NRK > Nyheter

Friday, 02 December, 08:27

NRK - 09 nov 21 kl. 14:46

Gasslekkasje under kontroll

Situasjonen er under kontroll etter at et bygg ble evakuert etter en gasslekkasje ved NTNU Gløshaugen. Brannvesenet er inne med røykdykkere. Tre personer ble sendt til sykehus, mens flere får helsehjelp. Tilstanden deres er ikke kjent. Utslippet skal ha vært fosfingass, som er brannfarlig og helseskadelig, melder Adresseavisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTNU Gløshaugen, Adresseavisa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gasslekkasjeunder , kontroll
NRK - 09 nov 21 kl. 14:04

Tre til sykehus etter gasslekkasje

Politiet evakuerer Gløshaugen på NTNU i Trondheim etter melding om en gasslekkasje. Tre personer er sendt til sykehus etter lekkasjen. Det er uvisst hvordan gasslekkasjen har oppstått.

NRK - 10 apr 22 kl. 12:02

Gasslekkasje på Equinor-anlegg i Nordsjøen

Det var søndag en gasslekkasje på et Equinor-anlegg på Kvitebjørn-feltet i Nordsjøen. Ingen er skadd, og lekkasjen ble raskt stanset. E24 skriver at det søndag i 12-tiden ble jobbet med å normalisere driften.

NRK - 24 aug 22 kl. 13:18

Ingen gasslekkasje på gjennvinningsanlegg

Naudetatane er ferdige på gjenvinningsanlegget på Møllendal i Bergen. – Brannvesenet bekreftar at det ikkje har vore nokon gasslekkasje på staden, melder politiet. Det var full utrykning til staden etter meldingar om gasslekkasje like før klokka 12..

NRK - 26 sep 22 kl. 17:05

Gasslekkasje nær Nord Stream 2

Det er observert en gasslekkasje sørøst for den danske øya Bornholm i Østersjøen. Lekkasjen er påvist der gassrørledningen Nord Stream 2 går. Mandag ble det meldt om et plutselig fall i trykket i gassrørledningen, som går fra Russland til Tyskland via Østersjøen.

Klartale - 21 apr 22 kl. 06:00

Krigen om Donbas: Dette handler kampen om

Soldater fra Russland retter nå angrepene mot Donbas-regionen. Der har det vært konflikt de siste åtte årene. Hvorfor kriges det om dette området?

NRK - 21 jul 22 kl. 23:37

Kontroll på gasslekkasje ved Tine-meieri

I alt 24 ansatte ble evakuert da det oppsto en gasslekkasje ved Tine-meieriet i Brumunddal i Ringsaker torsdag kveld. Politiet fikk melding om gasslekkasjen klokken 20.43.

NRK - 16 aug 21 kl. 10:34

Gasslekkasje i Ruseløkkveien

Alle nødetater er på en byggeplass i Ruseløkkveien 26 etter melding om gasslekkasje. Det er CO₂-gass som lekker i en kjeller. Sikkerhetsavstand er satt til 50 meter.

NRK - 31 aug 21 kl. 12:36

Gasslekkasje på hotell

Brannvesenet har rykket ut til Thon Hotel Oslofjord i Bærum etter melding om en gasslekkasje. Hele hotellet i Sandvika er evakuert. Brannvesenet sjekker bygget.

NRK - 23 mar 22 kl. 12:50

Flere med pustevansker etter gasslekkasje i London

Det skal ha vært en gasslekkasje nær Olympiaparken nær Stratford øst i London, melder byens ambulansetjeneste. Flere får behandling for pusteproblemer. Et større område er blitt sperret av, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 28 apr 22 kl. 11:36

Oppretter sikkerhetssone etter gasslekkasje

Det opprettes en sikkerhetssone på 300 meter etter en gasslekkasje i Ålesund, det opplyser politiet på Twitter. Området er avsperret, og alle som befinner seg der vil bli varslet per SMS. Det skal dreie seg om en lekkasje av LPG-gass i væskeform, som går over i gass, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mistenker brann på skule var påsett

Fleire elevar må bli heime i dag etter at det brann ved ein ungdomsskule i Trondheim i natt. Brannen starta i eit klasserom der det er store brannskadar. – Ut frå det vi har funne på åstaden, så er vår teori at brannen kan vere påsett, seier operasjonsleiar Trond Volden ved politiet i Trøndelag..

NRK - 30 minutter siden

4 av 14 trebruer bestod inspeksjon etter brukollaps

Etter brukollapsen på Tretten 15. august stengde Statens vegvesen 14 tilsvarande bruer i tre. Berre fire av desse bestod inspeksjonen, skriv Teknisk Ukeblad.

NRK - 45 minutter siden

Pelé sendte takkehilsen fra sykehuset

Den brasilianske fotballegenden Pelé (82) ble innlagt på sykehus denne uken. Nå takker han alle sine fans rundt om i verden for alle positive meldinger. 82-åringen ble operert for tykktarmskreft i september i fjor, men har hatt noen tilbakefall og ble innlagt igjen på et et sykehus i Sao Paulo tidlgere i uken.

NRK - 45 minutter siden

Togforsinkelser mellom Gardermoen og Lillestrøm

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn på grunn av et tog som sperrer sporet fredag morgen, skriver Bane Nor. Alle toglinjene som kjører på strekningen er berørt av problemene..

NRK - 45 minutter siden

Blir henta med helikopter

Ein bilførar er kritisk skadd og blir henta med luftambulanse etter ein frontkollisjon i flyplasskrysset i Hovdebyga i Ørsta. Den andre bilføraren blei sendt med ambulanse til sjukehuset i Volda..

NRK - 1 time siden

Koronamedisin kan gi effektiv behandling til alvorleg sjuke

Frå og med fredag er medisinen Paxlovid tilgjengeleg i norske apotek. Medisinen kan hjelpe dei som er alvorleg sjuke av korona. – Målet med å gi Paxlovid er særleg å redusere alvorleg sjukdom, men også å redusere belastinga på helsetenesta, seier assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til NRK..

NRK - 1 time siden

Nytt oljefunn i Norskehavet

Neptune Energy og lisenspartnarane stadfestar eit nytt funn i leitebrønnen Calypso i Norskehavet. Førebelse utrekningar viser at det utvinnbare volumet er på mellom 1 og 3,5 millionar kubikkmeter, som svarar til 6–22 millionar fat, melder NTB. Calypso er Neptune Energys tredje funn på seks månader på norsk sokkel.

NRK - 1 time siden

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar drepne

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar er så langt drepne sidan Russland invaderte Ukraina i februar. – Vi har offisielle utrekningar frå generalstaben som viser at mellom 10.

NRK - 1 time siden

Nesten like mange dør av drukning som i trafikken

Så langt i år har 86 personer druknet her i landet, viser tall fra Redningsselskapet. Det er tolv flere enn til samme tid i fjor. I november måned druknet sju personer.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt under en bil etter en trafikkulykke på Teisen i Oslo, skriver politiet. Skadeomfanget er foreløpig uklart, skriver politiet videre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com