NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 19:13

NRK - 28 apr 23 kl. 10:10

Gasslekkasje fra lastebil - ber folk holde seg inne

Nødetatene rykker ut til en gasslekkasje fra en lastebil på Hallset i Trondheim. – Befolkningen bes om å holde seg innendørs med dører og vinduer lukket til situasjonen er avklart, skriver politiet på Twitter. Bilen står ved Nordre Hallsetsveg 39. Alarmoperatør ved 110-sentralen, Gunnar Sundli, forteller til Adresseavisen at det dreier seg om en lastebil som har kjørt over et kumlokk som har sprettet opp og slått hull i gasstanken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hallset, Trondheim, Twitter, Nordre Hallsetsveg, Sundli, Adresseavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gasslekkasjefra , lastebil, ber, folk, holde, seginne
NRK - 28 apr 23 kl. 10:10

Ber folk holde seg inne etter gasslekkasje fra lastebil: – Høy eksplosjonsfare

Nødetatene rykker ut til en gasslekkasje fra en lastebil på Hallset i Trondheim. – Befolkningen bes om å holde seg innendørs med dører og vinduer lukket til situasjonen er avklart, skriver politiet på Twitter. Bilen står ved Nordre Hallsetsveg 39.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 28 apr 23 kl. 10:10

Gasslekkasje fra lastebil: – Hold dere innendørs

Nødetatene rykker ut til en gasslekkasje fra en lastebil på Hallset i Trondheim. – Befolkningen bes om å holde seg innendørs med dører og vinduer lukket til situasjonen er avklart, skriver politiet på Twitter. Til NRK sier 110-operatør Geir Haugdahl at lastebilen er en kommunal søppelbil som går på biogass.

NRK - 28 apr 23 kl. 10:10

Gasslekkasje fra lastebil i Trondheim

Nødetatene rykker ut til en gasslekkasje fra en lastebil på Hallset i Trondheim. – Befolkningen bes om å holde seg innendørs med dører og vinduer lukket til situasjonen er avklart, skriver politiet på Twitter..

Klartale - 04 jan 23 kl. 06:00

Klarer Iran å skremme folk til taushet?

Majidreza Rahnavard smiler tappert. Noen tok bilde av den unge mannen og moren i fengselet. Hun holder hånda på brystet hans og smiler.

Klartale - 14 feb 23 kl. 14:03

Er du singel? Dette er ekspertenes tips

Mange er single i Norge. Vi vet ganske lite om fenomenet, sier Marius Stavang. Stavang er psykolog og forsker ved universitetet NTNU.

NRK - 05 jan 23 kl. 14:03

Gasslekkasje stoppet på kjøpesenter i Tromsø

Kjøpesenteret Amfi Pyramiden i bydelen Tromsdalen er nå åpen igjen, etter at det i 14-tiden kom melding om gasslekkasje på senteret. 14.15 hadde brannvesenet luftet ut senteret og målt, med konklusjonen om at det er sikkert igjen.

NRK - 31 maj 23 kl. 11:56

Melkøya evakuert etter gasslekkasje

Politiet i Finnmark melder om en gasslekkasje på Melkøya utenfor Hammerfest. Det er ukjent hvor stor gasslekkasjen er. NRK har forsøkt å komme i kontakt med Equinor, som har et stort anlegg på øya, uten hell.

NRK - 26 jun 23 kl. 23:46

Gasslekkasje i Kristiansand avkreftet

Mandag kveld rykket nødetatene ut til en mistenkt gasslekkasje i Kristiansand. Brannvesenet satte opp en sikkerhetssone på 100 meter og evakuerte flere naboer. De fryktet at det var en lekkasje av brannfarlig tilsetningsgass Sikkerhetssonen er opphevet etter at det ikke er avdekket gasslekkasje, opplyser politiet klokka 23.

Klartale - 10 mar 23 kl. 10:48

Kirkens Bymisjon hjelper flere med mat og utstyr

På ett år er varer og tjenester blitt mye dyrere. Prisene har roet seg noe i februar, men inflasjonen (prisveksten) er fortsatt høy. Så mye dyrere ble ting i februarResultatet er at du betaler mer for mat.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Trafikkulykke med flere biler involvert i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke i en tunnel i Lillestrøm med flere biler involvert. Det skriver politiet på X/Twitter. Tunnelen er sperret og nødetatene er på vei..

NRK - 30 minutter siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 2 timer siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 1 time siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 2 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 2 timer siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 1 time siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.

NRK - 2 timer siden

Fv. 33 stengt etter alvorlig MC-ulykke på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Ifølge politiet fremstår det som en alvorlig ulykke med større personskade. Vegen er stengt etter ulykken, og det forventes at den vil bli stengt en tid fremover.

NRK - 2 timer siden

Fv. 33 stengt etter ulykke mellom MC og lastebil på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Det er foreløpig ukjent skadeomfang på MC-føreren, melder politiet i Innlandet. Vegen er stengt etter ulykken.

NRK - 2 timer siden

13 drept og 20 såret av selvmordsbombe i Somalia

13 mennesker er drept og 20 er såret etter en selvmordsbombe gikk av i Somalia, ifølge AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com