NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 01:19

NRK - 09 nov 21 kl. 14:46

Gasslekkasje under kontroll

Situasjonen er under kontroll etter at et bygg ble evakuert etter en gasslekkasje ved NTNU Gløshaugen. Brannvesenet er inne med røykdykkere. Tre personer ble sendt til sykehus, mens flere får helsehjelp. Tilstanden deres er ikke kjent. Utslippet skal ha vært fosfingass, som er brannfarlig og helseskadelig, melder Adresseavisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTNU Gløshaugen, Adresseavisa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gasslekkasjeunder , kontroll
NRK - 09 nov 21 kl. 14:04

Tre til sykehus etter gasslekkasje

Politiet evakuerer Gløshaugen på NTNU i Trondheim etter melding om en gasslekkasje. Tre personer er sendt til sykehus etter lekkasjen. Det er uvisst hvordan gasslekkasjen har oppstått.

NRK - 16 aug 21 kl. 10:34

Gasslekkasje i Ruseløkkveien

Alle nødetater er på en byggeplass i Ruseløkkveien 26 etter melding om gasslekkasje. Det er CO₂-gass som lekker i en kjeller. Sikkerhetsavstand er satt til 50 meter.

NRK - 31 aug 21 kl. 12:36

Gasslekkasje på hotell

Brannvesenet har rykket ut til Thon Hotel Oslofjord i Bærum etter melding om en gasslekkasje. Hele hotellet i Sandvika er evakuert. Brannvesenet sjekker bygget.

NRK - 27 aug 21 kl. 22:24

Taliban klare til å ta over

En talsmann for Taliban sier gruppa har tatt kontroll over deler av flyplassen i Kabul. Han hevder at bare en liten del av flyplassen er under amerikansk kontroll. En annen talsmann for Taliban sier at de er klare til å ta full kontroll over flyplassen.

NRK - 03 sep 21 kl. 19:22

Taliban hevder de har full kontroll

Fredag kveld melder Reuters at tre Taliban-kilder nå hevder at Taliban har full kontroll over hele Afghanistan. De hevder altså å ha tatt kontroll over Pansjirdalen, hvor det har vært kamper mellom Taliban og motstandskrigere. Regionen er den eneste som Taliban ikke har hatt kontroll over..

E24 - 30 sep 21 kl. 12:39

Equinor-anlegget på Monstad evakuert etter melding om diesellekkasje

Politi og brannvesen er på Equinor-anlegget Mongstad etter en gasslekkasje. Like etter 12.30 melder politiet at det er kontroll på stedet..

NRK - 28 okt 21 kl. 21:28

Evakuert etter gasslekkasje

Nødetatene er på legevakten Øvre Eiker etter melding om lekkasje av en gass, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Gasslekkasjen har skjedd innendørs. Det er kontroll på lekkasjen og kilden er tatt ut.

NRK - 28 okt 21 kl. 21:28

Ni evakuert etter gasslekkasje

Nødetatene er på legevakten Øvre Eiker etter melding om lekkasje av en gass, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Gasslekkasjen har skjedd innendørs. – Det er kontroll på lekkasjen og kilden er tatt ut.

NRK - 18 aug 21 kl. 10:41

Ikke kontroll på riviera-branner

Brannvesenet kjemper på tredje dagen for å få kontroll over Frankrikes verste skogbrann hittil denne sommeren, i nærheten av Saint-Tropez på rivieraen. Tusenvis av innbyggere og turister har flyktet fra skogbrannen, som har svidd av 50.000 mål siden den startet i naturreservatet Plaine des Maures mandag kveld.

NRK - 01 sep 21 kl. 09:34

– Vi har ikke veldig god kontroll

– Vi har ikke veldig god kontroll, i og med at det har økt så mye som det har gjort uke etter uke, samtidig vil flere bli vaksinert nå, og det vil hjelpe veldig på, sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad om smittesituasjonen til NRK. Nakstad sier Norge må komme seg gjennom de neste fire-fem ukene, fram til flere er fullvaksinerte, før man kan få mer kontroll..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt