VG > Sport

Monday, 25 October, 12:00

VG - 16 sep 21 kl. 20:59

Gir seg som Unge Venstre-leder: – På tide å takke for seg

Unge Venstre-leder Sondre Hansmark varsler at han kommer til å gå av som leder for Unge Venstre på neste landsmøte i partiet. I løpet av de fire årene som leder er det bare én sak han angrer på..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Venstre, Sondre Hansmark, Unge Venstre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gir, segsom , Unge, Venstre-leder, tideå , takke, for seg
NRK - 16 sep 21 kl. 16:45

Unge Venstre-leder trekker seg

Sondre Hansmark trekker seg, etter fire år som leder i Unge Venstre – Jeg kommer til å gå av som leder ved landsmøtet vårt om noen uker. Jeg har hatt fire fantastiske år, og jeg er så stolt av alt Unge Venstre og Venstre har fått til, skriver han på Facebook..

VG - 16 sep 21 kl. 20:59

Trekker seg som Unge Venstre-leder: – På tide å takke for seg

Unge Venstre-leder Sondre Hansmark varsler at han kommer til å gå av som leder for Unge Venstre på neste landsmøte i partiet. I løpet av de fire årene som leder er det bare én sak han angrer på..

NRK - 06 jul 21 kl. 12:57

Unge Venstre sier unnskyld til AUF

AUF har stått alene i en kamp som Unge Venstre burde kjempet sammen dem, sier Unge Venstre-leder Sondre Hansmark. Han ber ungdomspartiet om unnskyldning. – Debatten etter 22.

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

NRK - 26 sep 21 kl. 17:22

Innstilt som leiar i Unge Venstre

Valkomiteen har samrøystes innstilt Ane Breivik som ny leiar av Unge Venstre. Ho tek over vervet etter Sondre Hansmark som går av som leiar i november. Ho er i dag første nestleiar i Unge Venstre og første vara til Stortinget for Hordaland..

VG - 06 jul 21 kl. 10:20

Unge Venstre-leder: – Unnskyld, AUF

I et debattinnlegg i Vårt Land tirsdag beklager Unge Venstre-leder Sondre Hansmark til AUF for at de har stått alene «i en kamp vi burde kjempet sammen med dem»..

NRK - 13 sep 21 kl. 20:11

Unge Venstre-leder: – Vi er nervøse

Leder for Unge Venstre, Sondre Hansmark, sier til NRK han er spent på kveldens valgresultat. – Vi er smertelig klar over hva det vil si å havne under sperregrensen, så det er nok mange som er litt nervøse for det. Men jeg tror det kommer til å gå bra, uten at jeg skal si altfor mye om det, sier en tydelig spent ungdomspolitiker.

NRK - 07 jul 21 kl. 23:03

Flere partier: Unnskyld, AUF

Unge Høyre og Senterpartiet følger Unge Venstre som har sagt unnskyld til AUF for manglende støtte etter Utøya-angrepet. Unge Høyre-leder Ola Svenneby lover at når AUF etterlyser debatt, skal han stille opp. Han sier til NTB at «i møte med hat og trusler skal AUF aldri måtte stå alene».

NRK - 17 aug 21 kl. 11:44

Åpner for nye allianser på sikt

Venstre-leder Guri Melby mener et regjeringsskifte kan føre til nye allianser på Stortinget og åpner for at partiet kan samarbeide med venstresiden – på sikt. – Styrken i et sentrumsparti er jo at man reelt kan samarbeide begge veier. Og det mener jeg er fremtiden for Venstre, sier Melby i et intervju med Vårt Land.

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 08:00

Ti kjappe med Unge Venstre: – Det er mye tryggere å ha et weed-monopol

Sondre Hansmark, leder i Unge Venstre, synes det er synd at rusreformen ble «drept»..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Dropp Nortura – skaff deg fastbonde!

For å spare noen småpenger skal hundrevis av arbeidsplasser i Steinkjer og på Jæren forsvinne. Nortura skal nemlig legge ned for å starte opp robotfabrikk på Østlandet, der alt kjøtt skal bli behandlet av roboter..

VG - 13 timer siden

Stor redningsaksjon i Hardanger: Frykter tre personer har gått utfor en foss

TOKAGJELET (VG) Nødetatene frykter båt med tre personer har gått utfor foss i Tokagjelet i Kvam kommune, og det pågår natt til mandag en stor redningsaksjon..

VG - 10 timer siden

243 millioner til TV-aksjonen

Så langt har årets TV-aksjon – til inntekt for Plan – innbrakt 243,3 millioner kroner. Dette er det høyeste beløpet noen gang ved avslutningen av sendingen..

VG - 11 timer siden

Baristaen «Gunther» fra «Friends» er død

Skuespiller James Michael Tyler, kjent for rollen som servitøren Gunther i TV-serien «Friends» er død, 59 år gammel..

VG - 13 timer siden

Gigantene i innbitt duell: Verstappen økte VM-ledelsen

Max Verstappen (24) og Lewis Hamilton (36) fortsetter sin vanvittig duell om gullet i Formel 1. Red Bull-føreren vant USA Grand Prix - og styrket håpet om å ta sin første VM-tittel..

VG - 14 timer siden

Flere fylker kan måtte kutte i kollektivtilbudet

Hvis ikke regjeringen tar grep, vil flere fylker måtte kutte i kollektivtilbudet. Færre passasjerer gir store inntektstap for kollektivselskapene..

VG - 15 timer siden

«Hulken Heggebø» berget Brann-poeng etter fyrverkerimatch mot Odd

SKIEN (VG) (Odd – Brann 3–3) Brann jaktet forgjeves en ny stjernespiss da Daouda Bamba forsvant i sommer. Alt de trengte var lokale Aune Heggebø (20)..

VG - 17 timer siden

Herjet da Rosenborg overkjørte Sandefjord: – Dette må være en lærepenge

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Sandefjord 4–1) Med tre målpoeng på tretten minutter, var Carlo Holse (22) kampens store spiller. Nå håper han på mer spilletid i favorittposisjonen..

VG - 16 timer siden

Solskjær på kanten av stupet: Skoene er for store

(Manchester United-Liverpool 0-5) Selv ikke en klubblegende som Ole Gunnar Solskjær er immun mot toppfotballens mest brutale mekanisme. .

VG - 17 timer siden

Berg skadet mot Godset: - Noe som knakk i kneet

DRAMMEN (VG) (SIF-Bodø/Glimt 1–1) Bodø/Glimt opplevde et lite mareritt borte mot Strømsgodset: Først ble lagkaptein Patrick Berg (23) kneskadet. Deretter avga gultrøyene to poeng i gullkampen mot Molde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt