NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:51

NRK - 10 jul 24 kl. 14:42

Garasjebrann har spredd seg til terrenget

En garasje står i full fyr på Ottersøya i Nærøysund, opplyser vaktleder i 110-sentralen i Trøndelag Roger Gjerdsvold. Det var en beboer i huset som meldte ifra om brannen. Brannen oppsto i en stor garasje som ligger fem til seks meter fra et bolighus. – Det er ikke umiddelbar fare for spredning til huset. Derimot har det spredt seg litt til terrenget, sier han videre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ottersøya, Nærøysund, Trøndelag Roger Gjerdsvold

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Garasjebrannhar , spredd, seg, til, terrenget
VG - 10 jul 24 kl. 05:40

Bryne: Garasjebrann har spredd seg - hus evakuert

Brannvesenet jobber med å få kontroll på brannen..

NRK - 26 maj 24 kl. 02:39

Garasjebrann med spredning til bolighus på Hamar

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en garasje med spredning til et bolighus på Hamar. Det melder politiet Innlandet klokken 02.36 natt til søndag.

VG - 22 jun 24 kl. 02:05

Boligbrann på Holmlia i Oslo – fare for spredning

Politiet og brannvesenet rykket til stedet etter melding om en garasjebrann..

NRK - 19 jul 24 kl. 02:34

Kontroll på garasjebrann i Grimstad

En garasje i Grimstad står i brann, opplyser politiet. Det ble først meldt om spredningsfare, men brannvesenet har fått kontroll på brannen. – Det er ikke meldt om personskader, skriver operasjonsleder Jarl Bernhard Nilsen i en pressemelding klokken 2.

VG - 17 mar 24 kl. 22:57

Garasjebrann i Drammen – kan være spredningsfare

Det brenner i et garasjebygg med 14 garasjer i Drammen..

VG - 25 jun 24 kl. 19:16

Garasjebrann i Tromsø - ber naboer lukke vinduer og vurdere evakuering

Det brøt tirsdag kveld ut brann i et kjøretøy og en garasje i Tromsø..

NRK - 04 mar 24 kl. 02:23

Brann i rekkehus – har spredd seg

Det brenner i et rekkehus i Kolvereid i Nærøysund i Trøndelag, melder politiet. – De som var i leiligheten har kommet seg ut, sier operasjonsleder Ole Petter Hollingen til NTB. Det er ikke kjent om det er personskader eller om noen er evakuert, skriver NTB.

NRK - 21 jun 24 kl. 02:35

Brenner i tre biler i Oslo - fare for spredning til flere

Det brenner i flere parkerte biler på Holmlia i Oslo, opplyser politiet. Det var to biler som brant, og brannen har spredd seg til en tredje, sier vaktkommandør i Oslo brann- og redningsetat Kjetil Johanson til NRK. Brannvesenet ble varslet av naboer.

NRK - 12 feb 24 kl. 13:51

Brøytebilsjåfør angrepet i Asker

En brøytebilsjåfør på jobb i Røyken i Asker ble fysisk angrepet av en mann søndag. Oslo politidistrikt sier til Drammens tidende at de har opprettet straffesak, og at angriperen nå er mistenkt for kroppskrenkelse. Video av hendelsen har spredd seg på sosiale medier etter at sjåførens arbeidsgiver delte den på Facebook.

NRK - 21 mar 24 kl. 02:03

Hus under oppføring tok fyr – brannen spredde seg

Nødetatene rykket natt til torsdag ut til melding om brann i Nittedal. Et tømmerhus under oppføring har tatt fyr. – Brannen har spredd seg til brakkerigg ved siden av.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

21 personer døde i hetebølge i Marokko

21 personer skal ha dødd det siste døgnet som følge av hetebølge i den marokkanske byen Beni Mallal, det skriver AFP som viser til landets helsemyndigheter. Fra mandag til onsdag skal det ha vært varmt i Marokko. Temperaturene skal ha nådd 48 grader på det varmeste flere steder i landet, ifølge det meteorologiske departementet i landet..

NRK - 30 minutter siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 30 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 45 minutter siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 45 minutter siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 1 time siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com