E24 > Økonomi

Friday, 02 December, 06:07

E24 - 2021-11-09 14:26:00

General Electric planlegger å splitte selskapet i tre børsnoterte enheter

Det over 100 år gamle amerikanske selskapet gjør store endringer i strukturen. Nå skal tre nye enheter fokusere på luftfart, helsevesen og energi..
Les mer på E24


Les mer om:
Electric

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: General, Electric, planleggerå , splitte, selskapeti , tre, børsnoterte, enheter
E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Blandet på Wall Street: General Electric stiger

De sentrale indeksene på Wall Street går hver sin vei i tidlig handel tirsdag, mens General Electric stiger mer enn fem prosent etter splitt-nyhet..

NRK - 25 mar 22 kl. 16:00

Hevder at russisk general er drept

Ukrainske myndigheter hevder at enda en russisk general er drept i kamper ved en flyplass sør i landet nær den russiskokkuperte byen Kherson. Det er en av president Zelenskyjs rådgivere som fredag oppgir at general Jakov Rjanzantsev er drept i et ukrainsk angrep. Uttalelsen er spilt inn på video.

NRK - 21 feb 22 kl. 16:00

Ap-ordførere vil splitte Innlandet

Et flertall av Ap-ordførerne i Innlandet vil splitte fylket. Dermed er de på kollisjonskurs med flertallet i egen fylkestingsgruppe, som vil beholde Innlandet. En kartlegging NRK har gjort viser at ni Ap-ordførere vil følge resultatet fra folkeavstemninga, som ga et flertall for å få tilbake de to fylkene Hedmark og Oppland.

Klartale - 02 sep 22 kl. 08:33

Vil beholde «Norges rareste kommune»

Kinn kommune består. Hvis folks mening blir hørt. Et lite flertall vil beholde «Norges rareste kommune».

NRK - 05 sep 22 kl. 15:26

LO etter tog-møte med regjeringen: – Oppfatter at de ikke har låst seg

Planer om å splitte opp togtrafikken på Østlandet i to selskap har skapt raseri i fagbevegelsen. Nå har LO blitt forsikret om at saken ikke er ferdigbehandlet. – Vi oppfatter regjeringen dit hen at de ikke har låst seg i denne saken, sier nestleder Steinar Krogstad i LO i en epost til NTB.

NRK - 28 sep 22 kl. 15:38

Tidligere forsvarssjef: Russland vil splitte vesten

Tidligere forsvarssjef Harald Sunde mener angrepet på Nord Stream-ledningen trolig kan ses som et forsøk fra Russland på å splitte vesten og spre usikkerhet. Dette sier han til Teknisk Ukeblad. Den tidligere forsvarssjefen sier all mistanke for angrepet mot Nord Stream-rørledningen går mot Russland.

NRK - 29 okt 22 kl. 07:33

General Motors suspenderer annonser på Twitter

General Motors suspenderer betalte annonser på Twitter etter at Elon Musk tok kontroll over meldingstjenesten. – Vi har kontakt med Twitter for å få en idé om hvilken retning plattformen tar under den nye ledelsen, sier en talsmann for GM. Musk er eier av Tesla, som er en av General Motors' konkurrenter.

NRK - 04 nov 22 kl. 00:44

Selskaper dropper Twitter-annonser etter Musks overtakelse

Storselskaper som General Mills og Volkswagen har satt Twitter-annonseringen på pause for å se an kursen plattformen vil ta under Elon Musks ledelse. – Vi har satt annonseringen på Twitter på vent, sier talsperson Kelsey Roemhildt for General Mills, hvis merkevarer inkluderer blant andre frokostblandingen Cheerios og isprodusenten Häagen-Dazs. – Som alltid vil vi fortsette å følge med på denne nye retningen og vurdere pengene vi bruker på reklame, legger hun til.

NRK - 25 jul 22 kl. 10:43

Undersøkelse: Nordmenn er lei norgesferie

Norge er det landet hvor flest planlegger å reise det neste året, viser en internasjonal ferieundersøkelse. Men bare 30 prosent av oss vil feriere i Norge, skriver NTB. Totalt planlegger 73 prosent av nordmenn å dra på ferie det neste året.

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Wall Street snur nedover

De sentrale indeksene på Wall Street faller fra rekordhøydene sine, mens industrigiganten General Electric klatrer etter splitt-nyhet..

Fler nyheter fra E24

E24 - 14 timer siden

Blandet på en rolig handelsdag

Etter gårsdagens rally endte de amerikanske børsene en rolig dag blandet..

E24 - 8 timer siden

Tror boligprisene skal falle videre: – Kan se for oss bratt nedgang frem mot jul

Økonomer venter nedgang i boligprisene de neste månedene og sier det ikke er utenkelig med minustegn foran prisutviklingen i 2023..

E24 - 14 timer siden

Blandet på Wall Street

Etter gårsdagens rally er de amerikanske børsene nå mer rolig..

E24 - 10 timer siden

Storebrand ekskluderer fire gruveselskaper: – Vi ser en skremmende utvikling

Norges største kapitalforvalter vil ikke lenger investere i selskaper som dumper gruveavfall i sjø eller selskaper som vil utvinne mineraler på havbunnen. De vil også følge nøyere med på oljeselskaper som operer i Arktis..

E24 - 10 timer siden

Norske verft klarer ikke å konkurrere. Dette fartøyet skal bygges i utlandet.

Verftene sliter med å fylle ordreboken, men ingen norske verft var interessert i å bygge verdens første frakteskip på hydrogen. Verft i tre andre land kjemper nå om jobben..

E24 - 11 timer siden

En kjærlighetsløs affære

Et pessimistisk og grettent tja til EU..

E24 - 13 timer siden

Dette får du i strømstøtte for november

Nå er det klart hva strømstøtten for november blir, nemlig rundt 48 øre per kilowatt time i Sør-Norge. Det er 22 øre mindre enn hva vi fikk i oktober og hele 277 øre lavere enn i september..

E24 - 14 timer siden

Nedgang på Wall Street

Etter gårsdagens rally er de amerikanske børsene nå ned..

E24 - 13 timer siden

Staten har brukt 15 millioner på laksepermitteringer

Mens det er «gratis» for laksenæringen å permittere sine ansatte, har staten brukt millionsummer på det de siste fire årene. Nå varsler regjeringen at de vil se nærmere på permitteringsreglene..

E24 - 13 timer siden

Tidligere toppolitikere i Ap og H fikk skattesmell

De to tidligere toppolitikerne Martin Henriksen (Ap) og Kristian Tonning Riise (H) har fått skattesmell etter kontrollen av pendlerboliger. Henriksen fikk tilleggsskatt, fordi saken ansees som alvorlig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com