NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:16

NRK - 29 jan 23 kl. 00:59

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen. Det er ikke vurdert evakuering. – Det er ikke fare for ytterligere spredning, sier Klokkersund til avisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ålesund, Borgundfjordveien, Møre, Romsdal, Twitter, VG, Eivind Klokkersund, Styren, Klokkersund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gasslekkasjei , Ålesund
NRK - 29 nov 22 kl. 15:01

Formannskapet i Ålesund seier nei til kommunedeling

Formannskapet i Ålesund seier nei til at folket på Ona og Sandøy skal få melde overgang frå Ålesund til Aukra. Det skriv Sunnmørsposten. Etter at Haram fekk ja til å gå ut av Ålesund søkte også innbyggarane lengst nord om få forlate storkommunen, og gå inn i Aukra.

NRK - 29 nov 22 kl. 15:01

Må fortsatt tilhøre Ålesund

Folket på Ona og Sandøy får ikke melde overgang fra Ålesund til Aukra. Det vedtok et flertall i Ålesund formannskap tirsdag, ifølge Sunnmørsposten. Etter at Haram fikk ja til å gå ut av Ålesund søkte også innbyggerne lengst nord om få forlate storkommunen og gå inn i Aukra.

NRK - 26 jan 23 kl. 15:19

Arbeidet med skilsmissa blir førebels sett på vent

Det er eit klart fleirtal i kommunestyret i Ålesund for å stanse arbeidet med delinga av Ålesund og Haram inntil departementet kan stadfeste at kostnadane blir dekt slik Ålesund kommune har søkt om. Det viser debatten i kommunestyremøtet som pågår nå. I følgje kommunen vil arbeidet med skilsmissa mellom Ålesund og Haram koste 237 millionar kroner.

NRK - 05 jan 23 kl. 14:03

Gasslekkasje stoppet på kjøpesenter i Tromsø

Kjøpesenteret Amfi Pyramiden i bydelen Tromsdalen er nå åpen igjen, etter at det i 14-tiden kom melding om gasslekkasje på senteret. 14.15 hadde brannvesenet luftet ut senteret og målt, med konklusjonen om at det er sikkert igjen.

Klartale - 30 dec 22 kl. 14:02

Økt beredskap ved flere sykehus

Fire norske sykdommer opplever høyt press for tiden. Det kommer stadig flere pasienter. Det er St.

NRK - 05 jan 23 kl. 17:21

Ålesund kal møte statsråden om ei veke

Kommunestyret i Ålesund vedtok torsdag samrøystes ein uttale om at skilsmissa mellom Ålesund og Haram er ei vanskeleg sak, når ein ikkje veit kor mykje pengar ein får. Ordføraren og varaordføraren drar torsdag om ei veke til Oslo for å møte kommunalministeren. Femten av representantane røysta mot innstillinga frå formannskapet om å stoppe prosessen med å skilje Haram frå Ålesund..

NRK - 31 jan 23 kl. 10:59

VG: To politibetjenter har status som mistenkt etter dødsfall i Ålesund

To politibetjenter mistenkt etter dødsfallet i Ålesund Lørdag rykket politiet ut til melding om en blodig mann i veibanen i Ålesund sentrum. Politiet så seg så nødt til å bruke fysisk makt for å få kontroll på personen. Det ble deretter forsøkt livreddende førstehjelp på personen, før han fraktet til og erklært død på Ålesund sykehus.

NRK - 07 feb 23 kl. 20:20

Har fått foreløpig obduksjonsrapport etter Ålesund-dødsfallet

Spesialenheten har mottatt en foreløpig obduksjonsrapport etter at en mann døde i Ålesund 28. januar, skriver Sunnmørsposten. To politibetjenter er mistenkt for tjenestefeil.

NRK - 14 mar 23 kl. 10:08

John Fogerty til Ålesund

Mannen bak Creedence Clearwater Revival, John Fogerty, er klar for storkonsert i Ålesund. Det melder arrangøren Momentium. Konserten blir i Sparebanken Møre Arena i Ålesund 3.

NRK - 22 mar 23 kl. 13:06

Bekrefter aksjon mot Karlsøybruket

Christin Pedersen i selskapet Fjordlaks bekrefter at det tirsdag var en aksjon mot Karlsøybruket i Troms. – Regnskapet til denne bedriften blir administrert og ført i Ålesund. Derfor ble det i den forbindelse også gjort beslag i dokumenter som befant seg i Ålesund, skriver Pedersen i en uttalelse.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 45 minutter siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 3 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Finlands Nato-søknad har fått grønt lys i Ungarn

Ungarn har godkjent Finlands søknad om NATO-medlemskap. Det skriver nyhetsbyråene Reuters og AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com