NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:16

NRK - 10 jul 24 kl. 17:08

George Clooney oppfordrer Biden til å trekke seg

Hollywood-stjernen George Clooney, som er en stor bidragsyter til Demokratene, ber Joe Biden trekke seg fra presidentvalgkampen, melder nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
George Clooney, Demokratene, Joe Biden, AFP, Clooney, Biden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: George, Clooney, oppfordrer, Biden, tilå , trekke, seg
NRK - Igår: 14:50

George Clooney støttar Kamala Harris

Skodespelar George Clooney sa tysdag at han støttar Kamala Harris som presidentkandidat. Clooney, som er demokrat, bad president Joe Biden trekke seg i eit lesarinnlegg i New York Times tidlegare i juli. I ei utsegn til CNN takka han i dag Biden for innsatsen, og viste støtte til Kamala Harris.

NRK - 10 jul 24 kl. 17:08

George Clooney ber Biden trekka seg

Hollywood-stjerna George Clooney, ber USAs president Joe Biden om å trekka seg som demokratane sin presidentkandidat for 2024-valet. Det kjem fram i eit meiningsinnlegg skodespelaren sjølv har skrive i New York Times. Clonney er ein stor bidragsytar til demokratane sine valkampanjar.

Klartale - 12 jul 24 kl. 08:08

Kalte Zelenskyj for Putin

Nato-toppmøtet ble avsluttet torsdag. På møtets siste dag, gikk det galt for USAs president Joe Biden. Biden skulle ønske Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj velkommen til scenen.

Klartale - 04 jul 24 kl. 10:22

Biden nekter å trekke seg

Amerikanere skal velge ny president. Valget er 5. november.

NRK - 14 maj 24 kl. 08:32

George Clooney til Broadway

Skuespiller George Clooney (63) får sin Broadway-debut som skuespiller og manusforfatter. Ifølge blant annet The Hollywood Reporter, tar filmstjernen turen over til scenen våren 2025, når filmen «Good Night, and Good Luck» blir teater. Filmen om journalist Edward R.

Klartale - 27 jun 24 kl. 06:15

Dette må du å vite før debatten

Donald Trump skal møte Joe Biden til debatt. Det skjer natt til fredag norsk tid. Dette er deres første møte siden 2020.

Klartale - 28 jun 24 kl. 08:23

Biden skulle virke ung og frisk. Det klarte han ikke, sier ekspert

Kampen står mellom Donald Trump og Joe Biden. En av dem får bli president i USA de neste årene. Biden er dagens president, og valget er 5.

NRK - 11 jul 24 kl. 01:35

Senator ber Biden trekke seg

Så langt har ni kongressrepresentantar bede Joe Biden om å trekke seg som Demokratane sin presidentkandidat. For fyrste gong seier ein av dei demokratiske senatorane det same. – Til det beste for landet ber eg president Biden om å trekke seg, skriv senator Peter Welch i Washington Post, ifylgje Reuters.

VG - 21 timer siden

George Clooney debuterer i politisk drama

George Clooney (63) Broadway-debuterer i en sceneversjon av den seks ganger Oscar-nominerte filmen «Good Night, and Good Luck»..

Klartale - 22 jul 24 kl. 08:52

Biden har trukket seg fra valgkampen

Joe Biden er president i USA. Snart er det nytt valg. Biden har vært kandidat til å bli president igjen for demokratene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 3 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 45 minutter siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 30 minutter siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 1 time siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 2 timer siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com