NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 05:13

NRK - 13 jun 21 kl. 17:26

Gassflasker senket i havet

Gassflaskene som lørdag tok fyr ved Coast Center Base -anlegget på Ågotnes i Øygarden, er nå senket i havet. I tillegg er sikkerhetssonen på 300 meter opphevet, skriver Bergensavisen. Kassen med flaskene er senket til 14 meters dyp. Der kommer de til å stå de neste to døgnende så de får kjølt seg ned..
Les mer på NRK


Les mer om:
Coast Center Base, Ågotnes, Bergensavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gassflasker, senketi , havet
NRK - 17 mar 21 kl. 15:47

Brann i bil med gassflasker

Togtrafikken er stanset og fylkesvei 110 er stengt ved krysset Fredrikstadveien Enebekkveien i Råde. Årsaken er brann i et kjøretøy med gassflasker i. Det er opprettet en sikkerhetssone på 300 meter i området rundt..

NRK - 17 mar 21 kl. 15:47

Brann i kjøretøy med gassflasker

Togtrafikken er stanset og riksvei 110 er stengt ved krysset Fredrikstadveien Enebekkveien i Råde. Årsaken er brann i et kjøretøy med gassflasker i. Det er opprettet en sikkerhetssone på 300 meter i området rundt..

NRK - 09 nov 21 kl. 12:44

Brann i gassflasker på Ulefoss

Brannvesenet rykker ut på melding om brann i noen gassflasker i nærheten av Lannavegen 2 på Ulefoss. Personer som er i området bes komme seg i sikkerhet da det kan være eksplosjonsfare..

VG - 15 maj 21 kl. 18:14

Vipers senket Sola - Reistad toppscorer

(Sola-Vipers Kristiansand 16–29) Henny Reistad (22) scoret åtte mål og ble kåret til kampens beste i sin siste kamp for Vipers da Kristiansand-laget programmessig senket Sola og vant sin fjerde cupfinale på rad..

VG - 27 jun 21 kl. 10:12

17-åring senket Bolts verdensrekord

Fire år etter at «den gamle» ga seg, stormer Erriyon Knighton frem som «den nye Usain Bolt». I natt senket 17-åringen Bolts juniorverdensrekord på 200 meter med 5/100 i det amerikanske OL-uttaket..

Aftenposten - 01 sep 21 kl. 10:14

Paris har senket fartsgrensen til 30 km/t

Den franske hovedstaden er den siste av en rekke europeiske storbyer som har senket fartsgrensen til 30 km/t i mange av….

VG - 14 sep 21 kl. 22:49

Lewandowski-dobbel senket Barcelona

(Barcelona-Bayern München 0–3) Bayern-veteranene Robert Lewandowski (33) og Thomas Müller (32) senket med rutinert letthet Ronald Koemans tenåringspregede Barcelona..

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 22:49

Lewandowski-dobbel senket Barcelona

(Barcelona-Bayern München 0–3) Bayern-veteranene Robert Lewandowski (33) og Thomas Müller (32) senket med rutinert….

VG - 02 okt 21 kl. 19:54

Brennhete Berisha senket Sandefjord – kan bli løsningen på landslagets spisskrise

(Viking – Sandefjord 2–1) Da Viking-keeper Patrik Gunnarsson (20) ble utvist tidlig i kampen, viste Veton Berisha (27) klasse og senket Sandefjord..

VG - 17 okt 21 kl. 18:50

Senket Mjøndalen ned i krisen: – Ekstremt skuffet

(Haugesund-Mjøndalen 7–0) Han fikk sjansen på grunn av sykdom og grep den begjærlig. Alioune Ndour (23) scoret hat trick på 20 minutter før pause mens Alexander Søderlund herjet etter hvilen. Mjøndalen ble senket ned i krise i kamp nummer 12 uten seier..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt