Klartale > Nyheter

Saturday, 03 December, 21:04

Klartale - 29 sep 22 kl. 06:30

Gentjana fra Albania fikk drømmejobben i Norge

Gentjana Hyraj sitter på kontoret sitt i Nordocks lokaler. Hun møter Klar Tale med et stort smil og en knall rosa blazer. Nordocks holder til på Fokserød i Sandefjord kommune. Her jobber Hyraj som prosjektleder innen salg.– Jeg jobber med akkurat det samme her som jeg gjorde i Albania, sier Hyraj.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Hyraj, Nordocks, Klar Tale, Fokserød, Sandefjord, Albania, Norge, Arbeid, Solstad, Globale Sandefjord, CV, Faten Lubani, Nav, Sandefjord Næringsforening, Premakumar Thambirajah, Thambirajah, FornØyde, Lubani, Gentjana Hyraj, SolstadLubani, Nav Sandefjord, Statistisk, FNs, NorgeAlbanske Gentjana Hyraj

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gentjanafra , Albania, fikk, drømmejobbeni , Norge
NRK - 18 jul 22 kl. 21:54

EU innleder samtaler om medlemskap med Albania og Nord-Makedonia

EUs 27 medlemsland ble mandag enige om å innlede medlemssamtaler med Albania og Nord-Makedonia, etter at sistnevnte løste en tvist landet hadde med Bulgaria. – EUs medlemsland har akkurat blitt enige om å innlede medlemssamtaler med Albania og Nord-Makedonia, skriver Tsjekkias statsminister Petr Fiala, hvis land har EUs roterende presidentskap, på Twitter. – Vi har tatt nok et viktig skritt mot å bringe Vest-Balkan nærmere EU, legger han til.

NRK - 07 sep 22 kl. 14:29

Albania kutter diplomatiske bånd til Iran og viser til hackerangrep

Albania har onsdag brutt alle diplomatiske bånd med Iran etter at statsminister Edi Rama beskyldte Iran for å stå bak et massivt nettangrep mot landet i sommer. – Ministerrådet har besluttet å avslutte alle diplomatiske forbindelser med Den islamske republikken Iran med umiddelbar virkning, sa Rama i en uttalelse onsdag. Statsministeren har anklaget Iran for å stå bak et større nettangrep mot albanske institusjoner 15.

Aftenposten - 23 aug 22 kl. 18:12

Anna Cecilie Jordsjø har drømmejobben. Den som krever at hun starter arbeidsdagen midt på natten og spiser én gang om dagen.

Vekkerklokken ringer 02 hver morgen og hun bør helst veie 53 kilo. Anna Cecilie Jordsjø (26) mener likevel hun har drømmejobben..

NRK - 21 aug 22 kl. 03:42

Russere og ukrainere pågrepet ved militæranlegg i Albania

To albanske soldater ble skadd da de stanset to russere og en ukrainer som forsøkte å ta seg inn i et militæranlegg i Albania. De mistenkes for å være spioner. En av dem forsøkte angivelig å ta bilde av fabrikken, som brukes til å demontere utrangerte våpen.

Klartale - 26 okt 22 kl. 13:53

Slik var dagen i Hæren for Prinsesse Ingrid Alexandra

Prinsessen fikk det som ble kalt «drømmedager» da hun ble 18 år gammel. Hun hadde fra før vært én dag hos Sjøforsvaret og én hos Luftforsvaret. Tirsdag var hun hos Hæren.

Klartale - 23 aug 22 kl. 12:02

Riise har valgt lag for første gang

Mange hadde troen på de norske fotballkvinnene. Men etter et skuffende Europa-mesterskap er de nå tilbake. Norges gamle trener Martin Sjögren måtte slutte etter mesterskapet.

NRK - 06 sep 22 kl. 20:26

Norge knuste Albania på Ullevaal

Sophie Román Haug tok virkelig vare på muligheten på topp i Ada Hegerbergs fravær. Spissen scoret hat trick i sin første kamp fra start da Norge vant 5-0 over Albania i VM-kvalifiseringskampen..

VG - 13 maj 22 kl. 12:10

Norske Einar Martinsen har vært med å lage nye «Avatar»

Etter at Einar Martinsen (32) fikk drømmejobben på New Zealand, har han vært med på å lage blant annet «Avengers: Endgame», «Child’s Play» og «Avatar: The Way Of Water»..

Aftenposten - 08 jun 22 kl. 06:30

Jørgen Holte fikk drømmejobben. Fire ting du bør og aldri bør si under jobbintervjuet.

Og fire ting du aldri bør si..

NRK - 05 okt 22 kl. 15:20

Åge Skinstad ny sjef for ski-VM 2025

Det bekrefter arrangøren for VM i Trondheim onsdag. Skinstad fikk jobben i et styremøte tirsdag. – Åge har lang og bred ledererfaring, både fra idrett og næringsliv, som dekker svært mange av de viktige områdene i tiden fram mot VM.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 15 timer siden

Restauranter skriker etter folk til å jobbe

– Få elever begynner på restaurant- og matfag, og mange slutter. Bransjen sliter med å skaffe folk. Det skrev avisa Nationen i en leder.

Klartale - 16 timer siden

Dag 3: Julemarked

3. desember.For mange er det en nødvendighet å få dratt på julemarked før jul.

Klartale - Igår: 16:00

Hvordan gikk egentlig Black Week?

Årets julegavehandel er fullt i gang. Forrige uke var det en stor handledag på Black Friday. Mange butikker kjørte Black Week hele uka.

Klartale - Igår: 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

Klartale - Igår: 13:05

Vil ta vare på informasjonen du legger ut på nett

Justis- og beredskaps-minister Emilie Enger Mehl holder pressekonferanse fredag. Hun skal snakke om Politiets sikkerhets-tjeneste (PST). Hedvig Moe er også tilstede.

Klartale - Igår: 12:03

Undersøker hvorfor bro kollapset

15. august raste Tretten bru i Øyer kommune. Statens havarikommisjon har sjekket hvordan det skjedde.

Klartale - Igår: 11:00

Er kritikken mot Qatar rasistisk?

Lise Klaveness Norges er president i Norges Fotball-forbund (NFF). Klaveness og NFF har fått meldinger fra norske minoritets-ungdommer. Det fortalte Klaveness i et intervju med nyhetsbyrået NTB forrige uke.

Klartale - Igår: 10:49

Silo har eksplodert

– Nødetatene på vei til Tretjerndalsveien etter at en silo har eksplodert. Personskader kjent, men ukjent skadegrad, skriver Øst politidistrikt på Twitter.– Vi ble ringt klokken 10.

Klartale - Igår: 10:40

Ber om fengsel for kvinne etter hundeangrep

Det har pågått en rettssak mot en kvinne etter at hunden hennes drepte et barn. Kvinnen var farmoren til barnet på ett og et halvt år. Aktor ber om at kvinnen dømmes til seks måneder i fengsel.

Klartale - Igår: 09:55

Slik har andre uka med fotball-VM vært

Søndag 20. november startet kampen om å bli verdensmester i fotball for landslag.Klar Tale følger mesterskapet, men lager ingen saker med resultat hver dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com