VG > Utenriks

Torsdag, 05 August, 13:44

VG - 21 juli 21 kl. 14:13

Gisseldrama i svensk fengsel: De ansatte er sluppet fri

To ansatte ble tatt som gisler av drapsdømte innsatte på Hällbyanstalten utenfor Eskilstuna. Nå er de sluppet fri. De to gisseltagerne krevde kebabpizza og et helikopter..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hällbyanstalten, Eskilstuna

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gisseldramai svensk , fengselDe , ansatteer , sluppet, fri
VG - 21 juli 21 kl. 14:13

Gisseldrama i svensk fengsel: To menn pågrepet

To ansatte ble tatt som gisler av to drapsdømte innsatte på Hällbyanstalten utenfor Eskilstuna. Gisseltakerne krevde kebabpizza og et helikopter..

VG - 21 juli 21 kl. 14:13

Gisseldrama i svensk fengsel: Gjerningsmennene pågrepet

To ansatte ble tatt som gisler av to drapsdømte innsatte på Hällbyanstalten utenfor Eskilstuna. Gisseltakerne krevde kebabpizza og et helikopter..

NRK - 21 juli 21 kl. 19:26

Et av gislene i Sverige sluppet ut

En av de to fengselsbetjentene som ble holdt som gissel av to drapsdømte fanger på et fengsel i Eskilstuna Sverige er nå sluppet ut. Det skriver SVT..

VG - 21 juli 21 kl. 14:13

Gisselsituasjon i svensk fengsel: De ansatte er sluppet fri

To ansatte ble tatt som gisler av drapsdømte innsatte på Hällbyanstalten utenfor Eskilstuna. De to gisseltagerne krever kebabpizza og et helikopter..

NRK - 29 juli 21 kl. 03:30

Krever at ansatte må vaksineres

Google venter til oktober med å åpne kontorene for sine ansatte, og innfører samtidig gradvis krav om at alle selskapets 130.000 ansatte i over 40 land må være vaksinert. Også Facebook innfører et lignende krav til sine USA-ansatte.

Dagbladet - 21 juli 21 kl. 14:56

Gisseldrama i svensk fengsel

To fengselsansatte er tatt som gisler av innsatte i Sverige. Gjerningsmennene skal være bevæpnet med barberblad og kreve helikopter, ifølge Aftonbladet..

NRK - 20 april 21 kl. 09:21

Fengsler lagt ut til salgs

Arendal fengsel og Hof fengsel er lagt ut for salg. Arendal fengsel har en prisantydning på 8,1 millioner kroner. Fengselet ble i sommer ersattet av Agder fengsel .

NRK - 01 juli 21 kl. 20:46

Tre menn dømt for voldtekt

Tre menn er dømt til fengsel for å ha voldtatt en kvinne i Drammen i desember 2019. Hovedmannen må belage seg på seks års fengsel. En annen person ble dømt til fengsel i to år og ti måneder som en tilleggsdom.

NRK - 27 mai 21 kl. 18:20

Kina avviser korona-spekulasjoner

Kinesiske myndigheter har sluppet en pressemelding hvor de avviser at koronaviruset ble laget i et laboratorium. Meldingen ble sluppet som en respons på at den amerikanske presidenten Joe Biden har startet en gransking for å finne ut av om viruset faktisk stammer fra et marked, eller om det stammer fra en laboratorieulykke..

NRK - 29 mai 21 kl. 21:04

14 studenter sluppet fri

Kidnappere har sluppet fri 14 studenter tatt til fange sist måned fra universitetet Greenfield nord i Nigeria. Det skriver Reuters. Siden desemver har mer enn 700 studenter blitt kidnappet fra universiteter og skoler rundt om i landet..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Starter etterforskning: Whisky til over 50.000 kroner savnet

I 2019 ga Japan en flaske whisky i gave til USAs tidligere statssekretær Mike Pompeo. Utenriksdepartementet skriver i en melding at de ikke vet hvor spriten er..

VG - 13 timer siden

– Trump begikk en gedigen politisk tabbe

Én beslutning kostet trolig Donald Trump seieren i presidentvalget i fjor, mener seniorforsker Svein Melby ved Institutt for forsvarsstudier..

VG - Igår: 20:56

Kraftige eksplosjoner i Afghanistan: – Kabul er under angrep

Afghanistans hovedstad Kabul er rystet av flere kraftige eksplosjon, og det meldes også om skuddveksling ved boligen til landets forsvarsminister..

VG - Igår: 16:06

Afghanske regjeringsstyrker ber innbyggerne forlate storby

Afghanske regjeringsstyrker ber de 200.000 innbyggerne om å forlate Lashkar Gah, hovedstaden i Helmand-provinsen, der Taliban har rykket inn..

VG - I førrgår: 07:15

New York Times: Guvernør avhørt i 11 timer etter anklager om seksuell trakassering

NEW YORK (VG) Etterforskningen av New York-guvernøren Andrew Cuomo (63) er i full gang etter påstander om seksuell trakassering. Nå kan hans politiske fremtid stå på spill..

VG - 01 aug. 21 kl. 23:28

3,6 millioner amerikanere kan bli hjemløse: – Barna mine spør «Hvor skal vi sove?»

Etter at et midlertidig forbud mot å kaste ut leietagere utløp 31. juli, risikerer millioner av amerikanere å bli kastet ut hjemmefra de neste ukene. Trebarnsmoren Migreldi Lara (37) vet ikke hva hun skal gjøre..

VG - 02 aug. 21 kl. 04:39

Infrastrukturpakken er omsider lagt fram for Senatet

En gruppe senatorer la søndag fram en infrastrukturpakke til nesten 1.000 milliarder dollar for Senatet, etter flere dager med forhandlinger..

VG - 31 juli 21 kl. 16:36

Desperate libanesere forlater et land i kollaps: – Den økonomiske krisen tvang meg

TRIPOLI, LIBANON (VG) Mens Libanon faller lengre utfor stupet, tar stadig flere dette desperate valget: risikere livet i en båtferd mot Europa..

VG - 30 juli 21 kl. 03:43

CDC: Covid-syke fullvaksinerte kan være like smittsomme som uvaksinerte

Fullvaksinerte kan være like smittsomme som uvaksinerte dersom de blir syke med covid-19, advarer amerikanske myndigheter i internt skriv..

VG - 30 juli 21 kl. 03:43

CDC: Vaksinerte som er smittet av coronaviruset kan være like smittsomme som uvaksinerte

Vaksinerte kan være like smittsomme som uvaksinerte om de blir smittet med covid-19, advarer amerikanske myndigheter i internt skriv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt