bruk for litt ro og kvile, seier ho i ein utsegn gjeve av B.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt