NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 16:56

NRK - 02 aug 21 kl. 05:46

Gir opp snapchat-sporet

Politiet gir opp håpet om å få ut Snapchat-spor, etter helikopterulykken i Alta i 2019. Personvernet gjør at politiet ikke får tilgang på en snap som kan ha blitt sendt like før helikopteret styret og seks mennesker omkom..
Les mer på NRK


Les mer om:
Snapchat, Alta

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gir, opp, snapchat-sporet
NRK - 30 jul 21 kl. 00:45

Snapchat har tekniske vansker

Snapchat er nede og brukerne kommer ikke inn på meldingstjenesten. Over 100.000 brukere har meldt fra om feil, ifølge Downdetector.

NRK - 17 aug 21 kl. 08:27

Snapchat-utpressing rammer flere

Slettmeg.no har i sommer fått flere henvendelser fra Snapchat-brukere som har fått sin kontoen kapret og blitt utsatt for utpressingsforsøk. Ofrene presses for penger for at innholdet ikke skal spres videre, opplyser NorSIS, som står bak tjenesten.

Dagbladet - 11 maj 21 kl. 19:52

Rykter om smittesalg på Snapchat

Rykter om at coronasmitte selges på Snapchat for en hundrings, har ført til bekymring i hardt rammede Grenland..

NRK - 12 maj 21 kl. 09:58

Blir tilbudt narkotika på Snapchat

Ungdom i Lyngdal blir tilbudt gratis narkotika på Snapchat. Det kom fram da Lyngdal kommune presenterte funn fra et omfattende kartleggingsarbeid, skriver Lister24. Blant negative funn er at ungdomsmiljøene i kommunen er preget av «gjengkultur»..

NRK - 20 maj 21 kl. 12:14

Dømt etter Snapchat-deling

Ein mann i 30-åra er i Buskerud tingrett dømt til seks års fengsel for valdtekt av dottera si på eitt år. Mannen kom i politiet sitt søkjelys etter ei urovekkjande Snapchat-deling, som blei tipsa inn til politiet i Egersund. Han erkjente seg skuldig..

NRK - 08 jul 21 kl. 21:15

Åtvarar mot ny Snapchat-trend

Unge heng kvarandre ut med å legge ut seksuelle handlingar, slåstkampar og rusmisbruk på lukka «expose»-kontoar på Snapchat. Politiet ber om hjelp til å stoppa desse kontoane..

NRK - 30 jul 21 kl. 00:45

Snapchat er nede

Snapchat er nede. En rekke brukere har meldt om at de ikke kommer inn på meldingstjenesten..

Aftenposten - 17 aug 21 kl. 18:00

Advarer mot Snapchat-utpressing. Her er tre ting du bør gjøre for å sikre deg.

– Mange har lagret bilder i Snapchat som ofte er av en svært privat karakter..

Dagbladet - 04 sep 21 kl. 18:41

«Rød Løper» på Snapchat

Bare dager etter at kjendisuniverset «Rød Løper» kom med egen podkast lanserer de nå også en egen Snapchat-kanal..

NRK - 23 sep 21 kl. 12:05

Sosiale medier i valgkampen

De ni stortingspartiene brukte over 25 millioner kroner på over 15.000 annonser på Facebook, Instagram og Snapchat i årets valgkamp. Arbeiderpartiet var den største annonsøren, både i kroner og antall annonser, skriver ekspert på sosiale medier, Ståle Lindblad, i Kom24.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 30 minutter siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 30 minutter siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 45 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 45 minutter siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 45 minutter siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 2 timer siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt